Jak přidat cheaty do hry Nintendont. A Comprehensive Guide

Hry pro GameCube lze hrát na Nintendu Wii přes USB nebo SD kartu díky oblíbenému homebrew programu Nintendont. Přestože Nintendont neobsahuje vestavěnou funkci cheatování, můžete k aplikaci cheatů do her pro GameCube použít software třetích stran. Tento článek se bude zabývat přidáváním cheatů do Nintendontu a zodpoví všechny související dotazy.

1. Jak se do emulátoru SNES zadávají cheaty? V závislosti na používaném emulátoru se může postup zadávání cheatů v emulátoru SNES měnit. Většina emulátorů SNES však nabízí srovnatelný způsob přidávání cheatů. Obvykle byste museli vyhledat sekci věnovanou cheatům nebo cheatovým kódům tak, že přejdete do nabídky nebo možností emulátoru. Cheat kódy pak můžete buď zadat ručně, nebo je načíst ze souboru. Měli byste si uvědomit, že cheatovací kódy SNES jsou pro každou hru jedinečné, takže budete muset najít ty správné pro tu, kterou hrajete.

2. Jak lze do EdiZonu přidat cheaty? Pro Nintendo Switch umožňuje homebrew program EdiZon uživatelům spravovat a používat ve hrách hacky. Abyste mohli do EdiZonu přidat cheaty, musíte provést následující kroky: Nainstalujte si nejnovější verzi programu EdiZon do svého zařízení Nintendo Switch tak, že si jej stáhnete.

Otevřete EdiZon a ze seznamu nainstalovaných her vyberte hru, pro kterou chcete přidat cheaty. Přejděte do oblasti Cheaty v EdiZonu a zvolte „Přidat cheat“.

– Zadejte název cheatovacího kódu a skutečný kód. Chcete-li cheat použít, uložte jej a zapněte v oblasti Cheaty.

– Spusťte hru a bavte se s dodatečnými cheaty.

3. Mohu použít Nintendont ke hraní her pro Wii? Ano, Nintendont umožňuje kromě her pro GameCube hrát i hry pro Wii na konzoli Nintendo Wii. Je však nezbytné si uvědomit, že ačkoli se Nintendont zabývá především kompatibilitou s GameCube, nepodporuje všechny hry pro Wii. Navíc, abyste mohli používat aplikaci Nintendont a hrát hry pro Wii, musíte mít ve svém Wii nainstalovaný vlastní firmware. Jakmile je Nintendont nahrán, můžete do konzole Wii vložit hry Wii prostřednictvím USB nebo SD úložiště a hrát je.

4. Jaký cheatovací kód Nintenda je nejznámější? Kód Konami je jedním z nejznámějších podvodných kódů společnosti Nintendo. Kód Konami se poprvé objevil ve hře „Gradius“ pro NES z roku 1986 a od té doby reprezentuje cheatovací kódy v širším slova smyslu. Kód se v průběhu let objevil v mnoha hrách společnosti Nintendo, zejména v sériích „Contra“ a „Super Mario Bros.“. V některých titulech je to Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Start nebo Select. Kultovní a oblíbený Kód Konami je často používán v různých hrách a dalších médiích společnosti Nintendo jako velikonoční vajíčko nebo skrytý prvek.

Závěrem lze říci, že existují způsoby, jak do her pro GameCube implementovat cheaty, přestože Nintendont není vybaven vestavěným cheatovacím mechanismem. Postup přidání cheatů do EdiZonu nebo zadání cheatů v emulátoru SNES navíc zahrnuje přechod do nabídky cheatů a zadání potřebných kódů. Na konzoli Nintendo Wii umožňuje Nintendont také hraní her pro Wii, i když s určitými omezeními. Kód Konami, který měl trvalý vliv na celý herní průmysl, je jedním z nejznámějších cheatovacích kódů společnosti Nintendo.

FAQ
Dostanu ban, když hacknu svůj Switch?

Ačkoli dokážu ocenit vaši zvědavost, musím zdůraznit, že hackování konzole Nintendo Switch nebo jakékoli jiné konzole je v rozporu s podmínkami služby stanovenými výrobcem. Změna softwaru konzole nebo instalace cheatů může mít následky, například zákaz přístupu k online službám a ztrátu přístupu k určitým funkcím. Abyste předešli případným problémům, doporučujeme vždy používat konzole a související software v souladu s pokyny výrobce.

Jak v emulátoru povolím cheaty?

Zde je uveden postup pro aktivaci cheatů v emulátoru: Než začnete dělat cokoli dalšího, ujistěte se, že máte příslušné soubory cheatů. Cheat kódy pro konkrétní hry se obvykle nacházejí v souborech s příponou „.cht“ nebo „.txt“. V kroku 2 najděte cheatovací soubor pro hru, pro kterou chcete cheaty aktivovat. Na řadě webových stránek nebo fór věnovaných cheatům pro emulované hry můžete získat cheatovací soubory. 3. Otevřete emulátor a po získání souboru s cheaty přejděte do nabídky možností nebo nastavení. Najděte část, která pojednává o cheatech nebo cheatovacích kódech. 4. V nastavení cheatů můžete zvolit, zda chcete povolit nebo načíst cheatovací soubory. Výběrem této možnosti zvolte cheatovací soubor, který jste si stáhli dříve. Po načtení souboru s cheaty by se měl zobrazit seznam cheatů ve hře.

5. Zaškrtněte políčka vedle cheatů, které chcete použít, aby byly aktivní. 6. Uložte úpravy a poté spusťte hru. Nyní byste měli být schopni hrát s cheaty, které jste aktivovali. Poznámka: Procesy povolování cheatů se mohou u jednotlivých emulátorů výrazně lišit. Pokud výše uvedené kroky nefungují s vaším konkrétním emulátorem, přesnější pokyny naleznete v příručce emulátoru nebo v internetových zdrojích.

Jak otevřu režim podvádění?

Pro aktivaci cheatovacího režimu Nintendontu je třeba provést níže uvedené kroky: Na konzoli Wii nebo GameCube se ujistěte, že je nainstalován program Nintendont. V kořenovém adresáři karty SD vytvořte složku s názvem „codes“. 3. Pomocí textových editorů, jako je Poznámkový blok, sestavte vlastní cheatovací kódy nebo si stáhněte cheatovací soubory ve formátu.txt z renomovaných stránek.

4. Uložte soubory s cheaty do složky „codes“ na kartě SD. V kroku 5 spusťte na konzoli aplikaci Nintendont. 6. Přejděte na hru, ve které chcete cheaty použít, a vyberte ji pomocí ovladače. 7. Pro vstup do nastavení hry použijte tlačítko „B“ na ovladači. 8. V nabídce nastavení vyhledejte možnost „Cheat Codes“ a vyberte ji stisknutím tlačítka „A“. 9. Nintendont vyhledá ve složce „codes“ dostupné soubory cheatů pro vybranou hru a zobrazí je. 10. Výběrem cheatů, které chcete povolit nebo zakázat, a stisknutím tlačítka „A“ na ovladači můžete.

11. Po výběru požadovaných cheatů se stisknutím tlačítka „B“ vrátíte do nabídky nastavení hry.

12. Chcete-li spustit hru s aktivovanými vybranými cheatovacími kódy, stiskněte tlačítko „Start“ na ovladači. Upozorňujeme, že ne všechny hry podporují cheatovací kódy a jejich použití může změnit způsob hraní hry. Vždy se ujistěte, že cheatovací kódy získáváte ze spolehlivých zdrojů, a zodpovědně je používejte.