Jak získat obličeje Apple Watch zdarma. Komplexní průvodce přizpůsobením zařízení

How do I know if my Apple Watch is compatible with my iPhone?
To set up and use a new Apple Watch, you need an iPhone 8 or later with iOS 16 or later. Learn how to identify your iPhone model and how to update your iPhone to the latest version of iOS.
Další informace najdete na support.apple.com

Hodinky Apple Watch jsou proslulé svým propracovaným vzhledem a možnostmi přizpůsobení, mezi které patří i možnost měnit ciferníky podle svého vkusu a osobního stylu. Přestože společnost Apple poskytuje na výběr z mnoha ciferníků, mnoho uživatelů často zajímá, zda si mohou ciferníky hodinek zdarma stáhnout od třetích stran nebo zda existují možnosti, které napodobují známé luxusní značky hodinek, jako je například Rolex. V tomto článku se těmito obavami budeme zabývat a poskytneme vám důkladný přehled o tom, jak získat ciferníky Apple Watch zdarma.

Povoluje společnost Apple vlastní ciferníky hodinek?

V současné době společnost Apple oficiálně zakazuje instalaci ciferníků hodinek třetích stran na své produkty. To znamená, že s hodinkami Apple Watch jsou kompatibilní pouze ciferníky vyrobené společností Apple. S uvedením nových aktualizací softwaru společnost Apple občas poskytuje nové ciferníky hodinek, čímž poskytuje zákazníkům více možností. Pomocí těchto nových ciferníků, které často obsahují charakteristické funkce, si uživatelé mohou hodinky Apple Watch dále přizpůsobit.

Existuje ciferník Apple Watch Rolex?

Existují aplikace třetích stran, které nabízejí ciferníky hodinek Apple Watch inspirované značkou Rolex, přestože Apple oficiální ciferník Rolex neposkytuje. Jedním z takových programů je Facer, který umožňuje uživatelům stahovat a instalovat různé ciferníky hodinek, včetně těch, které napodobují známé luxusní značky hodinek, jako je Rolex. Facer funguje tak, že připojí hodinky Apple Watch k iPhonu a umožní vám procházet rozsáhlý výběr ciferníků, které nabízí. Uživatelé si mohou vybrat a přizpůsobit ciferník, který se jim líbí, a poté jej synchronizovat se svými hodinkami Apple Watch, aby jej mohli používat.

Je Facer kompatibilní s hodinkami Apple Watch?

Facer poskytuje bezproblémové uživatelské prostředí a je kompatibilní s hodinkami Apple Watch. V aplikaci si můžete vybrat z tisíců ciferníků hodinek od známých značek a návrhářů i členů komunity Facer. Facer nabízí také animované a interaktivní ciferníky, které hodinkám Apple Watch dodají živější atmosféru. Aplikaci Facer můžete používat tak, že si ji stáhnete z App Store, propojíte hodinky Apple Watch s iPhonem, prohlédnete si nabízené ciferníky a poté synchronizujete ciferník, který chcete se svým zařízením používat. Nezapomeňte, že ciferníky hodinek od společnosti Apple mohou nabízet vyšší úroveň integrace než ciferníky z aplikací třetích stran, jako je Facer, a mohou vyžadovat další nastavení.

Kdy Apple vydává nové ciferníky hodinek?

Společnost Apple často vydává aktualizace softwaru, které poskytují nové ciferníky hodinek pro její zařízení. Tyto aktualizace často obsahují nové funkce a vylepšení pro hodinky Apple Watch. Společnost Apple obvykle dodává významné aktualizace jednou ročně, menší aktualizace jsou rozprostřeny v průběhu celého roku, frekvence těchto aktualizací se však může lišit. Tyto aktualizace zahrnují nejen nové ciferníky, ale také vylepšují funkce a celkový výkon hodinek Apple Watch. Udržujte svůj software Apple Watch aktuální tím, že budete pravidelně kontrolovat a instalovat nové aktualizace, abyste měli zaručený přístup k nejnovějším ciferníkům hodinek.

Závěrem lze říci, že existují náhradní možnosti, přestože společnost Apple ve svých zařízeních ciferníky hodinek třetích stran oficiálně nepovoluje. Četné ciferníky hodinek, včetně těch inspirovaných luxusními značkami, jako je Rolex, jsou k dispozici v aplikacích, jako je Facer. Pomocí těchto aplikací si uživatelé mohou své hodinky Apple Watch přizpůsobit a dát jim jedinečný vzhled. Společnost Apple navíc často vydává nové ciferníky spolu s aktualizacemi softwaru, čímž postupně rozšiřuje možnosti, které mají uživatelé k dispozici. Pokud jde tedy o přizpůsobení hodinek Apple Watch, je na vás, zda se poohlédnete po aplikacích třetích stran, nebo zůstanete u výchozích ciferníků společnosti.

FAQ
Jsou hodinky Apple vodotěsné?

Hodinky Apple opravdu plavou ve vodě. Nejnovější verze, jako jsou Apple Watch Series 6 a SE, jsou vodotěsné až do 50 metrů. To znamená, že je můžete používat bez obav z poškození vodou při plavání nebo jiných aktivitách spojených s vodou. Přestože hodinky Apple mají být vodotěsné, je zásadní mít na paměti, že nejsou zcela vodotěsné. Přesto se doporučuje, abyste hodinky Apple Watch uchovávali mimo hlubokou vodu a mimo situace, kdy budou vystaveny vysokému tlaku vody.

Proč jsou ciferníky Apple Watch omezené?

Ciferníky Apple Watch jsou omezené z několika důvodů. Především chce společnost Apple zachovat konstantní uživatelské prostředí a zajistit, aby všechny ciferníky hodinek dodržovaly její standardy funkčnosti a designu. Omezením množství přístupných ciferníků hodinek mohou uživatelům poskytnout kultivovanější a spolehlivější zážitek.

Apple má také kontrolu nad tím, jak jsou jeho zařízení, včetně hodinek Apple Watch, integrována s hardwarem a softwarem. Díky této těsné integraci dokáže maximalizovat výkon a výdrž baterie. Stanovený počet ciferníků usnadňuje udržování bezchybného chodu zařízení.

Kromě toho může Apple omezit počet ciferníků, aby zachoval jejich exkluzivitu. Malým výběrem může zvýšit vnímanou hodnotu a atraktivitu svých výrobků.

Přestože společnost Apple oficiálně nabízí pouze několik ciferníků, existují metody, jak si hodinky Apple Watch přizpůsobit a upravit pomocí aplikací třetích stran nebo vytvořením vlastních komplikací. Tyto možnosti umožňují zákazníkům přizpůsobit si svá zařízení a zároveň dodržovat pravidla a omezení společnosti Apple.

Jak do ciferníku Apple Watch přidám aplikace třetích stran?

Pomocí níže uvedených kroků můžete na ciferník Apple Watch přidat aplikace třetích stran. Chcete-li začít, otevřete aplikaci Watch na iPhonu. 2. Otevřete aplikaci a přejděte do oblasti „Galerie obličejů“. 3. Prohlédněte si nabízené ciferníky a vyberte si ten, který vám vyhovuje. 4. Poté, co se rozhodnete pro obličej, klepněte na něj a zobrazí se možnosti úprav. Funkci „Complications“, která umožňuje přidávat a přizpůsobovat různé zástupce aplikací na ciferníku hodinek, naleznete v části

5. Klikněte na možnost „Complications“.

6. Po výběru komplikace, kterou chcete upravit, se zobrazí seznam kompatibilních aplikací.

7. Procházejte seznamem a najděte externí aplikaci, kterou chcete přidat na dané místo komplikace. 8. Pokud si přejete více komplikací, zopakujte osmý krok.

9. Chcete-li provést úpravy, stiskněte po přidání všech požadovaných externích aplikací tlačítko „Nastavit jako aktuální ciferník hodinek“.

Podle těchto jednoduchých kroků přidání aplikací třetích stran na ciferník Apple Watch můžete rychle přistupovat ke svým oblíbeným programům ze svého zápěstí.