Jak přidat „Pouze po domluvě“ na Google

Google se stal pro firmy klíčovým nástrojem k propagaci jejich nabídky a navázání kontaktu s potenciálními klienty. Možnost přidat „Pouze po domluvě“ na Google je zásadní funkce, která může firmám pomoci zefektivnit jejich procesy. Pomocí této funkce mohou firmy zajistit, aby klienti věděli o jejich dostupnosti a o důležitosti sjednávání schůzek s předstihem. V tomto příspěvku se podíváme na to, jak změnit odkaz na schůzky na firemním profilu Google, jak přidat odkaz na schůzku do služby Google, jak přidat tlačítko schůzky do služby Moje firma na Googlu a zda používání slotů pro schůzky na Googlu vyžaduje účet Google.

Pro přidání odkazu na schůzku do služby Google potřebujete účet Google Moje firma. Pokud jej ještě nemáte, lze jej zřídit bezplatně. Po přihlášení k účtu Google Moje firma přejděte do oblasti „Informace“. Zde se nachází několik polí, do kterých můžete zadat podrobnosti o své firmě. Do části „Appointment URL“ zadejte adresu URL svého systému pro plánování schůzek. Může to být odkaz na rezervační stránku vašich vlastních webových stránek nebo na rezervační platformu třetí strany. Chcete-li zajistit, aby Google zobrazil odkaz na schůzku na vašem firemním profilu, nezapomeňte své úpravy uložit.

Pomocí funkce Příspěvky Google můžete postoupit o krok dále a přidat tlačítko pro sjednání schůzky do výpisu služby Moje firma Google. Možnost „Schůzka“ najdete po kliknutí na položku „Příspěvky“ na ovládacím panelu služby Moje firma Google. Zde lze přidat název, popis a dobu trvání schůzky. Lze také přidat tlačítko s výzvou k akci, které vede přímo na stránku pro rezervaci schůzky. Po dokončení tvorby příspěvku klikněte na tlačítko „Publikovat“, čímž jej uvedete do provozu. Aktualizace bude přístupná potenciálním zákazníkům tím, že se objeví v sekci „Aktualizace“ ve vašem výpisu služby Moje firma Google.

Abyste mohli upravit odkaz na schůzky na svém profilu Google Business, musíte upravit nastavení účtu Google My Business. Ke svému účtu se dostanete tak, že se přihlásíte a přejdete do oblasti „Informace“. Měla by se zde nacházet část „Adresa URL schůzek“ a měla by zde být zadána nová adresa URL vašeho systému plánování schůzek. Po uložení úprav Google promítne aktualizovaný odkaz na schůzky do vašeho firemního profilu. Tento odkaz je třeba často kontrolovat a aktualizovat, aby bylo zaručeno, že se spotřebitelé dostanou na příslušnou rezervační stránku.

Nyní probereme, zda je možné používat sloty schůzek Google bez účtu Google. Můžete, zní odpověď. Pomocí oken schůzek Google můžete vytvářet rezervace pro konkrétní časová okna a kdokoli, kdo má rezervační odkaz, může tyto rezervace využít. K vytváření a správě těchto časových schůzek nicméně potřebujete účet Google jako vlastník firmy. Na druhou stranu uživatelé aplikace Google Appointment Slots k vytvoření rezervace účet Google nepotřebují.

Přidání možnosti „Pouze na schůzku“ do výpisu Google je užitečná metoda, jak dát zákazníkům vědět, že jste k dispozici, a optimalizovat procesy ve firmě. Provedením výše uvedených metod můžete efektivně využívat sloty pro schůzky Google přidáním odkazu na schůzku do služby Google, přidáním tlačítka pro schůzku do služby Moje firma Google, změnou odkazu na schůzky na svém firemním profilu Google a dalšími způsoby. Tyto funkce zlepšují vaši online viditelnost a profesionalitu a zároveň usnadňují zákazníkům sjednávání schůzek.

FAQ
Mohu používat službu Moje firma na Googlu i v případě, že nemám firemní výlohu?

Ano, i bez fyzické prodejny můžete službu Google Moje firma používat. V aplikaci Moje firma na Googlu si můžete vytvořit záznam pro svou firmu bez ohledu na to, zda působí na fyzickém místě, v oblasti služeb nebo z domova.

Službu Moje firma na Googlu můžete používat k propagaci svých služeb a poskytování zásadních informací potenciálním zákazníkům i v případě, že nemáte prodejnu a pracujete pouze po domluvě. Při vytváření výpisu služby Moje firma na Googlu můžete prohlásit, že vaše firma je otevřena pouze po předchozí domluvě. Zákazníci pochopí, že si před návštěvou nebo využitím vašich služeb musí tímto způsobem sjednat schůzku.

Chcete-li do výpisu služby Moje firma na Googlu přidat text „Pouze po domluvě“, postupujte podle následujících postupů: Nejprve se přihlaste ke svému účtu Google Moje firma.

2. Přejděte do sekce „Informace“ svého výpisu. 3. Vyhledejte možnost „Přidat hodiny“ a klikněte na ni. 4. Vyberte den (dny) a změňte hodiny ve sloupci „Zvláštní hodiny“ na „Pouze po domluvě“. Chcete-li změny uložit, zvolte v kroku 5 možnost „Apply“.

Potenciální klienti budou informováni o tom, že vás musí kontaktovat předem, aby si s vámi mohli domluvit schůzku, pokud tuto informaci zveřejníte ve svém výpisu služby Moje firma na Googlu. Tímto způsobem můžete lépe kontrolovat očekávání zákazníků a ujistit se, že jste připraveni poskytnout svým zákazníkům ty nejlepší možné služby.

Jak vytvořit webovou stránku pro rezervaci schůzek?

K vytvoření webové stránky pro rezervaci schůzek můžete použít níže uvedené postupy: 1. Vyberte si platformu pro tvorbu webových stránek: Vyberte si nástroj pro tvorbu webových stránek, který odpovídá vašim potřebám a úrovni odborných znalostí. Weebly, Wix, Squarespace a WordPress jsou oblíbené alternativy, které poskytují konfigurovatelné šablony a uživatelsky přívětivá rozhraní. 2. Výběr názvu domény: Vyberte název domény, který přesně vystihuje váš produkt nebo službu. Ujistěte se, že se vztahuje k plánování schůzek a je snadno zapamatovatelný. 3. Nastavte hosting: Najděte hostingovou společnost, která bude uchovávat soubory pro vaše webové stránky a zpřístupní je uživatelům online. Řada tvůrců webových stránek zahrnuje hosting ve svých balíčcích. 4. Vytvořte a přizpůsobte své webové stránky: Vyberte si šablonu nebo téma, které je vhodné pro vaši značku a služby. Vytvořte si vlastní designové prvky, jako jsou barvy, písma a obrázky, abyste vytvořili vybroušené a poutavé webové stránky. 5. Zahrňte funkci rezervace schůzek. Funkci rezervace schůzek můžete do svých webových stránek začlenit pomocí řady nástrojů a zásuvných modulů. Acuity Scheduling, Booking.com a Calendly jsou některé z oblíbených možností. Pomocí těchto funkcí můžete spravovat schůzky, zasílat oznámení vám i vašim klientům a zjišťovat svou dostupnost. Vytvořte na svých webových stránkách specifické stránky, na kterých mohou návštěvníci zkoumat dostupné časové intervaly a plánovat schůzky.

6. Vytvořte stránky pro rezervaci schůzek. Vaše služby, náklady a veškeré platné podmínky by měly být snadno viditelné. 7. Integrujte možnosti platby: Chcete-li zajistit bezproblémový postup platby, zvažte integraci zabezpečených platebních kanálů, jako je PayPal nebo Stripe, pokud požadujete platbu předem nebo zálohy za schůzky. 8. Zpřístupněte své webové stránky vyhledávačům: Chcete-li zvýšit viditelnost svých webových stránek ve vyhledávačích, použijte základní strategie optimalizace pro vyhledávače (SEO). To zahrnuje používání relevantních klíčových slov, vymýšlení originálních meta popisů a zrychlení načítání stránek.

9. Otestujte a spusťte své webové stránky: Před spuštěním se ujistěte, že jsou všechny rezervační funkce plně funkční. Po kontrole případných chyb nebo závad proveďte potřebné úpravy.

10. Propagujte a propagujte své webové stránky: Po spuštění webové stránky propagujte pomocí různých platforem, včetně sociálních médií, e-mailového marketingu a místních katalogů. Vyzvěte spokojené klienty k zasílání recenzí, které pomohou přivést nové zákazníky.

Mějte na paměti, že vytvoření webových stránek pro plánování schůzek je jen začátek. Chcete-li neustále zlepšovat rezervační proces a uživatelský zážitek jako celek, pravidelně aktualizujte své webové stránky, sledujte analytické údaje a zohledňujte zpětnou vazbu od klientů.