Jak vypnout titulky na Roku. Průvodce krok za krokem

Jak se Vypinaji Titulky?
Nastavení titulků v televizi a na herních konzolích

  1. Pozastavte přehrávané video.
  2. Vyberte možnost Titulky .
  3. Vyberte požadovaný jazyk titulků.
  4. Vyberte možnost Styl titulků.
  5. Vyberte nastavení, které chcete upravit. Můžete změnit písmo a jeho vzhled. Také můžete upravit pozadí a okno, ve kterém se titulky zobrazují.
Další informace najdete na support.google.com

Pro neslyšící nebo ty, kteří raději sledují televizní epizody a filmy s textem zobrazeným na obrazovce, mohou být skryté titulky, často známé jako titulky, užitečnou funkcí. V zařízení Roku však můžete občas chtít titulky vypnout. Návod, jak titulky vypnout, najdete v tomto příspěvku spolu s řešením souvisejících problémů.

Jak mohu pro začátek vypnout skryté titulky?

Chcete-li v zařízení Roku vypnout skryté titulky, postupujte podle následujících kroků:

Krok 1: Chcete-li vstoupit na domovskou obrazovku, stiskněte tlačítko Domů na dálkovém ovladači Roku.

Krok 2: Přejděte dolů a v nabídce klikněte na položku „Nastavení“.

Krok 3: V nabídce Nastavení vyberte možnost „Zpřístupnění“.

Čtvrtým krokem je výběr možnosti „Titulky a titulky“.

Krok 5: Přepnutím přepínače „Režim titulků“ do polohy vypnuto zastavíte skryté titulky.

2. Jak mohu upravit titulky v aplikaci Roku? Pokud používáte mobilní aplikaci Roku, můžete titulky rychle změnit následujícím postupem:

Krok 1: Spusťte mobilní aplikaci Roku na tabletu nebo chytrém telefonu. Krok 2: Chcete-li získat přístup k dálkovému ovládání, klepněte na ikonu dálkového ovládání ve spodní části obrazovky. Krok 3: V pravém dolním rohu obrazovky dálkového ovládání klepněte na ikonu „Nastavení“.

Krok 4: V nabídce Nastavení vyberte možnost „Titulky“.

Krok 5: Přepnutím možnosti „Titulky“ do polohy „Vypnuto“ vypněte skryté titulky nebo vyberte alternativní jazyk či styl titulků. 3. Proč nemohu vypnout skryté titulky? Pokud máte potíže s vypnutím skrytých titulků na zařízení Roku, existuje několik možných příčin: Možnost vypnout skryté titulky nemusí být dostupná u všech modelů Roku, zejména u starších modelů. V takovém případě budete možná muset přejít na novější model Roku, který tuto funkci podporuje. Některé streamovací aplikace mají vlastní nastavení skrytých titulků, které má přednost před systémovým nastavením Roku. Chcete-li titulky pro danou aplikaci vypnout, musíte otevřít nastavení aplikace a upravit v něm možnosti titulků.

4. Proč nemohu na svém televizoru Roku vypnout titulky? Může existovat několik důvodů, proč nelze titulky na televizoru Roku vypnout, včetně následujících: Nastavení pro televizory Roku se liší od nastavení pro zařízení Roku a lze je nalézt v jejich vlastní nabídce. Tlačítko Domů na dálkovém ovladači televizoru Roku by mělo sloužit k přístupu do „Nastavení“, kde byste měli hledat část „Přístupnost“ nebo „Titulky“. Odtud pak můžete skryté titulky vypnout. Nastavení skrytých titulků mohou spravovat externí zařízení, například kabelový nebo satelitní box, pokud je máte k televizoru Roku připojené. Abyste mohli titulky vypnout, musíte vstoupit do nastavení externího zařízení.

Závěrem lze říci, že vypnutí titulků v systému Roku je jednoduchý postup. Pomocí pokynů v tomto článku můžete vypnout skryté titulky a sledovat svůj oblíbený materiál bez titulků. Pokud narazíte na nějaké problémy, zkuste zkontrolovat kompatibilitu zařízení Roku, upravit nastavení konkrétních aplikací nebo prozkoumat nastavení televizoru Roku a externích zařízení.

FAQ
Proč jsou skryté titulky vždy zapnuté?

Neustálé zapínání skrytých titulků v systému Roku může způsobovat několik faktorů. Zaprvé je pravděpodobné, že v nastavení zařízení Roku je možnost skrytých titulků zapnutá. Titulky se budou zobrazovat, dokud tuto funkci nevypnete, ať už se tak stane neúmyslně, nebo záměrně.

Kromě toho mohou mít některé streamovací služby nebo kanály ve výchozím nastavení zapnuté skryté titulky. Pokud služba nebo kanál skryté titulky automaticky povolí, budou se zobrazovat u veškerého materiálu, pokud je ručně nezakážete.

V neposlední řadě jsou některé modely Roku vybaveny funkcí „Text-to-Speech“, která pro potřeby přístupnosti namluví text na obrazovce. Pokud je tato možnost zapnuta, mohou se automaticky aktivovat skryté titulky, které poskytnou text pro funkci převodu textu na řeč.

K vypnutí skrytých titulků v systému Roku můžete použít podrobné pokyny v článku „Jak vypnout titulky v systému Roku“.

Lze vypnout otevřené titulky?

V systému Roku lze vypnout otevřené titulky. K tomu slouží návod „Jak vypnout titulky na Roku. Jak vypnout titulky na zařízení Roku: A Step-by-Step Guide“ nabízí návod krok za krokem. Uživatelé mohou podle pokynů v článku snadno vypnout otevřené titulky a vychutnat si obsah bez titulků.

Které tlačítko pro titulky?

K vypnutí titulků a titulků je třeba využít tlačítko „Možnosti“ na dálkovém ovladači Roku. V pravé dolní části dálkového ovladače se často nachází toto tlačítko, které je označeno symbolem hvězdičky (*). Během sledování filmu se stisknutím tlačítka Možnosti dostanete do nabídky, kde můžete titulky nebo titulky povolit nebo zakázat.

Má dálkový ovladač Roku skryté titulky?

Dálkové ovladače Roku skutečně podporují skryté titulky. Při sledování materiálu na svém zařízení Roku mohou zákazníci díky nim bez námahy zapnout nebo vypnout skryté titulky.

Jak vypnu skryté titulky na svém chytrém televizoru?

Obecné kroky k vypnutí skrytých titulků na chytrém televizoru jsou následující: 1. Chcete-li otevřít nabídku nastavení, použijte dálkový ovladač televizoru.

2. V nabídce vyhledejte možnost „Zpřístupnění“ nebo „Titulky“. 3. Rozhodněte, zda chcete ovládat parametry skrytých titulků. 4. Může se zobrazit volba pro úplné vypnutí skrytých titulků nebo pro úpravu nastavení. 5. Vyberte přepínač pro vypnutí nebo vypnutí skrytých titulků. 6. Uložte své úpravy a opusťte nabídku nastavení.

Upozorňujeme, že v závislosti na značce a typu vašeho chytrého televizoru se tyto pokyny mohou výrazně lišit. Pokud potřebujete konkrétní pokyny pro svůj televizor, doporučujeme nahlédnout do uživatelské příručky nebo na webové stránky výrobce.