Jak udělat z písničky vyzváněcí tón na iPhonu

Jak nastavit hudbu jako vyzvánění?
Princip řešení je docela prostý. Telefon připojte přes USB k počítači a nakopírujte libovolnou MP3 skladbu do adresáře Ringtones nebo Media / audio / Ringtones. Když se poté vrátíte do Nastavení / zvuk, tato skladba se vám bude už nabízet jako vyzváněcí melodie.
Další informace najdete na mobilenet.cz

Představte se: Možnost přizpůsobit si vyzváněcí tón je jedním z nejlepších aspektů iPhonů. Místo standardních možností můžete jako vyzváněcí tón použít svou oblíbenou hudbu. Přečtením tohoto článku se můžete dozvědět, jak nastavit skladbu jako vyzváněcí tón iPhonu. Budou v něm také zodpovězeny některé často kladené otázky týkající se tohoto tématu. Jak nastavit píseň jako vyzváněcí tón na iPhonu: V iPhonu můžete provést následující jednoduché kroky: 1. Vyhledejte hudbu, kterou chcete použít jako vyzváněcí tón iPhonu, otevřením aplikace iTunes Store a jejím vyhledáním. Jakmile ji najdete, zakupte ji a stáhněte do svého zařízení. 2. Na iPhonu otevřete aplikaci Nastavení a vyberte položku „Zvuky a haptika“ (nebo „Zvuky“ ve starších verzích iOS). 3. Přejděte na položku „Vyzváněcí tón“ v části Zvuky a vibrační vzory posunutím dolů. 4. Na obrazovce Vyzvánění se může zobrazit seznam předinstalovaných vyzváněcích tónů. Klepněte na „Add Ringtone“ (Přidat vyzváněcí tón) v horní části obrazovky, aby se vyzváněcím tónem telefonu stala některá z vašich vlastních skladeb. 5. Aplikace Hudba na iPhonu se nyní otevře a zobrazí vaši hudební sbírku. Skladbu, kterou chcete použít jako vyzváněcí tón, můžete najít a vybrat. 6. Pomocí vestavěného hudebního editoru vyberte konkrétní část skladby, kterou chcete využít jako vyzváněcí tón. Chcete-li vytvořit vyzváněcí tón podle svého vkusu, můžete změnit časy začátku a konce. Po dokončení klikněte v pravém horním rohu na tlačítko „Uložit“. 7. Po uložení budete vyzváni k pojmenování vyzváněcího tónu. Dejte mu zapamatovatelný název, abyste si ho později mohli zapamatovat. 8. Vraťte se do nastavení vyzvánění v aplikaci Nastavení a klepnutím na nově vytvořené vyzvánění dokončete.

8. Zvýrazní se a oznámí vám, že byl zvolen jako vyzváněcí tón. Mohu jako vyzvánění pro iPhone použít vlastní hudbu bez iTunes? Bez použití iTunes můžete jako vyzvánění pro iPhone použít vlastní hudbu. Apple s vydáním iOS 13 představil nový způsob vytváření vlastních vyzváněcích tónů přímo ve vašem zařízení. Lze k tomu použít aplikaci GarageBand, která je zdarma ke stažení v App Store. Otevřete aplikaci GarageBand, importujte vybranou hudbu, proveďte potřebné úpravy a poté ji uložte jako vyzváněcí tón.

Jak nastavit skladbu jako vyzváněcí tón pro iPhone 11: Jak nastavit hudbu jako vyzváněcí tón pro iPhone 11:

Postup nastavení hudby jako vyzváněcího tónu pro iPhone 11 je stejný jako v předchozím textu. Podle výše uvedených pokynů můžete jako vyzváněcí tón iPhonu 11 nastavit svou oblíbenou hudbu.

Jak nastavit skladbu jako vyzváněcí tón iPhonu 13:

Postup pro nastavení skladby jako vyzváněcího tónu na iPhonu 13 je stejný jako ten, který byl popsán dříve. Postupy pro nastavení skladby jako vyzváněcího tónu jsou stejné bez ohledu na to, zda máte starší model iPhone nebo nejnovější iPhone 13.

Shrnutí:

Ozvláštnit svůj iPhone přizpůsobením vyzváněcího tónu oblíbenou skladbou je skvělý nápad. Podle pokynů v tomto článku můžete jako vyzváněcí tón iPhonu rychle nastavit libovolnou hudbu bez ohledu na to, zda máte iPhone 11, nebo nejnovější iPhone 13. Navíc nyní můžete svou hudbu používat, aniž byste se museli spoléhat na iTunes, a to díky možnosti vytvářet personalizované vyzváněcí tóny přímo v iPhonu pomocí aplikace GarageBand. Užijte si proces tvorby vlastního vyzvánění, abyste si mohli svůj iPhone přizpůsobit.

FAQ
Má iPhone hudební vyzvánění?

iPhone skutečně podporuje hudební vyzvánění. Podle několika jednoduchých kroků můžete z libovolné skladby udělat vyzváněcí tón iPhonu.

Jak na iPhonu nastavím vyzváněcí tón Spotify?

Chcete-li nastavit skladbu Spotify jako vyzváněcí tón iPhonu, musíte provést následující kroky: 1. Otevřením aplikace Spotify ve svém zařízení vyhledejte hudbu, kterou chcete použít jako vyzváněcí tón iPhonu.

2. Chcete-li vstoupit do nabídky nastavení, klepněte na tři tečky (…) vedle názvu hudby. 3. V nabídce možností vyberte možnost „Share“ (Sdílet) a poté „Copy Link“ (Kopírovat odkaz) pro zkopírování adresy URL skladby. Poté na iPhonu zavřete aplikaci Spotify a spusťte prohlížeč Safari. 5. Pomocí prohlížeče Safari vyhledejte webovou stránku konvertoru Spotify, která umožňuje převod hudby Spotify do souborů MP3. Vyberte si jednu z dostupných možností podle svých preferencí. 6. Po vyhledání funkční webové stránky konvertoru ji otevřete a vložte zkopírovanou adresu URL skladby Spotify do příslušného pole.

7. Chcete-li převést skladbu Spotify do souboru MP3, postupujte podle pokynů na webové stránce. Ve většině případů budete muset kliknout na tlačítko převodu nebo počkat na dokončení převodu. 8. Po dokončení převodu vám webová stránka poskytne odkaz ke stažení souboru MP3. Chcete-li soubor stáhnout do iPhonu, klikněte na tlačítko Stáhnout.

9. Chcete-li ze staženého souboru MP3 vytvořit vyzváněcí tón, musíte nyní využít program pro tvorbu vyzvánění. Na základě svých preferencí si vyberte aplikaci pro tvorbu vyzváněcích tónů z mnoha, které jsou nabízeny v obchodě App Store.

10. Po stažení a spuštění importujte stažený soubor MP3 do programu pro generování vyzvánění. 11. Pomocí možností programu pro tvorbu vyzváněcích tónů vyberte požadovanou část skladby, která bude sloužit jako vyzváněcí tón. 12. Po výběru příslušného úseku uložte v programu změněný zvukový soubor jako vyzváněcí tón. 13. V aplikaci „Nastavení“ na iPhonu vyberte položku „Zvuky a haptika“ nebo „Zvuky“. 14. Kliknutím na „Ringtone“ nebo „Sound and Vibration Patterns“ otevřete sbírku nabízených vyzváněcích tónů. 15. Rolováním dolů vyhledejte vyzváněcí tón, který jste vytvořili pomocí aplikace pro tvorbu vyzvánění. Mělo by být zařazeno do sekce „Vlastní“. 16. Klepnutím na vyzváněcí tón z něj uděláte přednastavený vyzváněcí tón příchozího hovoru.

Vyzváněcí tón iPhonu můžete vytvořit ze skladby Spotify podle následujících pokynů.