Jak používat duální fotoaparát v telefonu Note 8

Uživatelé telefonu Samsung Galaxy Note 8 mohou pořizovat krásné fotografie a videa díky výkonnému duálnímu fotoaparátu. Uživatelé mohou díky konfiguraci dvojitého fotoaparátu využívat celou řadu funkcí a režimů, které zlepšují jejich fotografické schopnosti.

Chcete-li zapnout duální fotoaparát na zařízení Samsung Note 8, postupujte podle následujících pokynů:

1. Klepněte na tlačítko . Otevřete aplikaci Fotoaparát: Stisknutím symbolu fotoaparátu v zásuvce aplikací nebo na domovské obrazovce telefonu Note 8 můžete otevřít aplikaci fotoaparátu.

2. Změňte režim duálního fotoaparátu: Po otevření aplikace fotoaparátu vyberte ikonu „Duální“ v horní části obrazovky a přepněte na režim duálního fotoaparátu. Tím zprovozníte širokoúhlý a teleobjektiv fotoaparátu Note 8.

3. Přiblížení a oddálení: Po zapnutí režimu duálního fotoaparátu můžete nyní přibližovat a oddalovat obraz stisknutím obrazovky. Vzhledem k tomu, že teleobjektiv má 2x optický zoom, můžete se přiblížit k fotografovanému objektu, aniž by snímky ztratily jasnost. Použití živého ostření: Režim živého zaostření duálního fotoaparátu, který umožňuje vytvářet úžasné efekty bokeh, je jednou z jeho nejlepších funkcí. Tuto funkci aktivujete klepnutím na symbol „Live Focus“ v horní části obrazovky. Rozostření pozadí pak můžete upravit buď před pořízením fotografie, nebo po něm.

Další možností, jak maximálně využít rozsáhlý displej telefonu Samsung Note 8, je využití funkce dvou obrazovek. Zde je návod, jak ji zprovoznit:

1. Otevřete aplikaci Nastavení: 2. Zadejte položku Nastavení displeje: Klepnutím na symbol ozubeného kola v zásuvce aplikací nebo na domovské obrazovce přejděte dolů a klepněte na položku „Displej“, čímž vstoupíte do nabídky nastavení displeje na svém telefonu Note 8. 3. Zapněte režim dvou obrazovek: V nabídce nastavení displeje vyhledejte možnost „Dual Screen“ a zapněte ji. Tímto způsobem můžete používat funkci dvou obrazovek svého telefonu Note 8 a spouštět dvě aplikace současně. 4. Používání režimu dvou obrazovek. Po aktivaci režimu dvou obrazovek můžete spustit dvě kompatibilní aplikace najednou. Druhou aplikaci přetáhněte na obrazovku po otevření zásuvky aplikací přejetím prstem od spodního okraje obrazovky nahoru. Posunutím distančního rámečku mezi jednotlivými okny programů můžete měnit jejich velikost.

V telefonu Samsung Note 8 je zapnutí duálních aplikací skvělou metodou, jak oddělit pracovní a osobní účty v rámci jedné aplikace. Uděláte to následujícím způsobem:

1. Otevřete aplikaci Nastavení: V telefonu Note 8 spusťte aplikaci Nastavení. Přejděte na položku Rozšířené funkce: Přejděte dolů a stisknutím tlačítka „Rozšířené funkce“ otevřete nabídku rozšířených možností.

2. 3. Zapněte duální aplikace: V nabídce rozšířených funkcí najděte možnost „Dual Messenger“ a dotkněte se jí. Následně se zobrazí seznam vhodných duplicitních aplikací. 4. Vyberte následující aplikace: Ze seznamu kompatibilních aplikací vyberte ty, které chcete klonovat. Tímto postupem a vytvořením druhé instance aplikace budete moci využívat mnoho účtů najednou.

Funkce duálního snímání v telefonu Samsung Note 8 umožňuje současně používat přední a zadní fotoaparát. Tímto způsobem můžete využívat následující funkce:

1. Otevřete aplikaci Fotoaparát: V zařízení Note 8 spusťte aplikaci Fotoaparát.

2. Chcete-li vstoupit do režimu duálního snímání, vyberte jej klepnutím na ikonu „Duální snímání“ v horní části obrazovky. Přední a zadní fotoaparát se zapnou současně. 3. Pořizujte snímky nebo videa: Nyní, když je aktivován režim duálního snímání, můžete pořizovat snímky nebo videa oběma fotoaparáty současně. Klepnutím na symbol prohození v dolní části obrazovky můžete přepínat mezi pohledy předního a zadního fotoaparátu.

Telefon Samsung Galaxy Note 8 nabízí celou řadu funkcí a režimů, které maximalizují potenciál jeho duálního fotoaparátu. Podle výše popsaných pokynů můžete zapnout duální fotoaparáty, používat funkci duální obrazovky, zapnout duální aplikace a dokonce pořizovat fotografie nebo videa s využitím předního i zadního fotoaparátu současně. Chcete-li maximalizovat možnosti fotoaparátu Note 8 a posunout své fotografování kupředu, pohrajte si s těmito možnostmi.

FAQ
Jak používat přední a zadní fotoaparát současně Android?

Chcete-li na zařízení se systémem Android současně používat přední a zadní fotoaparát, postupujte podle následujících pokynů: 1. Ujistěte se, že vaše zařízení tuto funkci umí používat, například Samsung Galaxy Note 8. 2. Zkontrolujte, zda je možné používat přední a zadní fotoaparát. 2. Spusťte aplikaci fotoaparátu v telefonu nebo tabletu se systémem Android. Dotykem na ikonu fotoaparátu mohou uživatelé zařízení Samsung Galaxy Note 8 otevřít aplikaci fotoaparátu. 3. Po spuštění aplikace fotoaparátu zkontrolujte, zda je možné aktivovat režim duálního fotoaparátu. V zařízení Samsung Galaxy Note 8 se k této možnosti dostanete klepnutím na tlačítko „Režim“ nebo přejetím prstem doprava na obrazovce. Výběr možnosti duálního fotoaparátu vám umožní používat přední i zadní fotoaparát najednou.

4. 5. Na obrazovce se nyní zobrazí dva pohledy na fotoaparát. Záběr ze zadní kamery se zobrazí v hlavním pohledu, zatímco záběr z přední kamery se zobrazí v menším pohledu. 6. Přetažením pohledu přední kamery na ideální místo na obrazovce změňte její umístění. To vám umožní přesunout se do zorného pole hlavní kamery. 7. Po nastavení zobrazení fotoaparátu můžete klepnutím na tlačítko spouště pořizovat snímky nebo videa. Na výsledné fotografii nebo videu bude vidět přední i zadní fotoaparát. 8. Po pořízení snímku nebo videa si jej můžete prohlédnout a upravit.

Mějte na paměti, že v závislosti na vašem chytrém telefonu se systémem Android a používané aplikaci fotoaparátu nemusí být tyto kroky k dispozici nebo mohou vyžadovat jiné akce.