Discovery Plus Zaseknutá show. Řešení problémů s bufferováním a zamrzáním

Why is my Discovery Plus frozen?
Check Your Internet Connection The first thing to do when you have freezing issues on Discovery Plus is to check your internet connection. A weak or unstable internet connection can cause the app to freeze, primarily if you have a slow internet speed.
Další informace najdete na www.thetechedvocate.org

Oblíbená streamovací služba Discovery Plus nabízí velký výběr pořadů a dokumentů. Uživatelé se mohou setkat s problémy, jako je zasekávání, zamrzání a zaseknuté pořady, stejně jako u jiných streamovacích služeb. V tomto článku si povíme, jak tyto problémy odstranit, aby streamování probíhalo bez problémů.

Jak zabránit vyrovnávací paměti služby Discovery Plus?

Přestože problémy s vyrovnávací pamětí mohou být nepříjemné, můžete je vyřešit různými kroky. Nejprve zkontrolujte své internetové připojení. Zkontrolujte, zda je vaše internetové připojení silné a rychlé. Pokud je to možné, použijte ethernetový kabel a připojte zařízení přímo ke směrovači, abyste dosáhli spolehlivějšího připojení.

Pokud je vaše internetové připojení silné, zvažte odstranění mezipaměti a dat aplikace Discovery Plus. Na většině chytrých telefonů toho můžete dosáhnout tak, že přejdete do nastavení aplikace a zvolíte „Vymazat mezipaměť“ a „Vymazat data“. To může pomoci vyřešit případné přechodné potíže s aplikací.

Můžete také zkusit restartovat streamovací zařízení. Stačí zařízení vypnout, odpojit od napájení, nechat jej krátce vychladnout a poté jej znovu připojit. Po restartování spusťte aplikaci Discovery Plus a zjistěte, zda problém s vyrovnávací pamětí přetrvává. Proč mám s aplikací Discovery Plus problémy?

Problémy s aplikací Discovery Plus mohou mít různé příčiny. Jedním z častých problémů jsou nepodporované verze aplikací. Zkontrolováním aktualizací v obchodě s aplikacemi ve vašem smartphonu si můžete být jisti, že používáte nejnovější verzi aplikace Discovery Plus. Vývojáři často vydávají aktualizace, aby opravili chyby a vylepšili funkce.

Kromě toho si ověřte, zda vaše zařízení splňuje minimální systémové požadavky pro optimální fungování aplikace Discovery Plus. Nároky na streamování vysoce kvalitních informací by mohly být pro starší nebo méně výkonná zařízení obtížně zvládnutelné. Pokud je vaše zařízení nekompatibilní, zvažte přechod na novější model nebo použití jiného zařízení.

Jak se resetuje televizor Discovery Plus?

Resetování chytrého televizoru by mohlo pomoci odstranit potíže, které máte při pokusu o streamování Discovery Plus. V závislosti na značce a typu televizoru se může postup lišit, ale obecně lze televizor resetovat následujícím postupem:

1. Přejděte do nabídky Nastavení televizoru.

2. Vyhledejte tlačítko Resetovat nebo Obnovit tovární nastavení. 3. Ověřte své rozhodnutí a dodržujte případné pokyny na obrazovce. 4. Po dokončení resetu znovu nakonfigurujte televizor a nainstalujte aplikaci Discovery Plus.

Dbejte na to, abyste si předem zálohovali všechna důležitá data, protože obnovení továrního nastavení odstraní z televizoru všechna specifická nastavení a data.

Proč mi neustále zamrzají pořady?

Pokud pořady Discovery Plus neustále zamrzají, může se jednat o problém se zařízením, pomalé připojení k internetu nebo velké zatížení serveru. Jak již bylo uvedeno dříve, zvažte otestování svého internetového připojení, abyste se ujistili, že je stabilní a pracuje rychlým tempem.

Pokud problém se zamrzáním přetrvává, můžete zkusit snížit kvalitu videa v nastavení služby Discovery Plus. Pokud snížíte kvalitu videa, vaše internetové připojení bude méně namáháno a stabilita přehrávání se zlepší. Vyhledejte nastavení kvality videa v aplikaci a zvolte nižší rozlišení.

Pro další pomoc může být občas nutné kontaktovat zákaznický servis aplikace Discovery Plus. V závislosti na vašem zařízení a situaci vám mohou nabídnout specializované pokyny k řešení problémů. Na závěr zvažte techniky řešení problémů, včetně kontroly internetového připojení, odstranění mezipaměti a dat, aktualizace aplikace a restartování zařízení, pokud se u vás vyskytnou problémy se službou Discovery Plus, například vyrovnávací paměť, zamrzání nebo zamrzlé epizody. Pokud problém nezmizí, zvažte restartování televizoru nebo se obraťte na zákaznickou podporu s žádostí o další pomoc. Podle těchto pokynů můžete zlepšit své zkušenosti se streamováním Discovery Plus a získat nepřetržitý přístup ke svým oblíbeným pořadům a dokumentům.

FAQ
Co se děje s Discovery+?

Discovery+ má problémy s vyrovnávací pamětí a zamrzáním. Uživatelé mají problémy s používáním platformy pro streamování obsahu. Sledování je těmito problémy přerušováno a narušováno.

Proč se můj pořad stále ukládá do vyrovnávací paměti?

Přetrvávající vyrovnávací paměť vašeho pořadu může mít několik příčin. Zde je několik typických příkladů: 1. Pomalé připojení k internetu: K vyrovnávací paměti dochází, když je rychlost přehrávání videa vyšší než rychlost stahování vašeho internetového připojení. Problémy s vyrovnávací pamětí mohou nastat, pokud vaše internetové připojení nedokáže držet krok s požadavky na streamování.

2. Přetížení sítě: K tomu může dojít, pokud je k síti připojeno mnoho zařízení, která spotřebovávají velkou šířku pásma. V důsledku tohoto přetížení může dojít k tvorbě vyrovnávací paměti, protože nemusí být k dispozici dostatečná šířka pásma pro nepřerušované streamování. 3. Výkon zařízení: Pokud streamovací zařízení, které používáte ke sledování pořadu, nemá dostatek výpočetní nebo paměťové kapacity, může mít potíže s požadavky na streamování. V důsledku toho zařízení nemusí být schopno plynule dekódovat a přehrávat video, což může způsobit problémy s vyrovnávací pamětí. 4. Problémy se serverem: Server streamovací služby má občas technické závady nebo vysoké nároky, což způsobuje vyrovnávací paměť. K vyrovnávací paměti může dojít, pokud server není schopen přenášet videomateriál požadovanou rychlostí. 5. Zastaralý software nebo aplikace: Používání zastaralého softwaru nebo aplikací pro streamování může mít za následek problémy s kompatibilitou a vyrovnávací pamětí. Pro zajištění bezproblémového sledování je důležité udržovat streamovací aplikaci nebo program aktuální.

Problémy s vyrovnávací pamětí můžete zkusit vyřešit následujícími kroky: Nejprve zkontrolujte připojení k internetu: Chcete-li se ujistit, že rychlost vašeho internetu je dostatečná pro streamování, proveďte test rychlosti. Pokud je pomalá, přemýšlejte o zvýšení internetového balíčku nebo požádejte o pomoc poskytovatele služeb. 2. Odpojte ostatní zařízení od sítě nebo omezte jejich používání internetu během streamování, abyste snížili přetížení sítě. To může snížit vyrovnávací paměť a uvolnit šířku pásma. 3. Restartujte síť a zařízení: Příležitostně může rychlý restart vyřešit momentální poruchy, které mohou být zdrojem problémů s vyrovnávací pamětí. Chcete-li obnovit připojení, restartujte síť a streamovací zařízení. Vymazání mezipaměti a souborů cookie ve streamovací aplikaci nebo webovém prohlížeči může pomoci vyřešit dočasné problémy s daty nebo úložištěm, které mohou způsobovat vyrovnávací paměť.

4. Aktualizací aplikace nebo programu se ujistěte, že používáte nejnovější verzi streamovací aplikace nebo softwaru. Vyhledejte aktualizace, a pokud jsou k dispozici, nainstalujte je.

Pokud tato opatření vyrovnávací paměť nezastaví, doporučujeme kontaktovat zákaznickou podporu poskytovatele streamovacích služeb a vyžádat si další pomoc.