Jak změřit velikost iPadu pro pouzdro. Komplexní průvodce

Sháníte nové pouzdro pro iPad, ale nejste si jisti správnou velikostí? Vybrat vhodné pouzdro pro váš chytrý telefon může být obtížné, protože je k dispozici mnoho různých typů a velikostí. V tomto článku se budeme zabývat často kladenými dotazy ohledně velikostí iPadů a provedeme vás procesem měření vašeho tabletu pro výběr ideálního pouzdra.

Jak velký je 10,9palcový iPad?

Velikost displeje iPadu je udávána na 10,9 palce. Je to šířka obrazovky měřená po úhlopříčce od jednoho rohu k druhému. Nezahrnuje žádné vnější prvky ani velikost rámečků. Zařízení s úhlopříčkou 10,9 palce je jednou z větších verzí iPadu, které jsou nyní na trhu, a poskytuje prostornou obrazovku pro všechny vaše požadavky na volný čas a produktivitu. Jaká je palcová velikost iPadu?

Malý iPad Mini a velký model iPad Pro jsou jen některé z několika velikostí, ve kterých se iPady vyrábějí. Úhlopříčka obrazovky se označuje velikostí v palcích. Mezi nejoblíbenější velikosti iPadu patří 7,9palcový iPad Mini, 9,7palcový iPad Air a starší modely, 10,2palcový iPad, 10,5palcový iPad Air, 10,9palcový iPad Air a iPad Pro, 11palcový iPad Pro a 12,9palcový iPad Pro.

Velikost všech krytů na iPad je stejná.

Ne, různé kryty na iPad mají různé velikosti. Protože každý model iPadu má jiné rozměry, budou se velikosti krytů vyrobených pro jednotlivé modely lišit. Chcete-li zaručit dokonalé přizpůsobení a přístup ke všem potřebným portům a tlačítkům, je nezbytné vybrat si pouzdro vyrobené speciálně pro váš model iPadu. Pokud se pokusíte použít pouzdro, které má nesprávnou velikost, kryt nemusí správně sedět nebo nemusí vůbec fungovat. Jak změřit rozměry pouzdra na tablet?

Chcete-li změřit svůj iPad pro pouzdro, stačí provést následující úkony:

1. Jaký je váš model iPadu? Číslo modelu najdete na zadní straně iPadu nebo ho můžete získat otevřením aplikace „Nastavení“ a výběrem možnosti „Obecné“ a poté „O zařízení“. Číslo modelu si poznamenejte, abyste mohli určit správnou velikost pouzdra.

2. Určete výšku a šířku: Změřte výšku a šířku obrazovky iPadu pomocí pravítka nebo metru. Měřte diagonálně od jednoho rohu k druhému, počínaje tímto rohem. Nezapomeňte změřit samotnou obrazovku bez započítání rámečků.

3. Určete tloušťku: Položte pravítko nebo metr podél boku iPadu a určete jeho tloušťku. Měli byste změřit nejtlustší místo; to je obvykle blízko středu, kde jsou tlačítka. 4. Vyhledejte kompatibilní pouzdro: S rozměry a číslem modelu se podívejte po pouzdrech vyrobených speciálně pro daný model iPadu. Mnoho důvěryhodných výrobců pouzder nabízí na svých webových stránkách seznamy kompatibility nebo vyhledávací filtry, které vám pomohou najít ideální pouzdro.

Podle těchto pokynů si můžete být jisti, že pouzdro pro iPad bude vašemu tabletu dokonale sedět, chránit ho a fungovat. Pamatujte, že je vždy bezpečnější přesně měřit a vybrat pouzdro vyrobené pro váš jedinečný model iPadu, než riskovat kryt, který nebude správně sedět nebo nebude kompatibilní. Dejte si proto při měření záležet a užívejte si svůj iPad s jistotou, kterou přináší správné pouzdro.

FAQ
Jaká je velikost iPadu pro?

Každý model iPadu Pro má jinou velikost. V současné době jsou k dispozici tyto modely iPadu Pro:

První model je 11palcový iPad Pro, který má 11palcový displej a rozměry 247,6 mm x 178,5 mm x 5,9 mm.

2. iPad Pro 12,9palcový: Tento model s rozměry 280,6 x 214,9 x 5,9 mm má 12,9palcový displej.

Je důležité mít na paměti, že tyto rozměry se mohou u jednotlivých generací nebo verzí iPadu Pro lišit, proto je vždy vhodné zkontrolovat přesný model, který již vlastníte nebo který si hodláte koupit.

Jak velký je iPad s úhlopříčkou 10,2 palce?

Úhlopříčka obrazovky se označuje jako 10,2palcový iPad. To znamená, že délka úhlopříčky obrazovky je 10,2 palce od jednoho rohu k druhému.

Jaké jsou rozměry 10palcového iPadu?

V závislosti na modelu má 10palcový iPad několik rozměrů. Obecně však platí, že většina desetipalcových iPadů měří zhruba 9,8 palce (24,89 cm) na výšku, 6,8 palce (17,27 cm) na šířku a 0,24 palce (0,61 cm) do hloubky. Je důležité si uvědomit, že tyto rozměry se mohou u různých generací nebo verzí iPadu poněkud lišit, proto vždy doporučujeme zkontrolovat specifikace konkrétního zařízení, abyste zjistili přesné rozměry.

Jak zjistím velikost svého iPadu pro kryt?

K určení velikosti iPadu pro kryt můžete použít následující postupy: 1. Ověřte si model iPadu: Číslo modelu iPadu najdete na zadní straně. Pomocí něj můžete určit model a velikost svého zařízení. 2. Přejděte na webové stránky společnosti Apple. Na webových stránkách společnosti Apple vyhledejte číslo modelu svého zařízení iPad. Získáte tak přesné údaje o rozměrech a funkcích svého gadgetu. 3. Změřte iPad: Pokud nemáte nebo nemůžete najít číslo modelu, můžete iPad změřit ručně. Změřte délku, šířku a hloubku iPadu pomocí měřicího pásku. Nezapomeňte také změřit úhlopříčku obrazovky. 4. Porovnejte naměřené hodnoty: Po provedení měření je porovnejte se specifikacemi, které společnost Apple uvedla pro váš konkrétní model. To vám umožní vybrat ideální velikost krytu pro iPad.

Pomocí zde uvedených postupů můžete správně určit velikost svého iPadu a poté vybrat vhodný kryt.

Jak zjistím velikost svého iPadu a modelu?

Pomocí těchto kroků můžete zjistit velikost a model svého iPadu: 1. Ověřte si rozměry iPadu z hlediska jeho velikosti: Proveďte měření délky, šířky a tloušťky iPadu pomocí pravítka nebo měřícího pásku. Dbejte na to, abyste měřili pouze plochu displeje, nikoli rámečky. 2. Určete číslo modelu: Váš iPad má na zadní straně vyryté číslo modelu. Obvykle začíná písmenem „A“ a pak má čtyři číslice. 3. Přejděte na stránku podpory společnosti Apple. Navštivte webovou stránku podpory společnosti Apple (https://support.apple.com) a do vyhledávacího řádku zadejte „Identify your iPad model“. Kliknutím sem budete přesměrováni na webovou stránku, kde můžete zadat číslo modelu vašeho konkrétního modelu iPadu.

4. Po rozpoznání svého modelu iPadu vyhodnoťte jeho velikost a specifikace porovnáním čísla modelu s dostupnými modely iPadu na webových stránkách společnosti Apple nebo v jiných důvěryhodných zdrojích.

Pomocí zde uvedených technik můžete přesně změřit velikost svého iPadu a určit jeho model.