Jak ovládnout Darth Vadera ve hře Star Wars Battlefront

Populární herní série Star Wars Battlefront umožňuje hráčům naplno prožít epické konflikty světa Hvězdných válek. Darth Vader, legendární sithský lord, je jednou z nejznámějších postav této série. Při používání jeho světelného meče a ovládání Síly může být hraní za Dartha Vadera vzrušujícím a silným zážitkem. Tento článek popisuje, jak hrát za Dartha Vadera ve hře Star Wars Battlefront, stejně jako jeho vlastnosti a vyhlídky na převzetí role Anakina Skywalkera.

Ve hře Star Wars Battlefront musíte nashromáždit určité množství herních kreditů, abyste získali přístup k Darth Vaderovi. Za hraní her, dokončování úkolů a dosahování milníků můžete získat kredity. Až budete mít dostatek kreditů, můžete si Darth Vadera jako hratelnou postavu koupit v herním obchodě. I když to může zabrat nějaký čas a úsilí, vyplatí se to, až Darth Vadera nakonec odemknete.

Po odemčení Darth Vadera si můžete vybrat, zda za něj budete hrát v různých herních režimech. Za Dartha Vadera si můžete zahrát ve hře Star Wars Battlefront II (2005) tak, že si sithského lorda vyberete ze seznamu postav. Sílu temné strany rychle vycítíte díky jeho rozpoznatelnému černému brnění a červenému světelnému meči. Darth Vader je v této hře mocnou silou na bojišti díky řadě dovedností, kterými vládne.

Ve hře Battlefront II (2005) Darth Vader disponuje dovednostmi Force Choke, Saber Throw a Lightsaber Deflection. Pomocí schopnosti Force Choke dokáže protivníky zvednout ze země, čímž je učiní bezmocnými a ublíží jim. Darth Vader dokáže pomocí Saber Throw vystřelit svůj světelný meč na nepřátele z dálky a způsobit jim tak vážné poškození. Pomocí funkce Odraz světelného meče dokáže chránit sebe a svou posádku před dopadajícími blasterovými střelami.

V závislosti na verzi hry, kterou hrajete, můžete, ale nemusíte v Battlefront II hrát za Anakina Skywalkera. Verze Battlefront II z roku 2005 neumožňuje hráčům ovládat Anakina Skywalkera. Anakin Skywalker je hratelnou postavou v novější verzi Battlefront II (2017) a lze jej odemknout pomocí kreditů nebo úspěšným splněním určitých úkolů.

Závěrem lze říci, že hrát za Darth Vadera ve hře Star Wars Battlefront je vzrušující. K jeho odemčení musíte získat herní kredity, ale jakmile se vám to podaří, můžete jeho silné schopnosti využít k ovládnutí bojiště. V maximální možné míře využijte jeho Sílu dušení, Hod šavlí a Odraz světelného meče. Anakin Skywalker je hratelný v novější edici Battlefront II (2017), ale ne v předchozí edici Battlefront II (2005). Ať vás provází Síla, až se vydáte na misi Star Wars Battlefront a stanete se Darth Vaderem!

FAQ
Co Darth Vader ovládá?

Armádám a námořnictvu Galaktického impéria velí Darth Vader. Na bitevním poli je obávaným a obávaným nepřítelem, protože jako sithský lord disponuje velkou mocí Síly. Hráči mohou ve hře Star Wars Battlefront převzít kontrolu nad Darthem Vaderem a používat jeho rozpoznatelné techniky se světelným mečem a sílu k ovládnutí hry. K jeho ovládnutí je nutné pochopit Darth Vaderův osobitý herní styl, využívat jeho schopnosti ve svůj prospěch a strategicky se rozmístit.

Jaký je kód Darth Vadera?

Pro hraní za Dartha Vadera ve hře Star Wars Battlefront nepotřebujete žádný speciální kód. Místo toho musíte nasbírat určité množství herních kreditů, abyste získali přístup k Darth Vaderovi. Až nashromáždíte dostatek kreditů, můžete si Darth Vadera koupit, abyste za něj mohli ve hře hrát.

Kdo se stane Darth Vaderem?

Z Anakina Skywalkera, bývalého rytíře Jedi, který podlehl temné straně Síly, se vyklube Darth Vader, jeden z nejznámějších padouchů ságy Star Wars. Anakin se stal Darth Vaderem, sithským lordem s velkou silou a děsivou přítomností, poté, co ho císař Palpatine využil jako pěšáka.

Můžete hrát za Yodu ve hře Battlefront?

Ve hře Star Wars Battlefront je Yoda hratelnou postavou. Yodu lze odemknout pro použití v určitých herních režimech a je hratelnou postavou hrdiny ve hře. Yoda je proslulý svou obratností a ovládáním Síly, což z něj v bitvě dělá děsivého nepřítele.

Je Darth Vader ve hře Battlefront 2 volný?

Ano, hra Star Wars Battlefront 2 nabízí Darth Vadera zdarma. Hráči mohou ve hře hrát za Darth Vadera a další známé postavy Star Wars, aniž by museli platit další peníze.

Na jaké úrovni musím být, abych získal Darth Vadera?

Ve hře Star Wars Battlefront se musíte dostat na určitou úroveň, abyste mohli odemknout Darth Vadera. Abyste získali přístup k Darth Vaderovi v první iteraci hry Star Wars Battlefront, museli jste dosáhnout 10. úrovně. Je zásadní mít na paměti, že kritéria pro různé verze hry se mohou lišit, takže je vždy dobré ověřit si přesnou potřebnou úroveň v konkrétní hře, kterou hrajete.