Jak vytvořit server Bukkit 1.12

How do I download bukkit for my minecraft server?
We will need a place to put the files.

  1. Create a New Folder Open up finder, and create a new folder in your Home folder named CraftBukkit.
  2. Download the File. Download the server files. …
  3. Move the File. Move the file from the Downloads folder to the CraftBukkit folder you created.
Další informace najdete na bukkit.fandom.com

Populární sandboxová hra Minecraft umožňuje uživatelům budovat a prozkoumávat vlastní virtuální světy. Být na serveru s přáteli nebo dalšími hráči je jedním z nejlepších způsobů, jak vylepšit svůj zážitek z Minecraftu. S populárním serverovým modem Bukkit pro Minecraft si můžete svůj server přizpůsobit a přidat různé doplňky pro zlepšení hratelnosti. V tomto článku vám vysvětlíme, jak vytvořit server Bukkit pro verzi 1.12, a budeme se věnovat všem důležitým otázkám.

Než budete moci pokračovat, musíte si nejprve stáhnout soubory potřebné k nastavení serveru Bukkit. Nejprve se ujistěte, že je v počítači nainstalována aktuální verze Javy, protože Bukkit ke své činnosti Javu potřebuje. Javu si můžete stáhnout z webových stránek společnosti Oracle. Po instalaci Javy můžete začít stahovat soubory serveru Bukkit.

Na oficiálních webových stránkách Bukkitu přejděte do sekce „Downloads“. Stáhněte si serverový jar soubor pro nejnovější verzi Bukkitu, která je kompatibilní s Minecraftem 1.12. Soubor umístěte na místo, které vám usnadní jeho pozdější nalezení.

Před spuštěním serveru Bukkit musíte vytvořit novou složku, do které se uloží všechny soubory serveru. V počítači vytvořte novou složku a pojmenujte ji například „Bukkit Server 1.12“. Do této složky vložte stažený jar soubor serveru Bukkit.

Chcete-li vytvořit požadované soubory serveru, musíte nyní spustit jar soubor serveru Bukkit. V příkazovém řádku nebo v okně terminálu přejděte na místo, kam jste uložili jar soubor serveru Bukkit. Do příkazového řádku zadejte příkaz „java -jar [název souboru serveru].jar“. Na místo „[název souboru serveru]“ vložte přesný název staženého jar souboru serveru Bukkit. Příkaz spustíte stisknutím klávesy Enter.

Soubor „eula.txt“ a další požadované soubory serveru budou nyní vygenerovány serverem Bukkit. Pomocí textového editoru nahraďte v souboru „eula.txt“ řádek „eula=false“ na „eula=true“. Chcete-li přijmout licenční smlouvu s koncovým uživatelem Minecraftu, musíte tento krok dokončit. Po uložení dokumentu zavřete textový editor.

Po vygenerování souborů serveru a přijetí smlouvy EULA lze nyní začít upravovat váš server Bukkit. Pro zlepšení hraní, nastavení serveru a kontrolu oprávnění hráčů můžete přidat zásuvné moduly. Neváhejte procházet a vybírat zásuvné moduly Bukkit, které nejlépe vyhovují vašim zájmům, protože jich je mnoho přístupných ke stažení na různých webových stránkách.

Pojďme nyní odpovědět na několik podobných dotazů:

Jak například spustit vlastní server Bukkit? K provozování vlastního serveru Bukkit budete potřebovat počítač nebo vyhrazený server, který splňuje minimální systémové požadavky. Vyžadováno je také spolehlivé připojení k internetu. Chcete-li nastavit a spustit svůj server Bukkit, dodržujte pokyny uvedené dříve v tomto článku.

2. Je Spigot lepší než Bukkit?

Spigot je fork projektu Bukkit, který poskytuje více vylepšení výkonu a funkcí. Pro větší servery nebo servery s větším počtem hráčů je obvykle považován za lepší než Bukkit. Pro menší servery nebo servery bez zvláštních požadavků na výkon je Bukkit stále solidní volbou.

3. Co přesně je server Bukkit? Hru Minecraft si můžete přizpůsobit pomocí serveru Bukkit, což je upravená verze serverového softwaru Minecraft. Nabízí rámec pro přidávání zásuvných modulů, které mohou zlepšit hratelnost, poskytnout nové funkce a nabídnout nástroje pro správu serveru.

4. Jakou verzi jazyka Java vyžaduje server 1.12.2?

Abyste mohli přistupovat k serveru Minecraft s verzí 1.12.2, musíte mít nainstalovanou Javu 8. Doporučujeme nejnovější verzi Javy 8, protože zajistí kompatibilitu a poskytne nejlepší výkon.

Závěrem lze říci, že nastavení serveru Bukkit pro Minecraft verze 1.12 je poměrně jednoduchý proces. Podle pokynů v tomto článku si můžete vytvořit vlastní přizpůsobený server a vylepšit si zážitek ze hry Minecraft přidáním různých doplňků a funkcí. Pro dosažení nejlepšího výkonu a zabezpečení udržujte zásuvné moduly a soubory serveru vždy aktualizované. Užijte si svůj server Bukkit a bavte se při objevování neomezeného potenciálu Minecraftu!

FAQ
Jak nastavit forge 1.12 2?

Pro instalaci aplikace Forge 1.12.2 můžete provést následující akce: Navštivte oficiální webové stránky Forge (https://files.minecraftforge.net/) a stáhněte si instalaci Forge.

– V rozbalovací nabídce pod nabídkou pro výběr verze vyberte „1.12.2“.

– Vyberte doporučenou verzi (nebo tu, kterou upřednostňujete) kliknutím na vedlejší odkaz „Instalační program“.

– Počkejte, dokud nebude stahování dokončeno.

2. Spusťte instalační program Forge:

– Vyhledejte stažený instalační soubor aplikace Forge.

Chcete-li instalační program spustit, dvakrát na něj klikněte. – Po výběru možnosti „Instalovat klienta“ v okně instalátoru klikněte na tlačítko „OK“.

Poté Forge nainstaluje všechny požadované soubory a knihovny.

3. Otevřete Minecraft Launcher a spusťte profil Forge ve hře.

– V launcheru vyberte záložku „Launch Options“ (Možnosti spuštění).

– Chcete-li vytvořit novou konfiguraci spuštění, klikněte na tlačítko „+ Přidat novou“. Z rozevírací možnosti „Version“ (Verze) vyberte verzi Forge, kterou jste nainstalovali (například „release Forge 1.12.2“).

– Upravte případné další předvolby, včetně adresáře hry a argumentů JVM.

– Chcete-li uložit novou konfiguraci spuštění, klikněte na tlačítko „Uložit“. Vraťte se na kartu „Novinky“ v programu Minecraft Launcher.

4. Spusťte Minecraft pomocí nástroje Forge. V nabídce pro výběr profilu vyberte vytvořený profil Forge.

– Chcete-li spustit Minecraft with Forge, klikněte na tlačítko „Play“.

– Počkejte, až se Minecraft načte; v tuto chvíli by měla být spuštěna verze Forge 1.12.2.

Připomínám, že v této chvíli je možné spustit hru: Musíte se ujistit, že všechny mody nebo zásuvné moduly, které plánujete používat, jsou kompatibilní s verzí Forge 1.12.2. Mějte také na paměti, že pro optimální výkon a bezpečnost byste měli často aktualizovat Forge i všechny mody nebo pluginy, které používáte.