Jak stáhnout Pages zdarma na Macu

Jak stahovat na Macbooku?
Jak stahovat aplikace pro Mac

  1. Otevřete aplikaci App Store.
  2. Vyberte nebo vyhledejte aplikaci, kterou si chcete stáhnout.
  3. Klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat. Pokud se místo ceny nebo tlačítka Získat zobrazuje tlačítko Otevřít, znamená to, že aplikaci už máte koupenou nebo staženou.
Další informace najdete na support.apple.com

Součástí balíku iWork je robustní textový editor Pages od společnosti Apple. Je oblíbenou volbou pro uživatele Maců, protože má mnoho funkcí a šablon. Pages si můžete do počítače Mac stáhnout zdarma, přestože se nejedná o bezplatný software. Tento článek se bude zabývat tím, jak získat program Pages zdarma, proč jej možná nebudete moci na svém počítači Mac používat, zda si můžete program Pages stáhnout a kdy se program Pages stal bezplatným.

Pages: Je tento software zdarma?

Program Pages není bezplatný software, bohužel. Je součástí softwarového balíku iWork od společnosti Apple, společně s programy Keynote a Numbers. V obchodě Mac App Store si tyto programy můžete zakoupit. V počítači Mac existuje několik způsobů, jak si Pages stáhnout zdarma.

Jak je možné, že Pages na mém Macu nefungují?

Existuje několik možných příčin nemožnosti používat aplikaci Pages na počítači Mac. Za prvé, systémové požadavky aplikace Pages nemusí váš Mac splňovat. Zkontrolujte, zda je operační systém, který váš Mac používá, kompatibilní. Za druhé je možné, že jste Pages nebo celý balík iWork nezískali z obchodu Mac App Store. Pokud neobjevíte jiný způsob, jak jej získat zdarma, nebudete jej moci používat, pokud jste za něj nezaplatili.

Může si uživatel Macu stáhnout aplikaci Pages?

Aplikace Pages je k dispozici pro počítače Mac. Chcete-li získat aplikaci Pages z obchodu Mac App Store, postupujte podle následujících kroků:

1. Spusťte obchod Mac App Store.

2. Pomocí vyhledávacího řádku vyhledejte položku „Pages“. 3. Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci Pages. 4. Chcete-li aplikaci Pages stáhnout a nainstalovat do počítače Mac, klikněte na tlačítko „Get“ a poté na tlačítko „Install“.

V jakém okamžiku byly Pages zdarma?

V roce 2017 společnost Apple zpřístupnila aplikace Pages, Keynote a Numbers zdarma všem uživatelům počítačů Mac a iOS. Tyto programy byly dříve zakoupeným softwarem. To znamená, že pokud máte počítač Mac nebo zařízení iOS s kompatibilním operačním systémem, můžete si Pages stáhnout a používat zdarma z obchodu Mac App Store.

Závěrem lze říci, že Pages je placený software, ale existují i jiné způsoby, jak jej na Macu získat zdarma. Pokud máte potíže s jeho používáním, zkontrolujte, zda váš Mac splňuje systémové požadavky a zda jste Pages zakoupili v Mac App Store. V roce 2017 společnost Apple zpřístupnila aplikaci Pages všem uživatelům počítačů Mac a iOS zdarma, což usnadňuje používání tohoto robustního programu pro zpracování textu.

FAQ
Jak stáhnout aplikaci Pages?

Chcete-li získat aplikaci Pages zdarma v počítači Mac, postupujte podle následujících kroků: V kroku 1 otevřete na Macu obchod App Store. 2. Do vyhledávacího pole v pravém horním rohu obrazovky zadejte „Pages“ a stiskněte Enter. 3. Vyhledejte a otevřete oficiální aplikaci Pages vytvořenou společností Apple. 4. Chcete-li zahájit stahování aplikace, klepněte na tlačítko „Get“ (Získat) na webové stránce aplikace. V kroku 5 se může objevit možnost zadat vaše Apple ID a heslo. Pokud ano, zadejte potřebné údaje. 6. Stránky naleznete ve složce Aplikace nebo Launchpad po dokončení stahování. 7. Otevřete aplikaci Pages a v případě potřeby proveďte další kroky nastavení. Nyní jste úspěšně stáhli Pages zdarma do svého počítače Mac.

Jak mohu stáhnout Pages?

Chcete-li získat Pages zdarma na Macu, stačí provést následující kroky: V kroku 1 otevřete na svém Macu obchod App Store. Najdete ho pomocí vyhledávání Spotlight nebo v Docku. 2. Do vyhledávacího pole v pravém horním rohu obchodu App Store napište „Pages“ a stiskněte klávesu Enter. 3. Vyhledejte a otevřete oficiální aplikaci Pages vytvořenou společností Apple Inc.

4. Na stránce aplikace Pages vyberte možnost „Get“ nebo „Download“. 5. Na požádání zadejte své Apple ID a heslo. 6. Program Pages se začne stahovat; můžete jej sledovat ve složce Launchpad nebo Downloads v počítači Mac. 7. Po dokončení stahování najdete program Pages ve složce Aplikace nebo Launchpad.

8. Otevřete program Pages a dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce, abyste jej nastavili a začali používat.

Upozorňujeme, že aplikaci Pages lze sice stáhnout zdarma, ale některé sofistikované funkce a šablony mohou vyžadovat účet Apple iCloud.

Jak otevřu Pages v Macu bez aplikace Pages?

Chcete-li otevřít dokumenty Pages na počítači Mac bez aplikace Pages, můžete se řídit následujícími postupy: 1. Přihlaste se do obchodu App Store v počítači Mac.

2. Pomocí vyhledávacího řádku vyhledejte položku „Pages“. 3. Najděte aplikaci „Pages“ a vyberte ji. 4. Všimnete si tlačítka „Otevřít“, pokud byly stránky dříve staženy. Kliknutím na něj program spustíte. 5. Pokud jste program Pages nikdy předtím nestahovali, všimnete si tlačítka „Stáhnout“. Chcete-li stáhnout a nastavit program Pages, klikněte na něj. Po úspěšném dokončení instalace se po poklepání na dokumenty Pages tyto dokumenty otevřou v programu Pages.

Místo instalace programu Pages do počítače Mac můžete dokumenty Pages otevírat a upravovat pomocí online textových procesorů, jako jsou Google Docs nebo Microsoft Word Online. Stačí nahrát dokument Pages na příslušnou online platformu, otevřít jej a použít tamní nástroje pro úpravy.

Jak přidám aplikaci Pages do počítače Mac?

Při přidávání aplikace Pages do počítače Mac je třeba postupovat podle následujících postupů: V kroku 1 otevřete na Macu obchod App Store. Výběrem položky „App Store“ z nabídky Apple v levém horním rohu obrazovky se do něj dostanete. Ve vyhledávacím poli obchodu App Store, které se nachází v pravém horním rohu okna, vyhledejte položku „Pages“. 3. Po objevení aplikace ve výsledcích vyhledávání klikněte na položku Stránky a zobrazte podrobnosti o aplikaci. 4. Na stránce aplikace Pages najdete tlačítko „Get“ nebo „Download“. Chcete-li zahájit proces stahování a instalace, klikněte na něj. 5. Pro ověření stahování můžete být požádáni o zadání svého Apple ID a hesla. Pokud ano, zadejte potřebné údaje. 6. Po dokončení stahování budou stránky přidány do složky Aplikace vašeho počítače Mac. Můžete buď dvakrát kliknout na ikonu Pages ve složce Aplikace, nebo software vyhledat a spustit pomocí Launchpadu v počítači Mac a spustit Pages.

7.

Podle těchto pokynů úspěšně přidáte aplikaci Pages do počítače Mac a můžete začít vytvářet a upravovat dokumenty.