Jak změnit věk v Epic Games. Odstranění věkových omezení a ověření věku

Hráči si mohou vybrat z velké nabídky videoher na známé platformě Epic Games. Mladší hráči nemusí mít kvůli věkovým omezením přístup k některému obsahu v některých hrách. V tomto článku se podíváme na to, jak aktualizovat svůj věk ve hře Epic Games, odstranit věková omezení z webu, potvrdit svůj věk a zodpovědět často kladené otázky týkající se věkových omezení.

1. Jak upravit svůj věk ve hrách Epic Games:

V Epic Games bohužel není možné změnit svůj věk přímo. Věk vašeho účtu se určuje podle data narození, které jste uvedli při registraci. Existuje však několik kroků, které můžete podniknout, pokud jste se spletli nebo potřebujete změnit svůj věk.

Nejprve se můžete obrátit na zákaznický servis společnosti Epic Games. Stručně vysvětlete okolnosti a uveďte veškeré podklady, které potřebujete, například platný občanský průkaz nebo cestovní pas, abyste svůj požadavek prokázali. Pracovníci zákaznického servisu vaši situaci posoudí a v případě potřeby provedou potřebná vylepšení. Vzhledem k možnosti zdlouhavého procesu buďte trpěliví a poskytněte přesné informace.

2. Odstranění věkových omezení společnosti Epic Games: Postup pro změnu věku lze použít také k odstranění věkových omezení ve hrách Epic Games. Kontaktujte zákaznický servis a popište okolnosti. Pokud je vyžadován nějaký doklad o věku, předložte jej a požádejte o zrušení věkových omezení. Pracovníci podpory vaši situaci prověří a přijmou potřebná opatření. Je důležité mít na paměti, že některé hry mohou mít výslovná věková omezení stanovená tvůrci hry a že podpora Epic Games nemůže tyto požadavky sama změnit.

3. Používání her Epic Games k potvrzení vašeho věku:

Ve hrách Epic Games je prokázání vašeho věku jednoduchý postup. Při vytváření účtu Epic Games je třeba zadat datum narození. Tyto údaje slouží k určení vašeho věku a k udělení přístupu k obsahu, který je vhodný pro váš věk. Při registraci nezapomeňte uvést správné údaje, abychom mohli potvrdit váš věk. Později, například při přístupu ke konkrétním hrám nebo obsahu, může být nutné potvrdit váš věk, můžete být požádáni o předložení dalšího dokladu o věku, například pasu nebo legitimního průkazu totožnosti.

4. Minimální věk pro hry Epic:

Různé hry Epic Games mají v závislosti na hře různá věková omezení. Zatímco společnost Epic Games nemá jasně stanovený požadavek na minimální věk, výrobci různých her mohou mít své vlastní požadavky. Je velmi důležité tyto předpisy znát a dodržovat. Pokud tak neučiníte, může být váš přístup k určitým hrám nebo obsahu omezen.

5. Vyžaduje společnost Epic Games vaše datum narození?

Ano, při registraci účtu u společnosti Epic Games jste vyzváni k zadání data narození. Na základě těchto údajů lze zjistit váš věk a poté získat přístup k příslušnému obsahu. Pro zajištění bezproblémového používání stránek je nezbytné uvést přesné údaje. Nepravdivé údaje mohou mít za následek také pozastavení nebo zrušení účtu.

Závěrem lze říci, že přímo na stránkách Epic Games není možné upravit váš věk; můžete však požádat o úpravu nebo odstranění věkových omezení tak, že se obrátíte na zákaznický servis. Přístup k obsahu vhodnému pro daný věk také vyžaduje prokázání vašeho věku. Nezapomeňte se zaregistrovat s řádnými údaji a dodržovat veškerá věková omezení stanovená konkrétními hrami.

FAQ
Jak opravím své datum narození, abych mohl pokračovat ve hře Fortnite?

Abyste mohli upravit svůj věk a pokračovat ve hře Fortnite, musíte projít procesem potvrzení svého věku ve společnosti Epic Games. To, co můžete udělat, je následující: Navštivte webové stránky Epic Games kliknutím sem: Přihlaste se ke svému účtu na webu Epic Games. Po přihlášení přejděte do sekce nastavení účtu a získejte přístup k nastavení svého účtu. Obvykle ji najdete kliknutím na název svého účtu nebo profilu. 3. Najděte volbu pro ověření věku: Vyhledejte nastavení pro ověření věku nebo věková omezení. Na štítku může být uvedeno „Věk a ověření“ nebo něco podobného.

4. Proveďte proces ověření věku. Obvykle vás společnost Epic Games požádá o předložení nějakého průkazu totožnosti, aby potvrdila váš věk. Může se jednat o vládní doklad, například cestovní pas nebo řidičský průkaz. Může být nutné nahrát naskenovanou nebo digitální kopii dokladu.

5. V případě potřeby požádejte o pomoc podporu společnosti Epic Games: V případě problémů s ověřením věku nebo zvláštních dotazů je dobré kontaktovat podporu společnosti Epic Games. Mohou vám nabídnout další rady a podporu.

Nezapomeňte, že věková omezení jsou zavedena z bezpečnostních a právních důvodů, takže je důležité, abyste při ověřování uváděli pravdivé informace. Pokud nepoctivě změníte datum narození, riskujete trvalé pozastavení účtu nebo sankce.

Může mít účet u Epic Games jedenáctileté dítě?

Minimální věk potřebný k registraci účtu Epic Games je podle podmínek služby společnosti 13 let. V souladu se zásadami společnosti by proto 11leté dítě nemohlo získat účet Epic Games.

Jak odstranit rodičovskou kontrolu?

Chcete-li upravit věková omezení ve hře Epic Games a odstranit rodičovskou kontrolu, můžete provést následující akce: Navštivte webové stránky Epic Games a použijte své přihlašovací údaje pro přístup ke svému účtu. 2. Vyhledejte část „Účet“, která se obvykle nachází v pravém horním rohu webové stránky. 3. Vyhledejte a vyberte možnost „Rodičovská kontrola“ nebo „Rodinné nastavení“. 4. Můžete být požádáni o potvrzení účtu zadáním hesla nebo odpovědí na bezpečnostní otázky. 5. Po získání přístupu k možnostem rodičovské kontroly můžete změnit věková omezení podle svého vkusu. 6. Zvolte možnost úplného odstranění rodičovské kontroly, pokud je k dispozici. 7. Uložte své úpravy a ukončete možnosti rodičovské kontroly. Pro odstranění některých omezení může být nutné prokázat svůj věk poskytnutím dalších informací nebo dokumentace.

9. Chcete-li proces dokončit, dodržujte veškeré další pokyny nebo výzvy společnosti Epic Games.

Nezapomeňte, že v závislosti na vašem věku a konkrétních omezeních na vašem účtu může být nutné, aby se tohoto procesu zúčastnil rodič nebo opatrovník.