Jak získat Apple TV na Xfinity. Kompletní průvodce

Jak získat Apple TV?
Jak získat aplikaci Apple TV nebo Apple TV+

  1. Na zařízení přejděte do obchodu s aplikacemi a vyhledejte aplikaci Apple TV nebo Apple TV+. Pokud nevidíte aplikaci, kterou hledáte, zkontrolujte kompatibilitu svého zařízení. …
  2. Stáhněte aplikaci.
  3. Otevřete aplikaci a podle pokynů dokončete nastavení.

Cached

Další informace najdete na support.apple.com

Pomocí Apple TV mohou zákazníci získat přístup k různým možnostem zábavy, včetně živých sportovních přenosů, televizních pořadů a filmů. Pokud máte službu Xfinity a chcete používat televizor pro přístup k Apple TV, máte štěstí. Uživatelé nyní mohou díky službě Xfinity snadno sledovat obsah Apple TV na svých zařízeních s podporou Xfinity. Podle pokynů v tomto příspěvku můžete získat Apple TV ve službě Xfinity, aktivovat ji v televizoru, stahovat aplikace a sledovat obsah Apple TV. Tak se do toho pusťte!

1. Přístup k Apple TV pomocí služby Xfinity: Pro přístup k Apple TV v síti Xfinity potřebujete zařízení Xfinity X1 nebo Flex. Každé z těchto dvou zařízení podporuje Apple TV. Pokud již jeden z těchto přístrojů vlastníte, jste připraveni postoupit na další úroveň. Pokud ne, můžete si zakoupit zařízení Flex nebo si pronajmout zařízení X1 od společnosti Xfinity. Jakmile budete mít potřebné zařízení, pusťte se do aktivace. 2. Zapnutí Apple TV na televizoru: Zapnutí Apple TV na televizoru:

Aktivaci Apple TV na televizoru proveďte následujícími kroky:

– Aktivujte zařízení Xfinity X1 nebo Flex a přejděte na kartu Aplikace.

– Vyhledejte a otevřete aplikaci Apple TV.

– Postup aktivace zahájíte kliknutím na tlačítko „Začít“. Na obrazovce televizoru se zobrazí kód. Tento kód neztrácejte.

– Z počítače nebo mobilního zařízení přejděte na webovou stránku pro aktivaci služby Xfinity.

– Chcete-li dokončit aktivační proces, zadejte kód zobrazený na obrazovce televizoru a postupujte podle pokynů. Po úspěšné aktivaci můžete začít používat Apple TV v zařízení Xfinity.

3. Stažení aplikace Xfinity:

Kromě Apple TV si můžete z Xfinity stáhnout řadu dalších aplikací, které vám zlepší zážitek ze zábavy. Při stahování aplikací do zařízení Xfinity postupujte podle následujících postupů:

– Přejděte do sekce Aplikace ve smartphonu X1 nebo Flex. Chcete-li najít konkrétní program, prohlédněte si seznam dostupných aplikací nebo použijte funkci vyhledávání.

– Po vyhledání požadovaného programu klikněte po jeho výběru na tlačítko „Instalovat“ nebo „Stáhnout“.

– Buďte trpěliví, zatímco smartphone stahuje a instaluje aplikaci. Po dokončení instalace můžete k aplikaci přistupovat z části Aplikace v zařízení Xfinity.

4. Zobrazení obsahu na Apple TV: Po úspěšné aktivaci Apple TV v zařízení Xfinity můžete začít sledovat preferovaný obsah Apple TV. Otevřete aplikaci Apple TV v zařízení Xfinity a poté si prohlédněte nabídku médií. Můžete vyhledávat filmy, televizní pořady, dokumenty a další. Pokud máte Apple TV+, můžete navíc pomocí aplikace získat přístup pouze k obsahu Apple TV+.

5. Aplikace Xfinity Flex ke stažení:

Pokud máte chytrý telefon Xfinity Flex, je stahování aplikací trochu jiné. Zde najdete návod, jak stahovat aplikace do zařízení Xfinity Flex: Zapněte zařízení Xfinity Flex a přejděte na kartu Aplikace. Chcete-li najít určitou aplikaci, procházejte seznam dostupných aplikací nebo použijte vyhledávací panel.

– Po vyhledání požadovaného programu klikněte po jeho výběru na tlačítko „Instalovat“ nebo „Stáhnout“.

– Buďte trpěliví, zatímco smartphone stahuje a instaluje aplikaci. V zařízení Xfinity Flex přejděte po dokončení instalace do oblasti Aplikace a získejte přístup k aplikaci.

Závěrem lze říci, že používání služby Xfinity pro přístup k Apple TV je jednoduchý proces. Pomocí správného zařízení Xfinity a několika jednoduchých kroků můžete na televizoru sledovat různé materiály Apple TV. Fanouškům Apple TV nabízí služba Xfinity bezproblémový zážitek bez ohledu na to, zda máte zařízení X1 nebo Flex. Připravte se proto na snadné streamování oblíbených televizních pořadů a filmů pomocí Apple TV na Xfinity!

FAQ
Jaký je rozdíl mezi Apple TV a Apple TV+?

Apple TV a Apple TV+ se od sebe liší především funkcemi a obsahem. Jedná se o fyzické streamovací zařízení Apple TV, které uživatelům umožňuje přístup k různým streamovacím službám a aplikacím na jejich televizoru. Kromě vlastní streamovací služby Apple TV+ nabízí platformu pro sledování filmů, televizních pořadů a dalších typů mediálního materiálu z webových stránek, jako jsou Netflix, Hulu a Amazon Prime Video.

Apple TV+ je naproti tomu streamovací služba, která vyžaduje členství a byla představena v roce 2019. Nabízí exkluzivní obsah společnosti Apple, mimo jiné jako televizní seriály, filmy, dokumenty a další. Samostatná služba s názvem Apple TV+ je dostupná na různých zařízeních, včetně Apple TV, iPhonů, iPadů, Maců a vybraných chytrých televizorů.

Závěrem lze říci, že Apple TV je hardware, který umožňuje streamovat materiál z jiných zdrojů, ale Apple TV+ je jediná streamovací služba společnosti, která obsahuje původní programy.

Jak aktivuji bezplatnou Apple TV?

Pro aktivaci bezplatné Apple TV musíte provést následující úkony: Abyste získali nárok na bezplatnou Apple TV, musíte být novým zákazníkem a zaregistrovat se k jednomu z kvalifikovaných balíčků internetu a televize Xfinity.

1. Zakoupit internetové a televizní služby Xfinity. 2. Nainstalovat a nakonfigurovat zařízení Xfinity: Po obdržení zařízení Xfinity jej nainstalujte a nakonfigurujte podle uvedených pokynů. 3. Připojte Apple TV: Zapněte zařízení Apple TV a připojte je k televizoru pomocí připojení HDMI. 4. Chcete-li se připojit k internetu Xfinity, přejděte v Apple TV do nabídky „Nastavení“ a vyberte možnost „Síť“. Chcete-li se připojit, vyberte ze seznamu síť Xfinity Wi-Fi a zadejte heslo.

5. Chcete-li Apple TV aktivovat, zadejte aktivační kód, který se zobrazí na televizoru. Udělejte si poznámky nebo si jej vyfoťte. Navštivte aktivační stránku Xfinity v počítači nebo mobilním zařízení, podle pokynů na obrazovce zadejte aktivační kód a připojte Apple TV k účtu Xfinity. Užijte si bezplatnou Apple TV: Po dokončení aktivačního postupu můžete začít zařízení používat a přistupovat k různým streamovacím službám a obsahu, které platforma Apple TV nabízí.

Je důležité mít na paměti, že dostupnost bezplatné nabídky Apple TV se může měnit, proto je nezbytné kontaktovat přímo společnost Xfinity, abyste se dozvěděli nejnovější podrobnosti a kvalifikační podmínky.