Jak používat Mood Messenger. The Ultimate Guide

Is mood messenger free?
Mood Messenger – SMS is a beautiful free Android and iOS app that allow users to completely customise the appearance and functionality of their text messaging widget.
Další informace najdete na filehippo.com

Oblíbená služba pro zasílání zpráv Mood Messenger poskytuje množství nástrojů pro zlepšení vašich zkušeností s textovými zprávami. V této příručce vás provedeme používáním programu Mood Messenger a odpovíme na některé často kladené otázky týkající se tohoto programu.

Funguje Mood Messenger s iPhony?

V současné době mají bohužel přístup k aplikaci Mood Messenger pouze zařízení s operačním systémem Android. Pokud máte iPhone, nebudete moci aplikaci stáhnout a používat. Na druhou stranu je v App Store spousta náhradních aplikací pro zasílání zpráv, které poskytují srovnatelné funkce a možnosti personalizace.

Existují v aplikaci Mood Messenger potvrzení o přečtení?

Ano, funkce Mood Messenger obsahuje potvrzení o přečtení. Pomocí tohoto nástroje můžete zjistit, zda si osoba, která obdržela vaši zprávu, zprávu přečetla, nebo ne. Vedle odeslané zprávy se zobrazí malé zaškrtávátko, které ukazuje, že zpráva byla doručena. Jakmile si příjemce zprávu přečte, zaškrtávací znaménko změní barvu na modrou. Je důležité mít na paměti, že příjemce má možnost vypnout potvrzení o přečtení. Je služba Mood Messenger bezplatná?

Ano, stažení i používání aplikace Mood Messenger je zdarma. Aplikace poskytuje řadu funkcí zdarma. Své zkušenosti si však můžete dále přizpůsobit pomocí dalších motivů, samolepek a emotikonů, a to prostřednictvím některých volitelných nákupů v aplikaci. Pro používání základních funkcí aplikace není nutné tyto nákupy provádět.

Jak lze v textu vyjádřit náladu?

Prostřednictvím řady možností přizpůsobení vám Mood Messenger umožňuje vyjádřit vaše pocity a dodat textům jedinečný nádech. Zde se dozvíte, jak textu dodat atmosféru:

1. Stáhněte si aplikaci Mood Messenger z obchodu Google Play a nainstalujte ji. 2. Spusťte aplikaci a dokončete kroky nastavení, včetně udělení požadovaných práv. 3. Po otevření aplikace klepněte na tlačítko sestavit a otevřete nový chat.

4. Vyplňte textové pole se zprávou. 5. Klepnutím na symbol veselého obličeje v dolní části obrazovky dodáte svému textu náladu. Po klepnutí na symbol smajlíka se zobrazí nabídka emotikonů, samolepek a GIFů. Po prohlédnutí dostupných možností vyberte možnost, která nejlépe vystihuje vaši náladu. 7. Můžete změnit písmo, pozadí a barvu bublin a dále tak přizpůsobit vzhled svých zpráv. K těmto možnostem se dostanete pomocí symbolu nabídky se třemi tečkami v pravém horním rohu obrazovky.

Mood Messenger je flexibilní program pro zasílání zpráv, který na závěr poskytuje řadu možností pro zlepšení vašich textových zpráv. Uživatelé systému Android mohou využívat jeho funkce potvrzení o přečtení, bezplatné používání a možnosti přizpůsobení, přestože není k dispozici pro iPhone. Metody této příručky vám usnadní přidat do psaní náladu a vyjádřit se neobvyklým a originálním způsobem.

FAQ
Co je to náladový chat?

Pojem „náladový chat“ označuje schopnost softwaru Mood Messenger, která umožňuje uživatelům sdělovat své pocity a nálady pomocí různých funkcí konverzace. Zlepšuje komunikaci tím, že uživatelům poskytuje řadu emotikonů, samolepek a animovaných GIFů, které jim umožňují správně vyjádřit své emoce. Uživatelé mohou pomocí mood chatu vizuálně sdělovat své pocity, což činí konverzaci zajímavější a příjemnější.

Jaká je nejlepší aplikace pro soukromé textové zprávy?

Tvrdí to článek „Jak používat Mood Messenger“. „The Ultimate Guide“ je Mood Messenger považován za jednu z nejlepších aplikací pro soukromé psaní zpráv. Pro zajištění soukromí a bezpečnosti poskytuje řadu funkcí, jako je end-to-end šifrování, autodestrukce zpráv a ochrana přístupovým kódem nebo otiskem prstu.

Jak posílat emoce v iPhonu?

K přenosu emocí na iPhonu můžete využít řadu aplikací pro zasílání zpráv, například Mood Messenger. Zde je stručný návod, jak posílat pocity na iPhonu pomocí aplikace Mood Messenger: 1. V obchodě App Store si stáhněte aplikaci Mood Messenger a nainstalujte ji. 2. Stáhněte si aplikaci Mood Messenger a nainstalujte ji. Otevřete aplikaci, přihlaste se nebo si zaregistrujte nový účet. 3. Chcete-li zahájit nový chat, klepněte na ikonu „Nová zpráva“. 4. Klepněte na tlačítko .

4. Vyberte kontakt nebo zadejte jeho kontaktní údaje (telefon, e-mail). 5. Do oblasti pro zprávy zadejte textovou zprávu, kterou chcete odeslat. 6. Klepnutím na ikonu veselého obličeje vedle oblasti zprávy přidáte pocity. Poté se zobrazí panel emoji. 7. Prohlédněte si zobrazené emotikony a vyberte ten, který nejpřesněji vystihuje pocit, který chcete vyjádřit. 8. Můžete také zadat fráze do vyhledávacího panelu a objevit konkrétní emodži. Klepnutím na vybraný emoji jej přidáte do zprávy.

9.

9. Pokud chcete sdělit více emotikonů, opakujte kroky 7-9.

11. Poté, co jste spokojeni se svou zprávou a emocemi, stiskněte tlačítko Odeslat a komunikujte se svým kontaktem.

Takto můžete posílat pocity na iPhonu pomocí aplikace Mood Messenger nebo jiného softwaru pro zasílání zpráv. Užijte si používání emotikonů k vyjádření sebe sama!