Kolik ovladačů je součástí konzole Xbox One S?

Jak Sparovat ovladač Xbox One S?
Na konzoli Xbox Series S je tlačítko pro spárování  umístěné vlevo nahoře, napravo od portu USB. Do 20 sekund na ovladači stiskněte a podržte tlačítko Pair (Spárovat)  (kruhové tlačítko na horní straně ovladače, když ho držíte v ruce), dokud tlačítko Xbox  na ovladači několikrát nezabliká. Cached
Další informace najdete na support.xbox.com

Oblíbený herní systém společnosti Microsoft, Xbox One S, je známý svým štíhlým designem, vyšším výkonem a rozsáhlou nabídkou her. Pokud jde o ovladače, Xbox One S se obvykle dodává s jedním ovladačem. Na druhou stranu jsou nabízeny i speciální edice a balíčky, které mohou být dodávány s dalšími ovladači. Prozkoumejme množství ovladačů dodávaných s konzolí Xbox One S podrobněji a zvažme některé relevantní otázky.

Ke standardnímu modelu Xbox One S se obvykle dodává jeden bezdrátový ovladač. Tento ovladač má lepší bezdrátový dosah, texturovaný úchop a lepší ergonomii. Nechybí ani 3,5mm port pro stereofonní náhlavní soupravu, díky kterému můžete k ovladači ihned připojit kompatibilní sluchátka a vychutnat si tak více pohlcující herní zážitek.

Existuje několik balíčků pro Xbox One S, které se dodávají s více ovladači, než je ten, který je součástí běžné sady. Součástí těchto balíčků jsou často oblíbené hry nebo speciální edice konzole. Můžete se například setkat s balíčky, které jsou dodávány se dvěma ovladači a hrou, což umožňuje hraní ve více hráčích ihned po vybalení z krabice.

Pokud vás to zajímá, bezdrátový ovladač Xbox je obvykle ten, který se dodává s konzolí Xbox One S. Tento ovladač mohou používat jak konzole Xbox One, tak Xbox One S. Má lepší bezdrátové připojení, technologii Bluetooth a přepracovaný design, který umožňuje propojení s dalšími zařízeními včetně počítačů se systémem Windows 10, tabletů a chytrých telefonů.

Nyní si řekneme, zda je součástí konzole Xbox One S i ovladač. Xbox One S skutečně obsahuje ovladač. Jak již bylo uvedeno, součástí standardní edice konzole je jeden bezdrátový ovladač. Vždy je však dobré ověřit si popis produktu, abyste se ujistili o množství obsažených ovladačů, pokud kupujete speciální edici nebo balíček.

Xbox One S může nakonec podporovat až čtyři ovladače. Konzole Xbox One S skutečně podporuje až čtyři bezdrátové ovladače najednou. S pomocí této funkce můžete hrát videohry v režimu pro více hráčů v pohodlí svého domova. Konzole Xbox One S nabízí zábavný zážitek z hraní více hráčů, ať už soutěžíte ve sportovních hrách, spolupracujete v kooperativních kampaních nebo se zapojujete do soubojů z pohledu první osoby.

A konečně, standardní verze konzole Xbox One S často obsahuje pouze jeden bezdrátový ovladač. Existují však balíčky a speciální edice, které mohou být dodávány s dalšími ovladači. S konzolí Xbox One S se dodává bezdrátový ovladač Xbox Wireless Controller, který má lepší design a bezdrátové připojení. Konzole může podporovat až čtyři ovladače, což umožňuje hraní ve více hráčích. Vezměte tedy své kamarády a připravte se ponořit do úžasných herních zážitků s konzolí Xbox One S!

FAQ
Můžete mít na konzoli Xbox One tři ovladače?

Ano, včetně Xbox One S můžete k systému Xbox One připojit až tři ovladače současně.

Mohou na konzoli Xbox S hrát 2 hráči?

Na konzoli Xbox One S mohou hrát dva hráči. Jeden ovladač je obvykle součástí konzole, pokud však chcete hrát s dalšími, můžete si dokoupit další ovladač zvlášť.

Můžete na konzoli Xbox One S hrát ve dvou hráčích?

Na konzoli Xbox One S můžete hrát hry ve dvou hráčích. Pokud chcete hrát hry pro více hráčů s přáteli nebo rodinou, můžete ke konzoli snadno připojit druhý ovladač. Konzole se běžně dodává s jedním ovladačem.

Kolik ovladačů se dodává s konzolí Xbox?

V krabici s konzolí Xbox One S se obvykle dodává jeden ovladač.

Mají konzole Xbox One a S stejný ovladač?

Ano, ovladače pro Xbox One a Xbox One S jsou totožné.