Jak vypnout HomePod Mini. A Comprehensive Guide

Jak zapnout HomePod mini?
Přidržte odemčené iOS zařízení pár centimetrů od HomePodu. Až se objeví obrazovka nastavení, klepněte na Set Up a řiďte se instrukcemi na obrazovce. Tip: Pokud se obrazovka nastavení na vašem zařízení neobjeví automaticky, spusťte aplikaci Home, klepněte a potom vyberte Add Accessory.
Další informace najdete na dwn.alza.cz

HomePod Mini je přenosný a výkonný chytrý reproduktor, který dokonale zapadne do interiéru vaší domácnosti. Občas se však může stát, že budete muset HomePod Mini buď dočasně, nebo trvale vypnout. Tento článek vás provede procesem vypnutí reproduktoru HomePod Mini a poskytne odpovědi na některé často kladené otázky týkající se jeho provozu. Jak odpojit zařízení HomePod Mini:

Postupujte podle těchto pokynů, abyste zařízení HomePod Mini zcela vypnuli: Chcete-li vypnout světla, jednoduše klepněte na horní část zařízení HomePod Mini a podržte ji, dokud kontrolka Siri nezčervená a dokud Siri neřekne: „Vypínám světla“.

1.2. Zařízení HomePod Mini bylo úspěšně vypnuto, když kontrolka na horní straně zhasne.

2. Jak dočasně vypnout zařízení HomePod Mini:

HomePod Mini můžete přepnout do režimu spánku, abyste jej dočasně deaktivovali, aniž byste jej zcela vypnuli. Postupujte podle následujících kroků, abyste toho dosáhli: Klepněte na horní část zařízení HomePod Mini a podržte ji, dokud Siri nezačne svítit žlutě a neřekne: „OK, přestanu poslouchat“.

2.2. V tomto režimu spánku nebude zařízení HomePod Mini přehrávat žádný zvuk ani reagovat na hlasové příkazy. Jednoduchým klepnutím na horní část zařízení jej probudíte a znovu aktivujete. 3. Deaktivace kontrolky zařízení HomePod Mini:

V některých případech můžete chtít deaktivovat světlo zařízení HomePod Mini a zároveň ho ponechat v provozu. Postupujte podle následujících kroků, abyste toho dosáhli: Na iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Domů. Klepněte na ikonu HomePod Mini a podržte ji po dobu tří sekund. Ve vyskakovacím okně vyberte možnost „Podrobnosti“.

3.4 Přejděte dolů a v nabídce vyberte možnost „Status Light“.

4. Vypíná se HomePod sám? HomePod Mini postrádá funkci automatického vypnutí. Dokud jej ručně nevypnete výše popsanými způsoby, bude pokračovat v provozu. HomePod Mini však automaticky přejde do režimu spánku, pokud s ním delší dobu neinteragujete, aby šetřil energii.

5. Je možné zařízení HomePod Mini vypnout? Ano, jak je uvedeno v první části článku, zařízení HomePod Mini můžete vypnout. Je důležité mít na paměti, že úplným vypnutím zařízení HomePod Mini přestane fungovat jakýmkoli způsobem, včetně hlasového ovládání a přehrávání zvuku. Pokud chcete pouze dočasně vypnout některé funkce, použijte možnost režimu spánku.

A konečně, vypnutí zařízení HomePod Mini je tak snadné, že se dotknete horní části zařízení a podržíte ji, dokud kontrolka Siri nezčervená. Kromě toho můžete zařízení HomePod Mini na okamžik vypnout uvedením do režimu spánku. Zařízení HomePod Mini přejde do režimu spánku po určité době nečinnosti, ale neobsahuje funkci automatického vypnutí. Tyto pokyny vám umožní efektivně ovládat chytrý reproduktor bez ohledu na to, zda si přejete HomePod Mini zcela vypnout, nebo pouze deaktivovat určité funkce.

FAQ
Je odpojení reproduktoru HomePod mini v pořádku?

HomePod mini lze ve většině případů odpojit. Ačkoli se doporučuje před odpojením přístroj řádně vypnout, HomePod mini se nepoškodí, pokud se jednoduše odpojí přípojka napájení. Vždy je však nutné dodržovat doporučení výrobce, aby bylo zajištěno optimální používání a životnost výrobku.

Jak můžu svůj HomePod mini zamknout?

Zařízení HomePod mini lze uzamknout zapnutím funkce „Osobní požadavky“. Před získáním přístupu k některým citlivým informacím nebo před provedením jakékoli akce, jako je odesílání zpráv, nastavení připomenutí nebo uskutečnění hovoru, bude vyžadováno ověření. Zde je návod, jak jej nakonfigurovat: V kroku 1 otevřete na iPhonu nebo iPadu aplikaci Domů. 2. Chcete-li získat přístup k domácím nastavením, klepněte na ikonu Domů v levém horním rohu obrazovky. 3. Vyhledejte zařízení HomePod Mini, které chcete zamknout, posunutím dolů. 4. Chcete-li získat přístup k nastavení zařízení HomePod mini, dlouze stiskněte jeho ikonu.

5. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Osobní požadavky“. V šestém kroku zapněte možnost „Vyžadovat ověření“. V kroku 7 vyberte možnost „Always“ (Vždy) nebo „When Unlocked“ (Při odemknutí) a určete, kdy je ověření nutné. 8. Pokud vyberete možnost „Vždy“, musíte ověřit každý požadavek. Pokud vyberete možnost „When Unlocked“, je ověření nutné pouze v případě, že je zařízení iOS uzamčeno. 9. Chcete-li aktivovat funkci Osobní požadavky, můžete být požádáni o zadání hesla Apple ID.

Po aktivaci bude zařízení HomePod mini uzamčeno a všechny osobní požadavky zadané jeho prostřednictvím bude nutné ověřit.

Proč na mém HomePodu stále svítí kontrolka?

Z různých důvodů může být kontrolka vašeho HomePodu mini neustále zapnutá. Jednou z možností je funkce „Hey Siri“, která udržuje kontrolku rozsvícenou, aby signalizovala, že gadget naslouchá mluveným příkazům. Kontrolka může také svítit, aby ukázala, že je zařízení HomePod Mini připojeno a funguje jako rozbočovač, pokud jste jej nakonfigurovali jako rozbočovač HomeKit. Dalším vysvětlením může být, že právě probíhá aktualizace softwaru nebo instalační postup a kontrolka mezitím svítí. Pokud žádná z těchto okolností neplatí a kontrolka svítí dál, možná by stálo za to problém analyzovat nebo se obrátit na podporu společnosti Apple a vyžádat si další rady.

Jak odpojím reproduktor HomePod?

K odpojení reproduktoru HomePod můžete použít tyto postupy: V kroku 1 otevřete na iPhonu nebo iPadu aplikaci Domácnost.

2. Klikněte nebo klepněte na ikonu Domů v levém horním rohu displeje. 3. Posunutím dolů vyhledejte místnost, ve které se nachází váš reproduktor HomePod. 4. Podržte ikonu HomePod stisknutou, dokud se nezobrazí nová nabídka.

5. V dolní části nabídky vyberte možnost „Podrobnosti“. Přejděte dolů a v kroku 6 vyberte možnost „Remove Accessory“. 7. Po zobrazení výzvy potvrďte odpojení dotykem tlačítka „Remove“.

Po dokončení těchto postupů bude reproduktor HomePod odpojen od vašeho zařízení.