Android Music Podcast Shows. A Comprehensive Guide

Does Google music do podcasts?
YouTube Music is Google's second way to listen to podcasts Like most other podcast apps, YouTube Music will feature curated content in categories like business, comedy, and gaming, as well as suggested podcasts based on a user's listening history.
Další informace najdete na appleinsider.com

Podcasty a poslech hudby se staly běžnou součástí našeho života. Systém Android nabízí řadu alternativ, které vám zlepší zážitek z poslechu, ať už se chcete odreagovat u oblíbené hudby, nebo se vzdělávat prostřednictvím zajímavých podcastů. V tomto příspěvku se podíváme na to, jak poslouchat hudbu a podcasty současně, jak nechat podcasty v systému Android běžet na pozadí, zda služba Google Music podporuje podcasty a jaké jsou nejlepší služby pro podcasting.

Jak používat systém Android k současnému poslechu hudby a podcastů

K současnému poslechu hudby a podcastů v zařízení se systémem Android můžete využít aplikace třetích stran, které tuto funkci nabízejí. Jednou z oblíbených voleb je aplikace „Spotify“, která umožňuje vytvářet seznamy skladeb s hudebními skladbami i epizodami podcastů. Stačí vytvořit seznam skladeb se skladbami a podcasty, které chcete poslouchat, a pak začít poslouchat. Tímto způsobem můžete poslouchat hudbu, aniž byste museli přerušovat poslech a přepínat mezi různými programy. V systému Android je možné nechat podcasty přehrávat na pozadí. Podcasty mohou v zařízeních se systémem Android pokračovat v přehrávání díky praktické funkci nazvané „Přehrávání na pozadí“, která to umožňuje, i když přecházíte mezi aplikacemi nebo zamknete obrazovku. Většina aplikací pro podcasty, včetně aplikací „Pocket Casts“ a „Podcast Addict“, tuto funkci automaticky podporuje. Začněte poslouchat epizodu podcastu, poté přejděte na domovskou obrazovku nebo spusťte jinou aplikaci a povolte přehrávání na pozadí. Během přehrávání podcastu na pozadí můžete nerušeně vykonávat více úkolů. Nabízí služba Google Music podporu podcastů?

Služba Google Music, která je nyní známá jako YouTube Music, podcasty nativně nepodporuje. Naopak společnost Google vydala jedinečný program s názvem „Google Podcasts“, který je určen výhradně pro poslech podcastů. Tento program umožňuje procházet rozsáhlou sbírku podcastů, přihlásit se k odběru oblíbených pořadů a získávat doporučení na míru podle vašich zájmů. Program Google Podcasts zaplňuje mezeru po chybějící podpoře podcastů v aplikaci Google Music a nabízí uživatelům systému Android ideální způsob, jak vyhledávat a využívat podcasty. Nejoblíbenější platformy pro podcasty

Několik podcastových služeb vykazuje značný nárůst popularity mezi uživateli systému Android. Jednou z nejznámějších služeb je „Spotify“, která kromě obrovské sbírky hudby nabízí i řadu podcastů různých žánrů. Další oblíbenou volbou je „Apple Podcasts“, která je navzdory svému názvu přístupná i v telefonech a tabletech se systémem Android. Díky velkému výběru podcastů a uživatelsky přívětivému designu umožňuje služba Apple Podcasts snadno vyhledávat a sledovat oblíbené pořady. Mezi další známé streamovací služby patří Stitcher, Pocket Casts a Google Podcasts.

Závěrem lze říci, že uživatelé systému Android mají několik možností, jak si současně užívat hudbu a podcasty. Pomocí programů třetích stran, jako je Spotify, můžete vytvářet seznamy skladeb, které obsahují jak hudební skladby, tak epizody podcastů. Podcasty se zaručeně budou přehrávat, i když přejdete do jiných aplikací nebo zamknete zařízení díky funkci přehrávání na pozadí systému Android. Ačkoli služba Google Music nepodporuje podcasty, specializovaná aplikace „Google Podcasts“ tuto mezeru skvěle zaplňuje. V neposlední řadě je uživatelům systému Android k dispozici celá řada podcastového obsahu, který si mohou prohlédnout a vychutnat ve známých podcastových službách, jako jsou Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts. Zapněte tedy své zařízení se systémem Android, vezměte si sluchátka a prozkoumejte svět hudby a podcastů.

FAQ
Jak se nazývá podcast v systému Android?

Podcasty v systému Android se často označují jako „hudební podcasty pro Android“.

Můžete během podcastu přehrávat hudbu?

Ano, během nahrávání podcastu můžete poslouchat hudbu. Pro zlepšení zážitku z poslechu nebo pro navození určitého tónu používá hudbu ve svých epizodách několik podcasterů. Dokonce i některé podcastové hostingové služby mají integrované nástroje nebo rozhraní, které podcasterům umožňují zahrnout do svých epizod autorizovanou hudbu. Použitá hudba však musí dodržovat pravidla autorského práva a v případě potřeby je třeba zajistit příslušné licence nebo povolení.

Jak při poslechu podcastů zvládáte více úkolů najednou?

Při poslechu podcastů v systému Android můžete při multitaskingu provádět následující akce: Před spuštěním podcastu otevřete oblíbenou aplikaci podcast a vyberte epizodu, kterou chcete poslouchat. Spusťte hru. Pokud vaše zařízení se systémem Android podporuje režim obraz v obraze, můžete během přehrávání podcastu stisknout tlačítko Domů, aby se podcast vešel do malého okna.

2. Použijte režim obraz v obraze. Můžete tak pokračovat v poslechu zvuku podcastu a zároveň používat jiné aplikace. 3. Režim rozdělené obrazovky: Na zařízeních se systémem Android, která podporují režim rozdělené obrazovky, můžete kromě aplikace podcastu spustit i jinou aplikaci. To vám umožní poslouchat podcast a zároveň používat jiné programy, internet a e-mail. 4. Přehrávání na pozadí: Mnoho aplikací podcastů obsahuje funkci umožňující přehrávání na pozadí, která umožňuje opustit aplikaci a pokračovat v poslechu podcastu při provádění jiných činností. Chcete-li aplikaci opustit, stačí klepnout na tlačítko Domů nebo Zpět; podcast se bude stále přehrávat na pozadí.

5. Zařízení Bluetooth: Pokud je vaše zařízení se systémem Android připojeno ke sluchátkům nebo reproduktorům Bluetooth, můžete podcasty poslouchat bezdrátově, zatímco se pohybujete a vykonáváte řadu povinností.

Při multitaskingu dávejte vždy přednost bezpečnosti, zejména pokud jde o činnosti, jako je obsluha strojů nebo vozidla.