Jak telefonovat zdarma. Komplexní průvodce

Jak telefonovat přes wifi?
Zapnutí volání přes Wi-Fi

  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Volání.
  4. Klepněte na Volání přes Wi-Fi. Pokud tuto možnost nevidíte, váš operátor tuto funkci nepodporuje. U některých operátorů můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby.
Další informace najdete na support.google.com

Komunikace se v digitálním věku stala klíčovým aspektem našeho každodenního života. Zejména telefonické hovory jsou i nadále běžným způsobem komunikace s lidmi. Existuje několik způsobů, jak telefonovat zdarma, přestože běžné telefonní služby mohou být drahé. V tomto příspěvku se budeme zabývat mnoha způsoby neomezeného bezplatného volání, včetně volání přes internet, volání přes Wi-Fi a dokonce i volání bez SIM karty nebo Wi-Fi.

1. Volání zdarma a bez omezení:

Služby VoIP (Voice over Internet Protocol) jsou jedním z nejběžnějších způsobů neomezeného volání zdarma. VoIP umožňuje uskutečňovat hovory online, nikoli prostřednictvím běžných telefonních linek. Tato služba je dostupná v mnoha různých aplikacích a platformách, včetně FaceTime, Google Voice, WhatsApp a Skype. Pomocí stejné aplikace můžete zdarma volat komukoli, pokud máte stabilní připojení k internetu, i když většina těchto programů vyžaduje, aby oba účastníci měli ve svých zařízeních nahranou danou aplikaci.

2. Hovory přes internet zdarma:

Pro bezplatné online volání potřebujete zařízení s připojením k internetu, například chytrý telefon, tablet nebo počítač. Jak již bylo uvedeno, mezi efektivní volby pro bezplatné volání patří služby VoIP, jako je Skype, WhatsApp a Google Voice. Bez ohledu na to, kde se nacházejí, tyto aplikace obvykle umožňují bezplatné volání ostatním uživatelům stejné aplikace. V závislosti na poskytovateli služby však mohou být účtovány další poplatky, pokud chcete volat někomu, kdo nemá stejnou aplikaci.

Volání přes Wi-Fi:

Další možností, jak telefonovat bez omezení, je volání přes Wi-Fi. Namísto spoléhání se na pokrytí mobilní sítě umožňuje tato funkce volat prostřednictvím sítě Wi-Fi. V současné době jsou funkce volání přes Wi-Fi součástí mnoha mobilních telefonů. Před použitím této funkce se ujistěte, že vaše zařízení volání přes Wi-Fi podporuje a že je v nastavení telefonu zapnuté. Můžete volat, když jste připojeni k síti Wi-Fi, aniž byste museli využívat minuty mobilního volání nebo platit další poplatky.

4. Volání bez sítě Wi-Fi a karty SIM:

Pokud nemáte kartu SIM ani připojení Wi-Fi, můžete stále telefonovat zdarma s využitím určitých aplikací. Bezplatné volání a zasílání zpráv přes datové připojení poskytují aplikace jako TextNow, Dingtone a TextMe. Tyto aplikace poskytují přístup k virtuálnímu telefonnímu číslu, na které můžete volat ostatním uživatelům aplikací nebo na běžná telefonní čísla. Je však důležité si uvědomit, že telefonování lidem, kteří nepoužívají aplikaci nebo pevné linky, může vyžadovat zakoupení kreditů nebo vyplnění reklamy v aplikaci.

Podle vaší situace a zdrojů, které máte k dispozici, existuje řada způsobů, jak telefonovat zdarma. Služby VoIP, volání přes Wi-Fi a aplikace, které poskytují bezplatné hovory a textové zprávy, vám mohou pomoci zůstat v kontaktu a zároveň snížit vaše náklady. Existují možnosti, které vyhovují vašim potřebám bez ohledu na to, zda máte nebo nemáte přístup k internetu. Prozkoumejte tyto možnosti bezplatného volání, abyste zůstali v kontaktu, aniž byste přišli o peníze, a měli bezproblémovou komunikaci se svými blízkými.

FAQ
Jak mohu volat zdarma do Spojeného království?

Existuje několik možností, které můžete vzít v úvahu pro bezplatné volání do Spojeného království: Využijte internetové telefonní služby, jako je Skype, WhatsApp nebo FaceTime, které umožňují bezplatné audio a video hovory s ostatními uživateli stejné aplikace kdekoli na světě. Musíte mít nainstalovanou aplikaci a spolehlivé připojení k internetu, stejně jako osoba, které voláte.

2. Služby pro bezplatné volání: Několik webových stránek poskytuje bezplatné volání na pevné linky a mobilní telefony v jednotlivých zemích, včetně Spojeného království. Jako příklad lze uvést služby Google Voice, Viber a Rebtel. Tyto služby obvykle vyžadují, abyste se zaregistrovali, a mohou mít omezení počtu bezplatných hovorů nebo délky hovorů. 3. Zkušební verze zdarma: Mnoho telekomunikačních firem a poskytovatelů služeb poskytuje své volací služby, které často zahrnují i mezinárodní hovory, na určitou dobu zdarma. Využijte časově omezené nabídky firem jako Vonage, MagicJack nebo Ooma a vyhledejte si takové zkušební verze. 4. Konferenční hovory zdarma: Vezměte v úvahu možnost skupinového volání ve službě Skype nebo služby jako FreeConferenceCall.com pro bezplatné konferenční hovory. Tyto služby umožňují, aby se k hovoru připojilo několik lidí najednou, a do konferenčního hovoru můžete bez dalších poplatků přidat čísla z Velké Británie.

Vždy se ujistěte, že vámi vybraná metoda vyhovuje vašim potřebám a nabízí skutečně bezplatné volání do Spojeného království, a to tak, že si pečlivě přečtete podmínky, omezení a požadavky.

Jakou aplikaci mohu použít pro bezplatné volání do Spojeného království?

Pro bezplatné volání do Spojeného království můžete využít řadu aplikací. Jednou z oblíbených voleb je aplikace WhatsApp, která uživatelům umožňuje bezplatné hlasové a videohovory online. Další volbou je Skype, který rovněž poskytuje cenově výhodné volání na pevné linky a mobilní telefony a bezplatné volání ostatním uživatelům Skypu. K volání do Velké Británie můžete také využít bezplatných služeb volání, které nabízejí aplikace jako Viber, Google Hangouts a Facebook Messenger. Před rozhodnutím je vždy dobré zjistit konkrétní funkce a dostupnost těchto aplikací ve vaší oblasti.

Není volání přes Wi-Fi zdarma?

Většinou lze volání přes Wi-Fi považovat za bezplatné. Přes Wi-Fi můžete volat, aniž byste museli využívat své mobilní minuty nebo platit další poplatky, protože využívá internetové připojení, a nikoli mobilní síť. Ačkoli je samotná služba volání přes Wi-Fi obvykle bezplatná, je třeba si uvědomit, že někteří operátoři mohou volání přes Wi-Fi stále započítávat do měsíčních minut, pokud máte tarif s omezeným počtem minut. Doporučujeme obrátit se na konkrétního operátora, abyste se dozvěděli o jeho pravidlech pro volání přes Wi-Fi a o případných nákladech s tím spojených.