Jak změnit platební metodu na Netflixu

Jak změnit platbu na Netflixu?
Jak změnit předplatné

  1. Přihlaste se do svého účtu Netflix.
  2. V sekci Informace o předplatném vyberte Změnit předplatné. (Pokud neuvidíte tlačítko Změnit předplatné, kontaktujte nás a my vám pomůžeme.) Poznámka: …
  3. Vyberte požadované předplatné a zvolte Pokračovat nebo Aktualizovat.
  4. Vyberte Potvrdit změnu nebo Potvrdit.

Cached

Další informace najdete na help.netflix.com

Netflix je známá streamovací služba, která svým uživatelům nabízí přístup k velkému výběru filmů a seriálů. Ujistit se, že vaše platební metoda je aktuální, je jednou z nejdůležitějších součástí udržování aktivního předplatného služby Netflix. Změna způsobu platby Netflix je poměrně snadný proces, ať už potřebujete přejít na jinou možnost platby nebo aktualizovat údaje o své kreditní kartě. V tomto článku vás provedeme procesem změny platební metody služby Netflix a odpovíme na některé důležité dotazy.

Před změnou způsobu platby Netflix musíte nejprve zjistit, jak přidat nebo odebrat stávající způsob platby z vašeho účtu. Postupujte podle následujících kroků, abyste toho dosáhli:

1. Přihlaste se ke svému účtu Netflix otevřením webové stránky ve svém oblíbeném webovém prohlížeči. 2. V rozbalovací nabídce vyberte položku „Account“ (Účet) kliknutím na ikonu svého profilu v pravém horním rohu stránky. 3. V části „Membership & Billing“ (Členství a fakturace) klikněte na „Manage payment info“ (Spravovat platební informace). 4. Z bezpečnostních důvodů budete požádáni o zadání hesla Netflix. Vaše aktuální platební metody budou uvedeny na stránce „Payment Methods“ (Platební metody). Kliknutím na tlačítko „Remove“ (Odstranit) vedle platební metody ji odstraníte. Chcete-li přidat jinou platební metodu, klikněte na možnost „Přidat platební metodu“ a dodržujte pokyny.

Nyní, když víte, jak zrušit nebo přidat jinou možnost platby, přejděme ke změně způsobu platby na Netflixu:

1. Chcete-li se dostat na stránku „Způsoby platby“, postupujte podle výše uvedených kroků 1 až 4. 2. Vyberte způsob platby, který chcete upravit. 3. Zvolte „Změnit způsob platby“ a poté podle pokynů na obrazovce zadejte nové platební údaje. 4. Po zadání nových platebních údajů klikněte na tlačítko „Uložit“, čímž změny potvrdíte.

Způsob platby Netflix můžete upravit také pomocí mobilní aplikace v telefonu:

1. Spusťte aplikaci Netflix na svém mobilním zařízení a přihlaste se. V pravém dolním rohu obrazovky klikněte na kartu „Více“.

3. Přejděte dolů a klikněte na položku „Account“ (Účet). 4. Klepněte na položku „Manage payment info“ (Správa platebních informací) a poté proveďte výše popsané akce pro odstranění nebo přidání jiného způsobu platby. 5. Chcete-li změnit platební metodu, klepněte na tu, kterou chcete aktualizovat, a poté podle pokynů na obrazovce zadejte nové platební údaje. Pro potvrzení změn se na konci dotkněte tlačítka „Uložit“.

Nyní probereme možnost vaší nemožnosti přidat debetní kartu do služby Netflix. Tento problém může mít několik příčin. Nejprve ověřte, zda je vaše debetní karta platná pro nákupy online a zda je na ní dostatek peněz. Je možné, že určitou debetní kartu nebudete moci přidat jako možnost platby na Netflixu, protože nemusí být povolena pro opakované nákupy. Dále si ověřte, zda Netflix přijímá debetní karty. Je možné, že některé předplacené nebo virtuální debetní karty nebudou v jejich systému fungovat. Pokud se vám debetní kartu stále nedaří zaregistrovat, zvažte použití jiné možnosti platby, například kreditní karty nebo účtu PayPal.

A konečně, změna způsobu platby na Netflixu je jednoduchý postup. Podle výše popsaných kroků můžete rychle změnit své platební údaje a zajistit si tak nepřetržitý přístup ke streamovací službě. Před změnou způsobu platby nezapomeňte odebrat nebo přidat jiný způsob platby. Pokud narazíte na nějaké problémy, například nemožnost přidat debetní kartu, zamyslete se nad pravděpodobnými příčinami a dostupnými alternativními způsoby platby.

FAQ
Jak mohu platit za Netflix jinak než debetní kartou?

Máte několik možností, jak platit za Netflix jinak než debetní kartou: 1. Kreditní karta: Netflix přijímá hlavní kreditní karty včetně Visa, Mastercard, American Express a Discover. Buď prostřednictvím mobilní aplikace, nebo na webových stránkách Netflixu můžete zadat údaje o své kreditní kartě. 2. PayPal: Pokud nechcete používat debetní nebo kreditní kartu, můžete svůj účet PayPal propojit s účtem Netflix. Při aktualizaci platebních údajů stačí vybrat možnost PayPal. 3. Dárkové karty: Předplacené dárkové karty jsou další formou platby, kterou Netflix přijímá. Dárkové karty Netflix jsou k dispozici online nebo na řadě prodejních míst. Dárkovou kartu můžete použít na svůj účet Netflix tak, že po jejím obdržení zadáte kód v oblasti „Dárkové karty“ na webových stránkách.

Nezapomeňte, že v závislosti na vaší zemi mohou být k dispozici různé možnosti platby. Doporučujeme podívat se do centra nápovědy společnosti Netflix nebo se spojit s jejím zákaznickým servisem a zjistit více informací o dostupných způsobech platby ve vaší oblasti.

Jak mohu zrušit platbu za službu Netflix?

Chcete-li přestat platit společnosti Netflix, měli byste provést následující kroky: Otevřete webové stránky společnosti Netflix a přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů. 2. 3. Kliknutím na ikonu svého profilu v pravém horním rohu stránky vyberte z rozbalovací nabídky položku „Account“ (Účet). 3. Na stránce s účtem přejděte dolů do části „Membership & Billing“ (Členství a účtování).

Krok 4: V nabídce vyberte možnost „Zrušit členství“. 5. Poté vám společnost Netflix dá na výběr, zda chcete členství ukončit okamžitě, nebo po skončení aktuálního zúčtovacího cyklu. Vyberte strategii, která vám nejlépe vyhovuje. 6. Po provedení volby způsobu zrušení klikněte na tlačítko „Finish Cancellation“ (Dokončit zrušení) pro potvrzení. 7. Společnost Netflix vám zašle potvrzovací e-mail, abyste věděli, že zrušení bylo provedeno.

Je důležité si uvědomit, že pokud přestanete platit za službu Netflix, nebudete mít po ukončení cyklu předplatného přístup ke streamovací službě. Můžete se však kdykoli znovu přihlásit a obnovit své členství a znovu aktivovat svůj účet.