Jak hrát na dálku na systému PS5. Průvodce vzdáleným hraním

Hráči mají nyní možnost hrát své oblíbené hry na různých zařízeních díky funkci vzdáleného hraní, která je u herních konzolí stále běžnější. Mnoho hráčů chce prozkoumat funkce vzdáleného hraní konzole PlayStation 5 (PS5) již od jejího vydání. V tomto příspěvku prozkoumáme svět vzdáleného hraní PS5 a odpovíme na některé často kladené dotazy, jako např: Lze na PS5 hrát na dálku odkudkoli? Jak mohu používat počítač k hraní her pro systém PS5? Může telefon hrát hry na PS5 na dálku? A je pro vzdálené hraní na PS5 nutné připojení Wi-Fi? Mohu hrát na svém systému PS5 na dálku odkudkoli?

Pokud máte stálé a spolehlivé připojení k internetu, můžete hrát na svém systému PS5 na dálku odkudkoli. To znamená, že hry pro systém PS5 můžete hrát, i když nejste u své konzole. Mějte však na paměti, že výkonnější a rychlejší připojení k internetu vám poskytne bezproblémovější zážitek ze vzdáleného hraní. Proto můžete mít zpoždění nebo problémy s připojením, pokud se nacházíte v místě se slabým nebo nestálým signálem Wi-Fi. Jak mohu hrát na svém systému PS5 na počítači?

Abyste mohli hrát na systému PS5 na svém počítači, musíte si stáhnout a nastavit oficiální program Remote Play. Toho dosáhnete tak, že přejdete na webové stránky PlayStation a provedete vyhledání aplikace Remote Play. Po instalaci je nutné připojit systém PS5 a počítač ke stejné síti. Na počítači spusťte aplikaci Remote Play a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů do sítě PlayStation Network. Po navázání spojení můžete podle pokynů na obrazovce začít hrát hry pro systém PS5 na počítači a spárovat jej se systémem PS5. Může telefon používat vzdálené hraní na systému PS5? Ano, vzdálené hraní na systému PS5 je možné i na mobilních zařízeních. Hry pro systém PS5 můžete streamovat přímo do svého chytrého telefonu díky aplikaci Remote Play, kterou společnost Sony vytvořila pro chytré telefony se systémy iOS i Android. Nainstalujte si aplikaci z příslušného obchodu s aplikacemi a poté se přihlaste pomocí přihlašovacích údajů do sítě PlayStation Network. Chcete-li zařízení spárovat, připojte systém PS5 a telefon ke stejné síti a postupujte podle pokynů na obrazovce. Poté můžete hrát hry pro systém PS5 na telefonu připojením vhodného ovladače nebo pomocí dotykového ovládání na obrazovce.

Pro službu PS5 Remote Play je vyžadováno připojení Wi-Fi, že?

Ano, vzdálené hraní na systému PS5 vyžaduje spolehlivé připojení Wi-Fi. Aby bylo možné vysílat hry do jiného zařízení pro vzdálené hraní, musí být systém PS5 připojen k internetu. Bez silného připojení Wi-Fi může dojít ke snížení kvality přenosu a zpoždění, vyrovnávací paměti nebo odpojení. Pro co nejlepší zážitek ze vzdáleného hraní se doporučuje mít silné a stálé připojení Wi-Fi s vysokorychlostním internetem. Pokud jste na cestách bez přístupu k síti Wi-Fi, můžete také využít mobilní hotspot, ale upozorňujeme, že tím můžete spálit velké množství dat.

A konečně, vzdálené hraní PS5 umožňuje uživatelům hrát oblíbené hry na celé řadě přístrojů, jako jsou počítače a mobilní telefony. Pokud máte stabilní připojení k internetu, můžete využít pohlcující hraní na PS5, ať už jste doma, nebo na cestách. Vezměte si svá herní dobrodružství s sebou, ať jste kdekoli, a užijte si svět hraní na dálku.

FAQ
Funguje vzdálené hraní kdekoli?

Ano, díky funkci Remote Play můžete hrát hry ze systému PS5 na dálku pomocí vhodného zařízení, jako je PC, Mac nebo mobilní zařízení. Hry pro systém PS5 můžete hrát, i když se zrovna nenacházíte v blízkosti konzole, a to díky funkci Remote Play, která je přístupná a využitelná odkudkoli, pokud máte spolehlivé připojení k internetu.

Můžeš hrát na dálku i mimo domov?

Se systémem PS5 můžete Remote Play hrát i mimo svůj domov. Pokud máte spolehlivé připojení k internetu, Remote Play vám umožní streamovat hry z konzole PS5 do kompatibilního zařízení, jako je smartphone, tablet nebo počítač. Proto i když jste mimo domov, můžete hrát hry pro systém PS5 na dálku.

Jak mohu hrát na svém telefonu Iphone kdekoli na konzoli ps5?

Pomocí funkce vzdáleného hraní PlayStation můžeš hrát na svém PS5 kdekoli na iPhonu. Zde najdete podrobný návod: 1. Zkontrolujte, zda jsou iPhone i konzole PS5 připojeny ke stejné síti Wi-Fi. 2. Nainstalujte si do iPhonu oficiální aplikaci PlayStation Remote Play stažením z App Store. 3. Spusťte aplikaci Remote Play a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů do sítě PlayStation Network (PSN). 4. Přejděte do „Nastavení“ na konzoli PS5 a vyberte „Systém“. Poté vyberte možnost „Remote Play“ a zapněte ji. 5. Vraťte se na iPhone a klepnutím na „Start“ začněte vyhledávat konzoli PS5.

5. Po jejím nalezení ji vyberte pro připojení. 6. Dokončení postupu nastavení a spárování iPhonu s konzolí PS5 vyžaduje, abyste se drželi pokynů na obrazovce. Po navázání spojení můžete začít hrát hry na PS5 na iPhonu z libovolného místa se spolehlivým připojením k internetu.

7.

Nezapomeňte, že pro nejlepší zážitek se doporučuje používat spolehlivou síť Wi-Fi a mít vysokorychlostní připojení k internetu. Nezapomeňte, že některé hry mohou mít zvláštní požadavky na kompatibilitu pro vzdálené hraní.

Můžete hrát na dálku systém PS5 na svém telefonu?

Ke vzdálenému hraní her pro systém PS5 můžete použít telefon. Pomocí funkce Remote Play můžete streamovat a hrát hry z konzole PS5 na kompatibilním mobilním zařízení. Nainstalováním softwaru Remote Play do telefonu se můžete připojit ke konzoli PlayStation 5 a hrát hry na dálku. Pokud máte stabilní připojení k internetu, můžete díky tomu hrát hry pro PlayStation 5 i na cestách.

Můžeš hrát na dálku i mimo domov?

Ano, Remote Play je možné hrát i mimo domov. Hry můžete hrát na dálku připojením konzole PS5 k vhodnému zařízení, jako je notebook, smartphone nebo tablet. Ke svým hrám na konzoli PS5 můžete přistupovat a hrát je odkudkoli mimo domov, pokud máte stabilní připojení k internetu v systému i v zařízení, které používáte. Pokud jste u přátel, na cestách nebo jen daleko od své konzole, tato funkce vám umožní pokračovat v hraní.