Canon SELPHY CP1300 Inkoust. Kolik výtisků na jednu kazetu?

Oblíbenou mobilní fototiskárnou, která poskytuje vysoce kvalitní výtisky, je Canon SELPHY CP1300. Častým dotazem uživatelů je, kolik výtisků lze pořídit z jedné inkoustové kazety. Počet výtisků na jednu kazetu je možné přibližně určit, přičemž přesný údaj závisí na řadě proměnných, včetně obsahu výtisků a použitých nastavení.

Množství snímků, které může tiskárna SELPHY vytisknout, je ovlivněno především rozměry výtisků. Tiskárna CP1300 může tisknout v různých velikostech, včetně čtvercových štítků (2,1 x 2,1 palce), karet (2,1 x 3,4 palce) a pohlednic (4 x 6 palců). Typická inkoustová kazeta pro tiskárnu CP1300 dokáže obvykle vytisknout 108 listů papíru velikosti pohlednice. Tento odhad se však může měnit v závislosti na nastavení a složitosti fotografií.

Množství vytištěných stránek a množství výtisků se může poněkud lišit. Je to způsobeno tím, že některé stránky mohou vyžadovat větší pokrytí inkoustem než jiné, což vede k vytištění menšího počtu stránek v poměru k celkovému počtu výtisků. V případě tiskárny Canon SELPHY CP1300 vytiskne jedna inkoustová kazeta obvykle 36 až 40 stran. Tento odhad se opět může měnit v závislosti na informacích na vytištěných stránkách.

Je důležité si uvědomit, že každá kazeta obsahuje inkoust i papír, což ovlivňuje, kolik výtisků lze z jedné kazety pořídit. V důsledku toho se počet výtisků na jednu kazetu rovná počtu potisknutelných listů papíru. Například při tisku obrázků velikosti pohlednice můžete očekávat přibližně 108 výtisků na jednu kazetu.

Tiskárna Canon SELPHY CP1300 je vybavena jednou tiskovou kazetou. Díky funkci tiskárny s jednou inkoustovou kazetou stačí uživatelům vyměnit kazetu s prázdným inkoustem. Tato funkce je praktická, protože snižuje množství odpadu a usnadňuje údržbu. Je nezbytné mít na paměti, že pro dosažení nejlepší kvality a výkonu tisku se doporučují originální inkoustové kazety Canon.

Závěrem lze říci, že velikost, obsah a nastavení tisku a další proměnné ovlivňují, kolik výtisků dokáže tiskárna Canon SELPHY CP1300 z jedné kazety vytisknout. Typická inkoustová kazeta může vytisknout v průměru 36 až 40 stran nebo 108 výtisků velikosti pohlednice. K tisku lze použít jednu kazetu a tiskárna je vyrobena tak, aby umožňovala individuální výměnu kazet. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje používat s tiskárnou SELPHY CP1300 autentické inkoustové kazety Canon.

FAQ
Jak dlouho vydrží výtisky Selphy?

Výtisky Selphy jsou proslulé svou výjimečnou trvanlivostí. Vydrží až 100 let, pokud jsou uloženy v albu, zatímco u výtisků, které jsou zarámovány k vystavení, je to až 30 let. Je důležité si uvědomit, že trvanlivost výtisků Selphy se může lišit v závislosti na manipulaci, podmínkách skladování a působení světla.

Jak dlouho vydrží fotografie Selphy?

Trvanlivost fotografií Selphy je ovlivněna řadou proměnných, například místem jejich uložení a vnějšími vlivy včetně teploty, vlhkosti a vystavení světlu. Za správných okolností mohou fotografie Selphy zůstat nezměněny po několik desetiletí. Pro zachování jejich trvanlivosti se doporučuje skladovat je ve fotoknihách nebo rámečcích mimo dosah slunce a na místech s nízkou vlhkostí.

Kolik tisku se vejde do jedné kazety?

S jednou inkoustovou kazetou Canon SELPHY CP1300 lze pořídit přibližně 108 výtisků.