Jak koupit geotag Snapchat. Komplexní průvodce

How to do a geotag on Snapchat?
So you can show all of your followers where you're working or playing for the day most of the time these filters are curated by the folks at snapchat based on submissions from local artists but
Další informace najdete na www.youtube.com

Způsob, jakým sdílíme okamžiky s přáteli a rodinou na Snapchatu, se zcela změnil. Možnost přidávat na naše fotografie geotagy nebo geofiltry je jednou z jeho nejoblíbenějších funkcí. Za účelem zlepšení zážitku z vyprávění příběhů jsou geotagy překryvy založené na poloze, které lze přidávat k fotografiím a videím. Tento příspěvek vás provede procesem nákupu geotagů Snapchat, pokud si nejste jisti, jak na to.

Abyste si mohli zakoupit geotag, musíte navrhnout jedinečný filtr pomocí aplikace Snapchat Geofilter Studio. Snadno použitelná webová aplikace nazvaná The Geofilter Studio umožňuje vytvářet a kupovat geofiltry pro konkrétní místa a příležitosti. Níže je uveden návod k zakoupení geotagů Snapchat:

Chcete-li začít, přejděte do aplikace Snapchat Geofilter Studio. Přejděte na webovou stránku Snapchat Geofilter Studio spuštěním webového prohlížeče. Pokud ještě nemáte účet, přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů ke službě Snapchat, nebo pokud účet nemáte, vytvořte si jej. 2. Vyberte návrh: Po přihlášení klikněte na tlačítko „Vytvořit filtr“ a začněte s přizpůsobováním geoznačky. Kreativní funkce aplikace Snapchat umožňují vytvořit design na míru nebo si vybrat z různých šablon. Chcete-li zaručit, že váš návrh bude vhodný a bude splňovat jejich požadavky, nezapomeňte dodržovat pravidla komunity Snapchat. 3. Zadejte umístění zeměpisné značky: Po vytvoření filtru musíte určit oblast, kde bude k dispozici. Může se jednat o konkrétní lokalitu, například město, čtvrť nebo dokonce místo události. V aplikaci Snapchat můžete kolem cílového místa vytvořit geofrekvenci pomocí mapového rozhraní. Nezapomeňte, že cena se bude lišit v závislosti na velikosti a délce geoznačky. 4. Určete rozpočet a dobu trvání: Po zadání místa se můžete rozhodnout, jak dlouho má být geotag aktivní. Možnosti na Snapchatu se pohybují od několika hodin po několik dní. Musíte také rozhodnout o rozpočtu pro kampaň s geotagem. Cenu geotagů Snapchat ovlivňují například velikost geoznačky a délka kampaně.

Nyní se budeme věnovat některým často kladeným otázkám týkajícím se geotagů Snapchat. Kolik stojí přidání polohy na Snapchat? Cena za přidání místa na Snapchat se liší v závislosti na velikosti geoznačky a délce kampaně. Ceny se mohou lišit od několika haléřů až po stovky dolarů. Společnost Snapchat na svých webových stránkách nabízí odhad ceny, který vám umožní určit cenu v závislosti na vašich jedinečných potřebách. Mají geofiltry Snapchat nějakou cenu? Ano, funkce Snapchat Geofilters je placená. Cena je ovlivněna například velikostí geofilmu a délkou kampaně. Snapchat však občas poskytuje bezplatné geofiltry pro jedinečné příležitosti nebo lokality. Je aplikace Snapchat pro firmy zdarma? Zatímco Snapchat nabízí bezplatné funkce pro osobní uživatele, jeho platforma Snapchat Ads nabízí také další nástroje a funkce pro firmy. Mezi ně patří možnost vytvářet sponzorované geofiltry, reklamy a další propagační obsah. Tyto komerční funkce jsou často spojeny s dalšími náklady.

Závěrem lze říci, že zakoupení geotagů Snapchat může být zábavným způsobem, jak komunikovat s přáteli, propagovat firmu nebo připomenout významnou událost. Pomocí geofiltrů Snapchat můžete vylepšit své snímky a udělat na své publikum trvalý dojem, pokud budete postupovat podle pokynů uvedených v tomto článku a zohledníte související náklady.

FAQ
Mohu si otevřít firemní aplikaci Snapchat?

Ano, můžete si vytvořit účet Snapchat pro svou firmu. Geofiltry, funkce nabízená aplikací Snapchat, jsou překryvy založené na poloze, které lze použít k propagaci provozoven, příležitostí nebo míst. Vaše společnost může komunikovat s uživateli aplikace Snapchat v určité lokalitě a zvýšit povědomí o značce tím, že pro ně vytvoří geofiltr. Vytvořte si účet Snapchat pro svou společnost, navrhněte charakteristický Geofilter a poté jej odešlete společnosti Snapchat k posouzení a schválení a můžete začít. Můžete si vybrat den, čas a místo, kde se váš Geofilter po schválení zobrazí. Mějte na paměti, že v závislosti na rozsahu a délce trvání oblasti pokrytí může vedení kampaně Geofilter znamenat náklady.

Kolik stojí pořízení aplikace Snapchat?

Tento článek se zaměřuje na nákup geofiltrů Snapchat, nikoli na Snapchat jako celek. Proto by se cena uvedená v článku pravděpodobně vztahovala spíše na náklady na nákup geoznačky než na celou cenu aplikace Snapchat nebo podniku. Přesná cena by závisela na řadě prvků, včetně umístění, velikosti a délky geoznačky, případných přidaných funkcí a možností přizpůsobení. Další podrobnosti o tom, kolik bude stát pořízení geotagů, doporučujeme konzultovat v článku nebo se obrátit přímo na společnost Snapchat.

Jak vytvořit geotag?

K vytvoření geoznačky na Snapchatu lze použít níže uvedené kroky: Navrhněte geotag pomocí programu nebo nástroje pro grafický design a vytvořte jedinečný geotag. Zamyslete se nad stylem, barvami a komponenty, které odpovídají místu nebo příležitosti, s nimiž ji chcete identifikovat. Zkontrolujte, zda návrh odpovídá požadavkům aplikace Snapchat na geofiltry. 2. Navštivte webovou stránku pro geofiltry Snapchat na vyžádání: Navštivte oblast On-Demand Geofilters na webové stránce Snapchat. Zde můžete vytvořit a odeslat svůj geoznačku. 3. Vyberte typ geotagů: Snapchat nabízí dvě kategorie geotagů: komunitní a firemní. Pro bezplatné komunitní geotagy jsou vhodná veřejná místa, jako jsou parky a památky. Naproti tomu obchodní geotagy stojí peníze a lze je použít na komerční podniky. Vyberte oblast, ve které má být geotag k dispozici.

4. Nastavte umístění a dobu trvání geotagů. Může to být menší oblast, například čtvrť, nebo větší oblast, například město. Nastavte datum začátku a konce dostupnosti vaší geotagy. 5. Nahrajte návrh své geoznačky: Nahrajte návrh geoznačky, který jste si předem připravili podle pokynů aplikace Snapchat. Ujistěte se, že je návrh ve formátu PNG, má průhledné pozadí a dodržuje specifikace společnosti Snapchat týkající se velikosti a souborů.

6. Zkontrolujte a odešlete: Před zveřejněním geoznačky překontrolujte všechny informace včetně místa, data a návrhu. Pokud si vyberete geotag Business, pečlivě si přečtěte všechny podrobnosti o ceně. Až budete spokojeni, poskytněte geotag ke schválení. Počkejte na schválení: Společnost Snapchat vaše předložené geoznačky prozkoumá, obvykle během několika pracovních dnů, a pokud jsou v souladu s jejími pravidly a neodporují žádnému z jejich předpisů, budou schváleny.

8. Aktivujte a použijte geotag: Poté, co byla vaše žádost schválena, můžete geotag aktivovat zaplacením požadovaných poplatků (pokud jsou nějaké splatné) a ověřením dat. Po aktivaci bude vaše geotag viditelná pro uživatele aplikace Snapchat ve zvoleném čase a na zvoleném místě.

Vždy mějte na paměti, že geotagy mohou být zábavným způsobem interakce s uživateli Snapchatu na určitých místech nebo při událostech, proto se ujistěte, že váš design je poutavý a vhodný pro dané místo nebo situaci.