Jak zveřejnit celý TikTok na Instagram Story

Jak sestříhat video na IG?
Jak vystřihnout video v příběhu Instagramu? Nejjednodušší způsob je použití vestavěné funkce ořezávání videa v aplikaci k stříhání videa pro Instagram Story. Klepněte na + v dolní části obrazovky, vyberte video a potom klepněte na Další. Nyní můžete klepnutím na kartu Oříznout ve spodní části video oříznout.
Další informace najdete na www.anymp4.com

Díky krátkým a zajímavým videím se TikTok rychle stal jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí. Naopak Instagram je známá síť pro sdílení obrázků a videí se svými sledujícími. Máme pro vás návod, jak sdílet celý TikTok ve svém příběhu na Instagramu. V tomto článku si projdeme, jak zveřejnit TikTok na Instagramu, a také to, proč může Instagram videa TikTok odstřihnout, zda můžete příběh TikTok změnit na standardní příspěvek a jak změnit velikost videa TikTok. Je možné nahrát TikTok do Instagram Stories?

Příběhy TikTok a Instagram bohužel nejsou přímo integrovány. To znamená, že nemůžete okamžitě sdílet video TikTok z aplikace TikTok do příběhu Instagram. Abyste toho dosáhli, existuje několik řešení.

Video z aplikace TikTok můžete do příběhu Instagram odeslat po jeho uložení do role fotoaparátu. Jednoduše stiskněte tlačítko „Sdílet“ na videu TikTok a vyberte možnost „Uložit video“, abyste toho dosáhli. Po uložení otevřete aplikaci Instagram, přejděte doprava pro přístup k fotoaparátu a vyberte video TikTok z role fotoaparátu. Před jeho sdílením do příběhu pak můžete přidat nálepky, text nebo další funkce příběhu Instagram. Proč Instagram přestává přehrávat videa TikTok?

Mohli byste zjistit, že Instagram zkrátí video TikTok, když ho odešlete přímo do svého příběhu Instagram. Je to proto, že příběhy Instagram, které mají maximální délku 15 sekund, jsou kratší než videa TikTok, která jsou často delší. Budete muset video upravit, aby se ve vašem příběhu Instagram zobrazil celý TikTok.

Může se příběh TikTok stát běžným příspěvkem?

Ačkoli neexistuje přímý způsob, jak z příběhu TikTok udělat běžný příspěvek na Instagramu, přesto můžete video TikTok stáhnout a sdílet jako běžný příspěvek na Instagramu. Chcete-li video TikTok uložit do role fotoaparátu, jednoduše postupujte podle dříve uvedených pokynů. Poté otevřete aplikaci Instagram, vyberte video TikTok z role fotoaparátu klepnutím na ikonu „+“ a přidejte nový příspěvek. Nyní můžete své příspěvky na Instagramu před sdílením se svými sledujícími upravovat přidáním filtrů, popisků a dalších funkcí.

Jak lze změnit velikost videa TikTok?

Ke změně velikosti videa TikTok pro Instagram můžete použít různé nástroje pro úpravu videa, které jsou k dispozici pro zařízení se systémem iOS a Android. Pomocí těchto aplikací můžete video oříznout nebo změnit jeho velikost tak, aby mělo správnou velikost pro příběh na Instagramu nebo jiný typ příspěvku.

InShot je oblíbený nástroj pro změnu velikosti videa. Po stažení aplikace ji otevřete a přidejte video TikTok, jehož velikost chcete změnit. Aplikace InShot nabízí různé poměry stran, včetně těch vhodných pro příběhy a příspěvky Instagram. Vyberte preferovaný poměr stran, proveďte potřebné úpravy rámečku videa a uložte film se změněnou velikostí do role fotoaparátu. Zmenšené video pak můžete zveřejnit jako standardní příspěvek nebo nahrát do příběhu Instagram.

Závěrem lze říci, že i když příběhy TikTok a Instagram nejsou přímo integrovány, můžete filmy TikTok sdílet ve svém příběhu Instagram tak, že je uložíte do role fotoaparátu. Videa TikTok můžete zmenšit pomocí programů na úpravu videa, jako je InShot, abyste zabránili jejich osekání Instagramem. Materiál z TikToku můžete sdílet se svými sledujícími na Instagramu uložením videí TikTok a jejich zveřejněním jako běžných příspěvků na Instagramu. Filmy TikTok můžete snadno přidat do svého příběhu Instagram nebo standardních příspěvků podle následujících kroků.

FAQ
Jak změním velikost videa a fotografie pro Instagram?

Chcete-li zmenšit velikost videa nebo fotografie pro Instagram, postupujte podle těchto pokynů:

1. Použijte aplikaci pro úpravu fotografií nebo videí: Velikost souborů pro Instagram můžete změnit pomocí řady programů, které jsou k dispozici pro chytré telefony se systémem Android i iOS. Mezi známé patří například Canva, InShot a Adobe Photoshop Express. Po instalaci programu jej otevřete a importujte obrázek nebo video, jehož velikost potřebujete změnit.

2. Otevřete aplikaci a importujte média. 3. Vyberte správnou velikost: Pro obrázky je výchozí poměr stran Instagramu 1:1 (čtverec), zatímco pro videa je to 9:16 (na výšku). V závislosti na používaném programu můžete tyto rozměry zvolit přímo nebo poměr stran změnit ručně. 4. Ořízněte nebo upravte médium: Pokud se vaše médium zcela nevejde do zvolených rozměrů, musíte je oříznout nebo upravit. Většina editačních programů nabízí možnosti, jak vhodně změnit velikost, přesunout nebo oříznout médium.

5. Jakmile jste se změnou velikosti a úpravami spokojeni, uložte upravené médium do knihovny fotografií nebo galerie zařízení.

6. Chcete-li něco zveřejnit na Instagramu, otevřete aplikaci, přejděte na svůj profil a stiskněte ikonu „+“. Vyberte zmenšené médium z knihovny a po přidání případných popisků nebo filtrů přejděte k jeho odeslání.

Podle těchto pokynů můžete rychle změnit velikost svých videí a fotografií tak, aby splňovaly specifikace Instagramu, což také zaručí jejich správné zobrazení na vašem profilu.

Jak dlouhý může být příběh na Instagramu?

Příběhy na Instagramu mohou trvat maximálně 15 sekund. Pokud však máte ověřený účet nebo více než 10 000 sledujících, můžete využít možnosti „posunout nahoru“ a přidat odkaz a prodloužit příběh až na jednu minutu.

Jak mohu sdílet video TikTok?

Toto jsou postupy pro sdílení videa TikTok: 1. Spusťte aplikaci TikTok a najděte video, které chcete sdílet. 2. Klikněte na tlačítko „Sdílet“, které připomíná šipku směřující doprava. 3. Zobrazí se několik možností sdílení. Vyberte platformu pro sdílení, například Twitter, Instagram nebo WhatsApp, kde chcete video TikTok zveřejnit. 4. Pokud vyberete možnost Instagram, bude video TikTok okamžitě uloženo do role fotoaparátu telefonu. Video TikTok pak můžete vybrat z role fotoaparátu při vytváření nového příspěvku na Instagramu pomocí aplikace. Případně můžete zkopírovat odkaz na video TikTok a poslat jej přímo ostatním prostřednictvím sociálních sítí nebo služeb zasílání zpráv.

Nezapomeňte, že v závislosti na zařízení a verzi aplikace, kterou používáte, se konkrétní pokyny mohou výrazně lišit.