Star Wars Squadrons. The Ultimate Guide to Missions, Length, and Worth

Kolik dílů mají hvězdné války?
Star Wars (česky původně též Hvězdné války) je americká multimediální franšíza žánru space opera, vytvořená Georgem Lucasem. Její hlavní částí je devítidílná řada celovečerních filmů, ke které se postupně přidala další díla.
Další informace najdete na cs.wikipedia.org

Akční vesmírná bojová videohra Star Wars Squadrons byla vytvořena společností Motive Studios a vydána společností Electronic Arts. Hráči se mohou zapojit do vzrušujících soubojů a taktických střetů tím, že se ocitnou v kokpitu slavných hvězdných stíhaček ze světa Hvězdných válek. Jako fanouška této série by vás mohlo zajímat, kolik misí se ve hře nachází, a další zásadní informace. O počtu misí, délce bezplatného obsahu, existenci kampaně, velikosti hry a o tom, zda se vám Squadrons vyplatí za váš čas a peníze, se dozvíte v tomto článku.

Začněme tím hlavním: Počet misí ve hře Star Wars Squadrons? Ve hře je celkem 14 misí, z nichž každá má zajímavé cíle a překážky. Nová republika a Galaktické impérium, dvě frakce ve hře, dostanou každá stejný počet těchto misí. Každá mise nabízí jiné okolnosti a umožňuje hráčům zapojit se do napínavých soubojů, díky nimž jsou Hvězdné války tak známé.

Doba trvání bezplatného obsahu ve hře Squadrons je zásadním faktorem, který je třeba vzít v úvahu, což nás přivádí k dalšímu dotazu. Hra při svém vydání zpočátku neposkytovala žádné bezplatné DLC po spuštění. B-Wing a TIE Defender byly přidány v rámci bezplatného upgradu, který vývojáři zpřístupnili v listopadu 2020. Tato verze také obsahovala vlastní zápasy, které uživatelům umožňovaly navrhnout si vlastní speciální střetnutí pro více hráčů. Ve výsledku se sice primární kampaň nezměnila, ale díky rozšíření bezplatného obsahu mají nyní hráči k dispozici další alternativy, jak pokračovat ve vesmírných dobrodružstvích.

Pojďme si povědět něco o kampani, která je nyní ve hře Star Wars Squadrons k dispozici. Hra totiž obsahuje kampaň pro jednoho hráče, která se odehrává po Návratu Jediho. Při překonávání obtíží, kterým jednotlivé skupiny čelí, budou mít hráči možnost prožít příběh jak z pohledu Impéria, tak Nové republiky. Kampaň nabízí fanouškům poutavý a strhující zážitek, který jim umožní dozvědět se více o světě Star Wars.

Ve srovnání s jinými hrami tohoto žánru je Squadrons rozsahem poměrně malá hra. V závislosti na platformě se velikost hry ke stažení pohybuje mezi 25 a 30 GB. Ačkoli se to může zdát menší než u jiných současných her, je nutné si uvědomit, že Squadrons klade větší důraz na poskytnutí špičkového, pohlcujícího zážitku z vesmírných bojů než na poskytnutí rozsáhlého scénáře v otevřeném světě. Vzhledem k velikosti hry se hra hraje plynuleji a rychleji se načítá, což hráčům umožňuje dostat se přímo do akce.

Nejdůležitějším faktorem je, zda se hra Star Wars Squadrons vyplatí. To závisí především na vašich herních rozhodnutích a nadšení pro svět Hvězdných válek. Pokud rádi hrajete vesmírné bojové videohry a toužíte po možnosti ovládat rozpoznatelné hvězdné stíhačky, Squadrons vám poskytne uspokojivý a pohlcující zážitek. Herní mechanismy, grafika i zvukový design vykazují vynikající smysl pro detail a poskytují hráčům skutečně divadelní zážitek. Squadrons je dobře zpracovaný balíček, protože obsahuje kampaň pro jednoho hráče, možnosti hry více hráčů a nedávno přidaný bezplatný obsah.

Souhrnně řečeno, Star Wars Squadrons přináší krátký, ale poutavý zážitek, 14 vzrušujících misí a kampaň pro jednoho hráče. Životnost hry byla nedávno prodloužena přidáním bezplatného materiálu, což zvýšilo její atraktivitu pro hráče. Hodnota Squadrons nakonec závisí na tom, jak moc máte rádi tuto sérii a jak moc vás baví hrát vesmírné bojové hry. Přeji vám hodně štěstí, až se vydáte na svá hvězdná dobrodružství!

FAQ
Vyplatí se Squadrons pro jednoho hráče?

Nemám žádné osobní přesvědčení, protože jsem umělá inteligence, ale mohu vám poskytnout znalosti. V kampani pro jednoho hráče, kterou nabízí hra Star Wars Squadrons, se můžete ponořit do osobitého příběhu Star Wars. V režimu pro jednoho hráče se můžete pustit do náročných vesmírných bojových misí jak za Novou republiku, tak za Galaktické impérium. Nabízí poutavý děj, vývoj postav a možnost zúčastnit se vzrušujících soubojů. Kampaň pro jednoho hráče ve hře Squadrons by vás mohla bavit, pokud máte rádi vesmírné souboje, strhující hratelnost a historii Hvězdných válek.

Jak těžká je hra Star Wars: Squadrons?

Zkušenost hráče v leteckých simulátorech může ovlivnit učební křivku hry, takže hra Star Wars: Squadrons je poněkud náročná. Několik možností obtížnosti hry umožňuje hráčům přizpůsobit si stupeň obtížnosti podle svých představ.

Hra obsahuje důkladný tutoriál, který nové hráče seznámí se základy létání, boje a používání různých schopností hvězdných stíhaček. Aby se hráči lépe seznámili s ovládáním a herními koncepty, byl vytvořen tento tutoriál.

S postupem ve hře se postupně zvyšuje náročnost. Mise jsou stále náročnější a vyžadují lepší týmovou spolupráci, strategické myšlení a manévrovací schopnosti. Hra také přidává mnoho cílů misí, jako je doprovod a obrana spoluhráčů, ničení nepřátelských hlavních lodí a účast v prudkých soubojích.

Je důležité poznamenat, že hra Star Wars: Squadrons klade velký důraz na spolupráci a dialog, zejména v režimech pro více hráčů. Efektivita hráčova výběru třídy hvězdných stíhaček a týmové spolupráce může mít významný vliv na výsledky bitvy.

Celkově lze říci, že i když se hra Star Wars: Squadrons může zpočátku zdát obtížná, hráči mohou díky tréninku a zkušenostem rozvíjet své schopnosti a využívat výhod zábavné hratelnosti, kterou nabízí.