Odblokování iPhonu uzamčeného iCloudem. Komplexní průvodce

Jak odemknout uzamčený iPhone?
Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Zálohování zařízení …
  2. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] …
  3. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. …
  4. Potvrďte, že chcete vymazat své zařízení …
  5. Počkejte, než se zařízení smaže.
Další informace najdete na support.apple.com

Apple vytvořil bezpečnostní funkci iCloud lock, aby chránil zařízení uživatelů před krádeží nebo ztrátou. Přestože tato funkce poskytuje pocit ochrany, může být nepříjemné, pokud skončíte bez přístupu k iPhonu, který byl uzamčen iCloudem. V tomto příspěvku se podíváme na mnoho způsobů, jak odemknout iPhone uzamčený iCloudem, odpovíme na často kladené otázky týkající se zámků iCloud a nabídneme několik informací o tom, jak byste to mohli dokázat.

Lze obejít zámek iCloud? Obejít zámek iCloudu se nedoporučuje, protože by to znamenalo překonat bezpečnostní opatření, která společnost Apple zavedla. Na internetu sice existuje řada návodů a programů, které slibují překonání zámku iCloud, ale většina z nich jsou podvody nebo jsou nespolehlivé. Je velmi důležité si uvědomit, že obejití zámku iCloudu je v rozporu se zákonem a odporuje podmínkám společnosti Apple. Proto se doporučuje vyhýbat se všem technikám, které slibují, že se dostanou za zámek iCloud.

2. Je možné odstranit aktivační zámek bez předchozího majitele? Bez asistence předchozího vlastníka existuje určitý postup, který musíte dodržet, abyste mohli aktivační zámek odstranit. Začněte tím, že se spojíte s podporou společnosti Apple a sdělíte jí příslušné údaje o zařízení. Mohou chtít originál prodejního dokladu nebo dokumentaci o vlastnictví. Společnost Apple by mohla aktivační zámek zařízení odstranit, pokud jí poskytnete požadované informace a pokud bude s vaší žádostí spokojena. Nicméně mějte na paměti, že společnost Apple si vyhrazuje právo odstranit aktivační zámek bez předchozího souhlasu vlastníka.

3. Lze zámek iCloud odstranit obnovením továrního nastavení?

Zámek iCloudu na iPhonu, který byl uzamčen, nelze odstranit obnovením továrního nastavení. Zámek iCloud je spojen s konkrétním IMEI nebo sériovým číslem zařízení a zůstává v platnosti i po obnovení továrního nastavení. V důsledku toho samotné dokončení obnovení továrního nastavení nezbaví zařízení omezení iCloud. Upozorňujeme, že obnovení továrního nastavení iPhonu se zámkem iCloud bez předchozího souhlasu majitele je nezákonné a nemorální.

4. Lze iPhone smazat z iCloudu? Odstranění iCloudu z iPhonu je možné, ale pouze se souhlasem předchozího vlastníka. Při legální koupi gadgetu uzamčeného iCloudem se spojte s předchozím majitelem a požádejte ho o deaktivaci zařízení na jeho účtu iCloud. Toho lze dosáhnout přihlášením k jejich účtu iCloud, přechodem do sekce „Najít moje“ a odstraněním zařízení z jejich účtu. Po odebrání telefonu z jejich účtu iCloud můžete iPhone nastavit jako nový a vytvořit si vlastní účet iCloud.

Závěrem lze říci, že odblokování iPhonu, který byl uzamčen na iCloudu, může být obtížný a složitý proces. Vyvarujte se používání jakýchkoli technik, které slibují obejití zámku iCloud, protože jsou nelegální a nespolehlivé. Místo toho se obraťte na podporu společnosti Apple a poskytněte jí informace potřebné k deaktivaci aktivačního zámku. Pokud jste legálně zakoupili zařízení se zámkem iCloud, požádejte předchozího majitele o pomoc při odpojení zařízení od jeho účtu iCloud. Při práci s iPhony se zámkem iCloud vždy pamatujte na legální a etické jednání.

FAQ
Odemyká jailbreaking iCloud?

Ne, jailbreaking nezpřístupňuje službu iCloud. Když společnost Apple umístí do zařízení se systémem iOS softwarová omezení, označuje se tento postup jako „jailbreaking“, který umožňuje instalaci nelicencovaných aplikací a úprav. Aktivační zámek iCloudu je naopak bezpečnostní funkce, která zakazuje neoprávněný přístup k zařízení. iCloud je online zálohovací a úložná služba. Aktivační zámek iCloudu nelze odstranit ani obejít pomocí jailbreaku. K odemknutí iPhonu, který byl uzamčen pomocí iCloudu, byste museli dodržet stanovené postupy nebo požádat o pomoc podporu společnosti Apple.

Je iPhone nepoužitelný, pokud je iCloud uzamčen?

Ne, pokud je iPhone uzamčen iCloudem, není absolutně nepoužitelný. I když může být náročné používat plný potenciál smartphonu bez jeho odemčení, můžete udělat několik věcí. Zařízení můžete používat například k prohlížení webu, hraní her, pořizování fotografií nebo využívání aplikací, které nevyžadují ověření iCloud. Dokud však nebude zámek iCloudu odstraněn, mohou být některé funkce, včetně volání, odesílání zpráv, přístupu k datům iCloudu nebo používání konkrétních aplikací, zakázány.

Mohou zloději odstranit aktivační zámek?

Funkci aktivačního zámku na iPhonu uzamčeném iCloudem nemohou zločinci odstranit. Bezpečnostní funkce zvaná aktivační zámek je vytvořena na ochranu před nežádoucím přístupem k zařízení. K odstranění zámku a aktivaci iPhonu potřebujete Apple ID a heslo původního majitele. Aktivační zámek bude stále aktivní a zabrání zločincům v používání nebo prodeji iPhonu, i když se jim podaří fyzicky odstranit účet iCloud ze zařízení.

Jak dlouho trvá odstranění zámku iCloud?

V závislosti na použité technice a konkrétních vlastnostech zařízení se doba potřebná k odstranění zámku iCloud může měnit. Existují různé možnosti, včetně kontaktování podpory společnosti Apple, využití aplikací třetích stran nebo internetových služeb. Zámek iCloud lze někdy odstranit během několika minut, v jiných případech to však může trvat několik dní nebo i déle. Je důležité mít na paměti, že odstranění zámku iCloud bez příslušného oprávnění je nezákonné a může mít následky.

Odstraní přeinstalování systému iOS zámek iCloud?

Zámek iCloud na iPhonu nelze odstranit přeinstalováním systému iOS. Zámek iCloud je uchováván na aktivačních serverech společnosti Apple a je spojen s konkrétním IMEI nebo sériovým číslem zařízení. Tuto aktivační bariéru nelze změnit ani překonat přeinstalováním systému iOS. K odemčení zámku iCloud budete potřebovat Apple ID a heslo původního majitele nebo pomoc společnosti Apple.