Přehrávání hudby na Moto G6. Průvodce krok za krokem

How do I transfer files from Moto G6 to PC?
Connect the device to a computer using the supplied USB cable.

  1. If necessary, touch and hold the. Status bar. (located at the top) then drag to the bottom. The image depicted below is an example.
  2. USB for charging. .
  3. Select. File transfers. . Selected when a green dot is present.
Další informace najdete na www.verizon.com

Vlastníte Moto G6 a zajímá vás, jak na něm přehrávat hudbu? Nikde jinde nehledejte! V tomto článku vás provedeme tím, jak poslouchat hudbu na telefonu Moto G6, a vyřešíme všechny problémy, které s tím můžete mít. Jak si mohu stáhnout hudbu do svého telefonu Moto G6?

Máte několik možností, jak do zařízení Moto G6 přidat hudbu. Jednou z metod je použití kabelu USB pro přenos hudebních souborů z počítače do telefonu. Jednoduše pomocí kabelu připojte Moto G6 k počítači a měl by se zobrazit jako vyměnitelné úložné zařízení. Hudební soubory zkopírujte a vložte do zařízení Moto G6 poté, co otevřete zařízení, přejdete do složky, kde chcete hudbu uchovávat, a poté jej zavřete.

Alternativně můžete hudbu do zařízení Moto G6 stáhnout přímo. Ke stahování a poslechu hudby offline můžete využít aplikace pro streamování hudby, jako je Spotify, Apple Music nebo Google Play Music. Pomocí těchto aplikací můžete obvykle ukládat hudbu do zařízení pro offline poslech, což vám umožní svobodně poslouchat oblíbenou hudbu, ať jste kdekoli. Jak mohu stáhnout hudbu do svého telefonu Motorola?

Nainstalovat hudbu do telefonu Motorola, zejména do modelu Moto G6, není obtížné. Jak již bylo uvedeno, hudbu můžete stahovat prostřednictvím streamovacích aplikací nebo přenášet hudební soubory z počítače. Ve většině zařízení Motorola, včetně modelu Moto G6, je předinstalována aplikace Hudba Google Play, kterou můžete také využít. Pomocí aplikace Hudba Google Play můžete získat přístup k vlastní hudební sbírce v telefonu synchronizací s cloudem nebo se můžete zaregistrovat do jejího programu All Access a získat tak přístup k milionům skladeb ke streamování a stahování. Jakou hudební aplikaci používá společnost Motorola?

Software Google Play Music je často předinstalován ve smartphonech Motorola, včetně modelu Moto G6. Pomocí aplikace Hudba Google Play můžete streamovat hudbu, nahrávat vlastní hudební sbírku do cloudu, vytvářet seznamy skladeb a stahovat skladby pro poslech offline. Službu Google Play Music však nemusíte používat. V závislosti na vlastních preferencích si můžete stáhnout a využívat i další známé hudební programy, jako je Spotify, Apple Music nebo Amazon Music.

Jak používat telefon Moto G6 k přehrávání hudby?

Pomocí vestavěné aplikace Hudba Google Play nebo jiné hudební aplikace, kterou máte nainstalovanou, je přehrávání hudby na telefonu Moto G6 snadné. Otevřete vybranou hudební aplikaci a spusťte přehrávání hudby, přičemž se vám obvykle zobrazí knihovna skladeb, alb a seznamů skladeb. Procházením knihovny pak můžete vybrat skladbu nebo seznam skladeb, které chcete přehrát. Po výběru se dotkněte skladby nebo seznamu skladeb a začněte je poslouchat z reproduktorů nebo sluchátek telefonu Moto G6, pokud jsou připojena.

Poslech hudby na telefonu Moto G6 je konečně jednoduchý. Můžete využít předinstalovanou aplikaci Hudba Google Play, přenést hudební soubory z počítače nebo stahovat hudbu pomocí streamovacích aplikací. Pokud máte přístup k těmto možnostem, můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu, ať jste kdekoli. Takže se pusťte do přidávání svých oblíbených melodií do telefonu Moto G6 a nechte hudbu, aby vás provázela celým dnem.

FAQ
Má Moto G Power přehrávač MP3?

Moto G Power nepochybně disponuje přehrávačem MP3. Umožňuje vám přehrávat a vychutnávat si vaše oblíbené zvukové soubory MP3.

Jak mohu přehrávat hudbu uloženou v telefonu?

Pomocí telefonu Moto G6 můžete přehrávat hudbu podle následujících jednoduchých kroků: V kroku 1 vyhledejte v telefonu aplikaci „Přehrát hudbu“. Obvykle je předinstalovaná a má jako své vyobrazení ikonu hudební noty. Pokud ji nenajdete, můžete použít i jakoukoli jinou aplikaci pro přehrávání hudby v obchodě Google Play. 2. Klepnutím na ikonu aplikace „Hudba Play“ ji spusťte. 3. Po otevření programu naleznete řadu možností, včetně „Knihovna“, „Seznamy skladeb“ a „Alba“. Chcete-li poslouchat hudbu v telefonu, klepněte na položku „Knihovna“. 4. V oblasti Knihovna můžete vybírat z možností, jako jsou „Umělci“, „Alba“, „Písně“ a další. Klepnutím vyberte druh hudby, kterou chcete poslouchat. 5. Prohlédněte si svou hudební knihovnu a dotkněte se skladby nebo alba, které chcete z výběru přehrát, tak, že jím budete procházet. 6. Po výběru skladby nebo alba se zobrazí tlačítko nebo ikona přehrávání. Chcete-li hudbu spustit, dotkněte se jí. V závislosti na funkcích, které nabízí aplikace hudebního přehrávače, kterou používáte, můžete při zahájení přehrávání hudby skladby pozastavit, přeskakovat, měnit hlasitost, opakovat nebo náhodně přehrávat.

Nyní jsem hotový! Hudební přehrávač vašeho telefonu Moto G6 je nyní funkční. Pusťte si svou oblíbenou hudbu!

Jak přimět telefon k přehrávání hudby?

Telefon Moto G6 nechce přehrávat hudbu? Vyzkoušejte tyto jednoduché kroky k nápravě: Začněte tím, že odemknete telefon a v nabídce vyberete položku „Domů“. 2. Vyhledejte aplikaci „Přehrát hudbu“, která je často označena živou ikonou hudební noty. Tuto aplikaci můžete získat v obchodě Google Play, pokud ji ještě nemáte. 3. Klepnutím na položku „Přehrát hudbu“ aplikaci spustíte. 4. Pokud je to požadováno, přihlaste se ke svému účtu Google. Pokud chcete používat službu streamování nebo přistupovat k vlastní hudební sbírce, možná budete muset tento krok provést. 5. Po vstupu do aplikace můžete vybrat způsob poslechu hudby. Existují tři hlavní možnosti:

a. Osobní knihovna: Chcete-li získat přístup k vlastní hudební knihovně v telefonu a poslouchat ji, stiskněte tlačítko „Moje knihovna“ nebo srovnatelnou volbu.

b. Služba streamování: Klepnutím na možnost „Procházet“ nebo srovnatelnou volbu můžete procházet a přehrávat hudbu z platforem, jako je Spotify, Pandora a YouTube Music, pokud máte členství v některé z těchto služeb. Aplikace „Přehrát hudbu“ také nabízí rozhlasové stanice roztříděné podle žánrů, interpretů nebo nálad. Výběrem možnosti „Rádio“ nebo srovnatelné volby získáte přístup k různým stanicím a poté si vyberete tu, která vás osloví. 6. Poté, co se rozhodnete pro svou oblíbenou strategii poslechu hudby, můžete vyhledávat v různých seznamech skladeb, albech nebo stanicích a najít melodie, které si přejete přehrát.

7. Když objevíte skladbu nebo seznam skladeb, kterou chcete poslouchat, klepněte na ni a spusťte její přehrávání. 8. Pomocí tlačítek nebo gest aplikace můžete ovládat přehrávání, například přehrávání/pauzu, přeskakování nebo úpravu hlasitosti.

Pokud chcete skladbu poslouchat nahlas, nezapomeňte telefon připojit buď ke sluchátkům, nebo k reproduktorům.