Jak přehrávat hudbu z YouTube v systému Sonos

Používáte reproduktory Sonos a chcete na nich poslouchat své oblíbené skladby z YouTube? Máte štěstí! Zatímco Sonos nativně podporuje celou řadu hudebních streamovacích služeb, přehrávání zvuku z YouTube v systému Sonos vyžaduje trochu jiný postup. V tomto článku vás provedeme postupem přehrávání hudby ze služby YouTube pomocí systému Sonos a zodpovíme všechny vaše případné dotazy.

Jak používat systém Sonos k přehrávání hudby?

Společnost Sonos nabízí díky svému audio systému pro více místností bezproblémový způsob přehrávání hudby v celém domě. Nejprve musíte reproduktory Sonos nakonfigurovat a propojit je s domácí sítí Wi-Fi a teprve poté můžete začít přehrávat hudbu jejich prostřednictvím. Po dokončení máte několik možností:

1. Aplikace Sonos: Pomocí aplikace Sonos je přehrávání hudby v systému Sonos nejjednodušší. Stačí stáhnout software do tabletu nebo chytrého telefonu, spustit jej a vybrat místnost, ve které chcete přehrávat hudbu. Poté si můžete vybrat poskytovatele streamování hudby, například Spotify, Apple Music nebo Amazon Music, a spravovat přehrávání hudby.

2. AirPlay 2: Pokud máte zařízení Apple, můžete pomocí AirPlay 2 vysílat hudbu do reproduktorů Sonos. Stačí několik dotyků a můžete do reproduktorů Sonos vysílat hudbu z jakékoli aplikace, která podporuje AirPlay 2, včetně aplikace YouTube.

Jak mohu přehrávat hudbu na zařízení Sonos ze zařízení se systémem Android?

Ke streamování hudby do reproduktorů Sonos můžete použít aplikaci Sonos v zařízení se systémem Android. Postup je následující:

1. Získejte aplikaci Sonos z obchodu Google Play a nainstalujte ji. 2. Chcete-li nastavit systém Sonos, otevřete aplikaci Sonos a řiďte se pokyny na obrazovce. 3. Po nastavení reproduktorů Sonos otevřete aplikaci a vyberte kartu „Browse“ (Procházet). 4. Rozhodněte se, kterou službu streamování hudby chcete využívat, například Spotify nebo YouTube Music.

5. Přejděte na požadovanou skladbu, album nebo seznam skladeb, vyberte ji a poté vyberte reproduktor nebo sadu reproduktorů Sonos, na kterých ji chcete přehrát.

Jak mohu přehrávat hudbu z YouTube?

K přehrávání hudby z YouTube do reproduktorů Sonos můžete použít jak aplikaci Sonos, tak externí software AirSonos. Musíte postupovat následovně:

1. Pořiďte si aplikaci AirSonos pro svůj počítač a nainstalujte ji.

2. Spusťte aplikaci AirSonos a počkejte, až bude váš systém Sonos rozpoznán. 3. Přehrávejte hudbu, kterou chcete vysílat, a zároveň použijte aplikaci YouTube ve svém chytrém telefonu nebo tabletu. 4. V aplikaci YouTube klepněte na ikonu cast a vyberte možnost AirSonos. Vyberte reproduktor Sonos (nebo skupinu reproduktorů), do kterého chcete hudbu odeslat.

Proč se hudba nepřehrává prostřednictvím systému Sonos? Problémy s přehráváním hudby prostřednictvím systému Sonos mohou mít řadu důvodů, např: 1. Zkontrolujte připojení Wi-Fi. Zkontrolujte, zda jsou smartphone nebo tablet i reproduktory Sonos připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Pokud jsou reproduktory připojeny k různým sítím, nemusí být možné je ovládat ani přehrávat hudbu.

2. Zkontrolujte, zda jsou reproduktory a aplikace Sonos aktualizovány nejnovějšími verzemi firmwaru a softwaru. Někdy jsou problémy s připojením způsobeny zastaralým softwarem. Restartujte zařízení:

3. Zkuste restartovat směrovač, smartphone a reproduktory Sonos. Tím se často odstraní momentální chyby nebo problémy s připojením.

4. Zkontrolujte hlasitost: Zkontrolujte, zda je zdroj zvuku (například YouTube) i hlasitost reproduktorů Sonos zvýšená a není ztlumená.

Nyní můžete bez námahy přehrávat hudbu z YouTube v reproduktorech Sonos podle pokynů uvedených v tomto článku. S pomocí systému Sonos si můžete vychutnat svou oblíbenou hudbu v celém domě, ať už rádi používáte aplikaci Sonos, AirPlay 2 nebo přehrávání hudby z YouTube.

FAQ
Je YouTube Music lepší než Spotify?

Odpověď na otázku, která služba je lepší, zda YouTube Music, nebo Spotify, nakonec závisí na osobních preferencích a požadavcích. Obě služby poskytují obrovský výběr hudby, doporučení na míru a několik funkcí. Výhodou služby YouTube Music je možnost integrace s rozsáhlou sbírkou hudebních videoklipů YouTube. Poskytuje také bezplatnou úroveň podporovanou reklamami, která může být pro některé uživatele lákavá. Kromě toho je v aplikaci YouTube Music k dispozici funkce „Smart Downloads“, která automaticky stahuje přizpůsobené seznamy skladeb pro poslech offline.

Na druhé straně má Spotify větší uživatelskou základnu a existuje déle, což může vést k rozvinutější sociální složce a lépe sestaveným playlistům. Kromě toho, že má bezplatnou úroveň podporovanou reklamou, je služba Spotify také dobře známá v oblasti streamování hudby.

Chcete-li se rozhodnout, která platforma nejlépe vyhovuje vašim preferencím a potřebám, doporučujeme vyzkoušet obě a vzít v úvahu prvky, jako je dostupnost obsahu, uživatelské rozhraní, návrhy na míru a ceny.

Mohu streamovat hudbu z telefonu do systému Sonos?

Ano, pomocí systému Sonos můžete streamovat hudbu ze svého chytrého telefonu. Systém Sonos podporuje řadu služeb pro streamování hudby, včetně služby YouTube Music. Podle těchto pokynů můžete přehrávat službu YouTube Music v systému Sonos: Zkontrolujte, zda je systém Sonos nakonfigurován a připojen k síti Wi-Fi. 2. Klepněte na kartu „Browse“ (Procházet) v aplikaci Sonos v telefonu. 3. V seznamu možností vyhledejte položku „Add Music Services“ (Přidat hudební služby) posunutím dolů. 4. V seznamu služeb vyhledejte službu YouTube Music a klepněte na ni. 5. Klepněte na „Add to Sonos“ (Přidat do systému Sonos) a dodržujte pokyny na obrazovce pro přihlášení k účtu YouTube Music. 6. Po úspěšném nahrání služby YouTube Music do systému Sonos můžete začít přehrávat hudbu výběrem na kartě „Browse“ nebo pomocí hlasových příkazů, pokud vaše zařízení Sonos podporuje hlasové příkazy.

Systém Sonos ve vašem domě můžete používat k poslechu oblíbených skladeb, seznamů skladeb a návrhů na míru prostřednictvím streamování hudby z telefonu do systému Sonos.