Jak používat Garmin Forerunner 45. Komplexní průvodce

Jak přidat aktivitu do Garmin Forerunner 45?
Nastavení zobrazovaných aktivit

  1. V aplikaci Garmin Connect™ zvolte možnost nebo .
  2. Vyberte možnost Zařízení Garmin.
  3. Vyberte své zařízení.
  4. Vyberte položku Možnosti aktivity > Zobrazené aktivity > Upravit.
  5. Vyberte aktivitu, která se vám bude zobrazovat na zařízení.
  6. Vyberte možnost Hotovo.
Další informace najdete na www8.garmin.com

Široce používané běžecké GPS hodinky Garmin Forerunner 45 jsou vybaveny řadou funkcí pro zlepšení vaší kondice a běhu. Tento návod vám ukáže, jak hodinky Forerunner 45 úspěšně používat, ať už jste si je právě koupili, nebo o jejich koupi uvažujete. Abychom vám pomohli s rozumným výběrem, budeme se věnovat také některým často kladeným otázkám.

Jaký je nejlepší způsob používání přístroje Garmin Forerunner? Díky uživatelsky přívětivému uspořádání hodinek Garmin Forerunner 45 je jejich ovládání jednoduché. Pro zahájení provozu hodinky nabijte pomocí přiloženého USB konektoru. Po úplném nabití si hodinky nasaďte na zápěstí a pomocí tlačítek na boku zařízení přistupujte k volbám v menu. Na ciferníku se zobrazí čas a datum a můžete si jej přizpůsobit výběrem z řady již načtených ciferníků.

Před prvním použitím zařízení Forerunner 45 si vytvořte profil. Do nabídky vstoupíte kliknutím na tlačítko vpravo nahoře. Dále zvolte „Settings“ (Nastavení) a „User Profile“ (Uživatelský profil). Zadání vašich osobních údajů pomůže hodinkám poskytovat správná fakta při vaší aktivitě, například váš věk, hmotnost a pohlaví. Kromě toho můžete hodinky propojit s aplikací Garmin Connect v telefonu a získat tak přístup k sofistikovanějším funkcím a sledovat svůj vývoj v čase. Jak začít běhat s hodinkami Forerunner 45? S hodinkami Forerunner 45 je zahájení běhu jednoduché. Stisknutím pravého dolního tlačítka na ciferníku hodinek vyvoláte nabídku aktivit. Zde si můžete vybrat z několika alternativ, včetně aerobiku, jízdy na kole a běhu. Výběrem možnosti „Běh“ zahájíte sledování běhu. Hodinky budou pomocí GPS sledovat vaše tempo, vzdálenost a další důležité informace. Pokud je k hodinkám během běhu připojen váš chytrý telefon, máte přístup i k dalším funkcím, jako je sledování srdečního tepu a ovládání přehrávání hudby. Garmin Forerunner 45: Je funkční i bez telefonu?

Hodinky Garmin Forerunner 45 mohou fungovat nezávisle na telefonu, takže odpověď zní ano. Protože obsahuje vestavěnou GPS, dokáže správně sledovat vaše běhy a další aktivity, aniž by se spoléhal na signál GPS z telefonu. Své tréninky můžete vyhodnocovat přímo na hodinkách nebo je později synchronizovat s aplikací Garmin Connect díky tomu, že hodinky dokáží uložit až 200 hodin dat o aktivitách včetně GPS stop. Garmin Forerunner 45: Stojí za tu cenu?

Zejména pro začínající a středně pokročilé běžce představují hodinky Garmin Forerunner 45 vynikající poměr ceny a výkonu. Nabízí přesné sledování GPS, monitorování srdečního tepu a mnoho dalších funkcí, které vám pomohou zlepšit kondici a dosáhnout vašich cílů. Hodinky jsou vhodné pro každodenní používání, protože jsou lehké a pohodlně se nosí. Aplikace Garmin Connect navíc nabízí komplexní analýzu vašich tréninků a spojuje vás s užitečnou běžeckou komunitou.

Hodinky Garmin Forerunner 45 jsou důvěryhodné a snadno použitelné běžecké GPS hodinky, které poskytují řadu funkcí pro zlepšení vašich běžeckých zážitků. Ať už jste začínající nebo zkušený běžec, tyto hodinky vám mohou pomoci při sledování vašeho vývoje, stanovování cílů a udržování motivace. Hodinky Forerunner 45 jsou rozumnou koupí pro každého, kdo chce pokročit ve svém běhání, a to díky svým možnostem samostatného běhu a propojení s aplikací Garmin Connect.

FAQ
Je Garmin Forerunner 45 dobrý?

Ano, lidé si myslí, že hodinky Garmin Forerunner 45 jsou dobré fitness hodinky. Má řadu funkcí a schopností, které z něj dělají důvěryhodný a účinný přístroj pro sledování vašich fitness aktivit. Přesné sledování GPS, monitorování srdečního tepu a vestavěné sportovní aplikace – to vše jsou funkce hodinek Forerunner 45. Spolu s chytrými oznámeními, zvukovým ovládáním a kompatibilitou s Garmin Connect vám také umožní vyhodnocovat a sledovat váš vývoj v čase. Milovníci fitness obecně dávají přednost hodinkám Garmin Forerunner 45 kvůli jejich uživatelsky přívětivému rozhraní a spolehlivému výkonu.

Mohu na hodinkách Garmin Forerunner přijímat hovory?

Ne, hodinky Garmin Forerunner 45 neobsahují přímé tlačítko pro příjem hovorů. Na hodinkách Forerunner 45 není možné uskutečňovat ani přijímat telefonní hovory. Na připojeném smartphonu však mohou zobrazovat oznámení o příchozích hovorech, takže můžete vědět, kdo volá, aniž byste museli vytahovat telefon.

Lze na zařízení Garmin Forerunner přijímat hovory?

Ano, zařízení Garmin Forerunner 45 umožňuje přijímat hovory. Váš chytrý telefon mu může zasílat oznámení, včetně upozornění na příchozí hovory. Při každém příchozím hovoru se na displeji hodinek může zobrazit ID volajícího. Přes hodinky Garmin Forerunner 45 nemůžete chatovat, protože nemají reproduktor ani mikrofon, proto si toho buďte vědomi. Hovor můžete odmítnout nebo vypnout upozornění na hodinkách a poté hovor přijmout na telefonu.