Jak odblokovat iPod Touch 4. generace. Komplexní průvodce

Is iPod touch 4th generation obsolete?
The 4th generation iPod Touch was discontinued (from sale) in October 2012. The latest version of iOS it can run is iOS 6.1. 6. The most recent version of iOS (for the 7th generation iPod Touch) is iOS 15.7.
Další informace najdete na discussions.apple.com

iPod Touch čtvrté generace je oblíbený přístroj s vynikajícími schopnostmi a stylovým vzhledem. Stejně jako každé jiné technologické zařízení je však náchylný k problémům, jako je uzamčení nebo zablokování. Tento článek se bude zabývat několika způsoby odblokování iPodu Touch 4. generace a odpoví na často kladené otázky k tomuto tématu. Jak odblokovat iPod 4, který byl uzamčen:

Pokud je iPod Touch 4 uzamčen a nemáte k němu přístup, zkuste nejprve zadat nejjednodušší postup: zadejte přístupový kód. Nerozčilujte se, pokud přístupový kód zapomenete. Otevřete iTunes na počítači, se kterým byl iPod původně synchronizován. Na stránce Souhrn vyberte své zařízení a poté zvolte možnost „Obnovit iPod“. Váš iPod bude odblokován, ale všechna jeho data budou vymazána. Pokud máte zálohu, můžete svá data později obnovit. 2. Jak odblokovat vypnutý iPod Touch 4. generace bez iTunes:

Pokud nemáte přístup k počítači, se kterým byl iPod Touch 4. generace synchronizován, nebo nemůžete použít iTunes, můžete zařízení přesto odemknout. Abyste toho dosáhli, musíte ve smartphonu vstoupit do režimu obnovení. Nejprve iPod vypněte. Poté při jeho připojení k počítači stiskněte a podržte tlačítko Domů. Podržte tlačítko Domů stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka „Připojit k iTunes“. Jak již bylo uvedeno, nyní můžete iPod obnovit pomocí iTunes. 3. Lze uzamčený iPod Touch odemknout?

Ano, k odemknutí uzamčeného iPodu Touch lze použít výše uvedené techniky. Je důležité mít na paměti, že odemknutí uzamčeného zařízení často vyžaduje obnovení továrního nastavení, které odstraní všechna data iPodu. Aby nedošlo ke ztrátě dat, která nelze obnovit, je nezbytné data pravidelně zálohovat.

4. Návod na odemknutí uzamčeného iPodu bez vymazání všeho Jediným způsobem, jak otevřít uzamčený iPod bez vymazání všeho, je zadat správný přístupový kód. Pokud přístupový kód zapomenete, jsou vaše alternativy omezeny. Můžete se pokusit přístupový kód vyvolat nebo přemýšlet o využití specializovaného softwaru třetích stran pro odemykání zařízení se systémem iOS. Buďte však opatrní, protože tyto programy nemusí být vždy spolehlivé a bezpečné.

Závěrem lze iPod Touch 4. generace obnovit prostřednictvím iTunes nebo jej spustit do režimu obnovení a zařízení odemknout. Je však třeba mít na paměti, že použití těchto technik bude znamenat ztrátu dat. Abyste podobným situacím předešli, je nutné data v iPodu pravidelně zálohovat pomocí iTunes nebo iCloudu.

FAQ
Jak provést tvrdý reset iPodu touch?

Chcete-li provést tvrdý reset iPodu touch 4. generace, můžete se řídit následujícími postupy: 1. Ujistěte se, že je iPod touch zapnutý.

2. Stiskněte a podržte současně tlačítko Domů (nachází se dole uprostřed) a tlačítko Spánek/Probuzení (umístěné na pravém horním okraji zařízení). Podržte obě tlačítka stisknutá a počkejte, až se na obrazovce zobrazí logo Apple. 4. Po zobrazení loga Apple obě tlačítka uvolněte. 5. Chod iPodu touch se obnoví a v tomto okamžiku by mělo dojít k obnovení továrního nastavení.

Před provedením obnovení továrního nastavení iPodu touch byste si měli vytvořit zálohu všech důležitých dat, protože tímto postupem by došlo ke smazání všech jeho dat a nastavení.

Lze resetovat uzamčený iPod?

Zablokovaný iPod lze odblokovat, ano. K odblokování uzamčeného iPodu lze použít tyto kroky: Nejprve se ujistěte, že je iPod nabitý nebo připojený ke zdroji napájení. 2. Podržte současně stisknuté tlačítko napájení/uspání a tlačítko Domů. Podržte tlačítka stisknutá, dokud se na obrazovce nezobrazí logo Apple, a poté tlačítka uvolněte. Po zobrazení loga Apple tlačítka uvolněte. 5. Po restartování by měl být iPod odemčený a připravený k použití. Upozorňujeme, že restartováním uzamčeného iPodu dojde ke smazání všech jeho nastavení a dat. Pokud máte zásadní data, která chcete zachránit, doporučujeme zkusit iPod odemknout alternativními technikami, například zadáním správného přístupového kódu nebo pomocí iTunes.

Jak resetovat iPod touch 4?

K obnovení továrního nastavení iPodu touch čtvrté generace můžete použít níže uvedené postupy: Poté, co se na obrazovce objeví posuvník „Slide to power off“, podržte stisknuté tlačítko napájení (nachází se na horní straně zařízení). 2. Chcete-li iPod touch vypnout, přejeďte po něm zleva doprava. 3. Po úplném vypnutí iPadu ještě jednou podržte tlačítko napájení, dokud se na obrazovce nezobrazí logo Apple. Restartování iPodu touch je indikováno tímto způsobem. Jakmile se zobrazí logo Apple, uvolněte tlačítko napájení. iPod touch se bude dále spouštět a po jeho dokončení byste jej měli být schopni používat. Resetování iPodu touch nevymaže žádný váš materiál ani data. Pokud si však přejete odstranit veškerý obsah a nastavení, můžete přejít do nabídky „Nastavení“ > „Obecné“ > „Obnovit“ a zvolit možnost „Vymazat veškerý obsah a nastavení“. Tímto postupem můžete obnovit výchozí nastavení iPodu touch. Před dokončením úplného obnovení nezapomeňte zálohovat svá data.