Nastavení nástroje Ekster Tracker. Průvodce krok za krokem

Pomocí přenosného a přizpůsobivého zařízení Ekster Tracker můžete snadno sledovat své věci. Tento špičkový tracker představuje praktickou odpověď na otázku, zda chcete mít přehled o své peněžence, klíčích nebo jiných cenných předmětech. V tomto článku vás provedeme nastavením zařízení Ekster Tracker, sledováním vašeho majetku, resetováním sledovací karty a dokonce i využitím aplikace Ekster pro vyzvánění telefonu.

1. Instalace zařízení Ekster Tracker: Než začnete dělat cokoli dalšího, ujistěte se, že máte ve svém chytrém telefonu staženou aplikaci Ekster. Mohou ji používat zařízení se systémem iOS i Android. Po instalaci aplikaci otevřete, a pokud jste tak neučinili dříve, zaregistrujte si účet. Pro dokončení postupu registrace se držte nabízených pokynů.

Vyhledejte kartu Ekster Tracker, která byla součástí vaší peněženky Ekster, nebo si ji případně zakupte samostatně. Chcete-li aktivovat baterii, vysuňte kartu ze slotu a stáhněte plastový jazýček. Kartu vložte zpět do peněženky nebo ji pomocí přiloženého lepidla či kroužku na klíče připevněte na vhodný předmět.

Otevřete v telefonu aplikaci Ekster a v nabídce vyberte možnost „Add Tracker“. Pro spárování karty Ekster Tracker s aplikací postupujte podle pokynů na obrazovce. Ujistěte se, že je v chytrém telefonu zapnutá funkce Bluetooth. Po úspěšném spárování můžete svůj tracker pojmenovat a vybrat si ikonu, aby v aplikaci vynikl.

Jak sledovat zařízení Ekster Tracker: Otevřete aplikaci Ekster a ze seznamu vyberte požadovaný tracker pro sledování vašeho zařízení Ekster Tracker. Program zmapuje poslední polohu sledovacího zařízení. Chcete-li zobrazit další informace včetně výdrže baterie a síly signálu, klepněte na symbol trackeru.

Pomocí aplikace můžete aktivovat zvukovou funkci trackeru, pokud jste v dosahu Bluetooth (přibližně 30 metrů nebo 100 stop). Při hledání peněženky nebo klíčů po domě je tato funkce docela užitečná. Jednoduchým klepnutím na tlačítko „Ring“ v aplikaci vydá tracker hlasitý zvuk, který vám pomůže při hledání.

3. Resetování sledovací karty Ekster:

Pokud chcete kartu Ekster Tracker resetovat, případně ji sundat z jednoho předmětu a nasadit na jiný, postupujte podle těchto pokynů. Po otevření aplikace Ekster vyberte ze seznamu preferovaný tracker. Na obrazovce s podrobnostmi o sledovací kartě klepněte na ikonu „Nastavení“, která je obvykle znázorněna symbolem ozubeného kola nebo ozubeného kolečka.

V nabídce nastavení vyhledejte možnost „Resetovat tracker“ a vyberte ji. Tímto postupem bude karta sledovače z vašeho účtu odstraněna a obnoví se její původní nastavení. Nyní ji můžete používat sami, dát ji někomu jinému nebo ji přiřadit k novému předmětu.

4. Vyzvánění telefonu pomocí aplikace Ekster:

Sledovací zařízení Ekster vám pomůže najít váš chytrý telefon v hrozném případě, že jej ztratíte. Stačí dvakrát kliknout na tlačítko na pouzdře na klíče Ekster nebo na logo Ekster na peněžence. I když je telefon v tichém režimu, způsobí to jeho hlasité vyzvánění. Když potřebujete telefon rychle najít, může se vám tato funkce hodit.

Závěrem lze říci, že používání a nastavení zařízení Ekster Tracker je jednoduchý postup. Pokud provedete úkony navržené v této knize, budete mít své bezcenné věci vždy na dosah. Pro dosažení nejlepších výsledků udržujte aplikaci Ekster v chytrém telefonu aktualizovanou a zachovejte silné připojení Bluetooth. Můžete být klidní s vědomím, že váš majetek je vždy v bezpečí a že jej lze díky nástroji Ekster Tracker najít.

FAQ
Jak dlouho vydrží ekster wallet tracker?

Na jedno nabití funguje zařízení Ekster wallet tracker obvykle 6 měsíců.

Jak mohu sledovací zařízení aktivovat ve svém telefonu?

K aktivaci trackeru v telefonu můžete použít tyto podrobné kroky: Stáhněte si aplikaci Ekster Tracker kliknutím sem: Pro zařízení se systémem Android nebo iOS přejděte do obchodu s aplikacemi a zadejte „Ekster Tracker“. V telefonu stáhněte a nainstalujte aplikaci.

2. Po instalaci aplikace ji otevřete a vytvořte nový účet zadáním své e-mailové adresy a vygenerováním hesla. 3. Přidejte si aplikaci Ekster Tracker: Po vytvoření účtu se přihlaste do aplikace. V rozhraní aplikace klikněte na tlačítko „Add Tracker“ (Přidat tracker) nebo na srovnatelnou volbu. 4. Zapněte aplikaci Ekster Tracker: Ujistěte se, že je miniaplikace zapnutá a v blízkosti. Podržte stisknuté tlačítko trackeru, dokud neuvidíte blikat kontrolku LED. 5. Spárujte sledovací zařízení s telefonem: Pomocí pokynů v aplikaci spárujte Bluetooth telefonu se zařízením Ekster Tracker. Ujistěte se, že je v telefonu povolena funkce Bluetooth. 6. Spárování sledovacího zařízení: Aplikace vyhledá sousední sledovací zařízení, která jsou právě používána. Po zjištění kompatibilních zařízení vyberte ze seznamu zařízení Ekster Tracker a zařízení spárujte. 7. Dokončete nastavení: Chcete-li dokončit postup nastavení, postupujte podle pokynů na obrazovce. To může zahrnovat identifikaci vašeho sledovacího zařízení a nabídnutí dalších potřebných údajů. Po dokončení nastavení byste měli být schopni zapnout sledovací zařízení v telefonu.

8. To může znamenat výběr preferovaného režimu sledování nebo přepnutí přepínače v aplikaci.

Pro zajištění špičkové funkčnosti a aktivaci funkcí, jako je sledování polohy a alarmy oddělení, udržujte zařízení Ekster Tracker nabité.

Jak aktivuji svou sledovací SIM kartu?

Pro aktivaci sledovací SIM karty pro zařízení Ekster Tracker proveďte následující kroky: Pro začátek vyhledejte slot pro SIM kartu na miniaplikaci Ekster Tracker. Obvykle se nachází na zadní straně trackeru.

2. Chcete-li získat přístup ke slotu pro SIM kartu, sejměte zadní kryt trackeru. K jeho opatrnému vypáčení možná budete muset použít malý nástroj nebo nehet. 3. Vložte kartu SIM do slotu pro kartu SIM ve sledovacím zařízení. Ujistěte se, že zlaté kontakty karty SIM směřují dolů a jsou v jedné linii s kolíky slotu. 4. Po správném vložení karty SIM nasaďte zadní kryt sledovacího zařízení a ujistěte se, že je pevně připevněn. 5. Zapněte zařízení Ekster Tracker. Typickým způsobem, jak to provést, je stisknout a několik sekund podržet tlačítko napájení, dokud se zařízení nerozsvítí nebo jinak neoznámí, že je aktivováno. Při prvním zapnutí začne zařízení vyhledávat síťový signál. Tento postup může chvíli trvat. 7. Po úspěšném připojení zařízení k síti se okamžitě aktivuje sledovací SIM karta. Na vlastním zařízení se může zobrazit oznámení nebo potvrzovací zpráva. 8. Můžete zkusit uskutečnit zkušební hovor nebo odeslat zprávu na telefonní číslo sledovacího zařízení, abyste zjistili, zda je karta SIM aktivní. Úspěšné dokončení hovoru nebo přijetí zprávy dokazuje, že je karta SIM aktivní a funguje správně.

Nezapomeňte se podívat do uživatelské příručky nebo se spojit se zákaznickým servisem společnosti Ekster, pokud v průběhu aktivace narazíte na nějaké problémy.