Jak vytvořit vlastní textovou odpověď na iPhonu

Jak poslat textovou zprávu Iphone?
Přejděte do Nastavení > Zprávy a zapněte Poslat jako SMS.
Další informace najdete na support.apple.com

Pokud chcete dát svým odpovědím na textové zprávy osobní ráz, jistě vás potěší, že vytvoření osobních textových odpovědí na iPhonu je snadné. Pomocí tohoto nástroje můžete rychle odpovídat na zprávy uložením a použitím předem napsaných odpovědí, což vám ušetří čas a námahu. V tomto článku vás provedeme procesem nastavení personalizovaných textových odpovědí v iPhonu. Abychom vám poskytli důkladné znalosti o této funkci, odpovíme také na některé související dotazy.

Lze přizpůsobit text automatické odpovědi na iPhone?

V zařízení iPhone lze text automatické odpovědi skutečně přizpůsobit. Když jste zaneprázdněni nebo nemůžete odpovídat na příchozí zprávy, přijdou vám vhod zprávy s automatickou odpovědí. Chcete-li upravit text automatické odpovědi, vyberte v aplikaci Nastavení na iPhonu možnost „Nerušit“. Možnost „Automatická odpověď“ se nachází v nastavení „Nerušit“. Když je funkce Nerušit zapnutá, můžete zde upravit zprávu, která se bude automaticky odesílat na příchozí zprávy. Jak mohu přizpůsobit své zprávy s odpovědí?

Chcete-li si na iPhonu přizpůsobit textové zprávy s odpovědí, postupujte podle následujících jednoduchých kroků: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení. 2. V závislosti na aplikaci, kterou chcete upravit, sjeďte dolů a klepněte na „Telefon“ nebo „Zprávy“. 3. V nastavení „Telefon“ nebo „Zprávy“ vyhledejte možnost „Odpovědět textem“. Chcete-li zobrazit možnosti předem napsaných odpovědí, vyberte v kroku 4 možnost „Respond with Text“.

5. Chcete-li vytvořit osobní odpověď, vyberte možnost „Vlastní“ nebo „Přidat novou zprávu“. 6. Zadejte vlastní textovou odpověď, kterou chcete použít, a klepnutím na „Uložit“ zprávu uložte. Když potřebujete rychle reagovat, můžete nyní použít vlastní textovou odpověď. Jak odpovídáte na textovou zprávu na iPhonu?

Při odpovídání na textovou zprávu na iPhonu dodržujte následující postupy:

1. V iPhonu použijte aplikaci Zprávy a vyhledejte diskusi, na kterou chcete odpovědět. Po klepnutí na textovou zprávu, na kterou chcete odpovědět v druhém kroku, se zobrazí klávesnice. 3. Vyplňte textové pole odpovědí, kterou chcete zobrazit. 4. Po dokončení psaní odpovědi klepněte na tlačítko odeslat, což je obvykle šipka směřující nahoru, a zprávu odešlete. 5. Příjemce obdrží váš komentář a dialog bude aktualizován. Lze v zařízení iPhone textové zprávy přizpůsobit?

V zařízení iPhone si můžete zprávy SMS přizpůsobit. Kromě vytvořené textové odpovědi můžete měnit různé prvky textových zpráv. Například změna velikosti a stylu písma změní vzhled vašich zpráv. Do zpráv lze přidávat emotikony, nálepky a fotografie, aby byly jedinečnější. Otevřete aplikaci Zprávy na iPhonu a projděte si nabídku nastavení, kde najdete mnoho možností pro přizpůsobení textových zpráv.

Závěrem lze říci, že přizpůsobení textových odpovědí v iPhonu je praktickým přístupem, jak zjednodušit psaní textových zpráv a dodat jim šmrnc. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete rychle vytvářet personalizované automatické odpovědi, přidávat odpovědi na příchozí zprávy a generovat vlastní textové odpovědi. Své diskuse můžete dále přizpůsobit pomocí četných možností personalizace textových zpráv v iPhonu.

FAQ
Lze na iPhonu vytvořit šablonu textové zprávy?

Na iPhonu můžete vytvořit šablonu textové zprávy. Vlastní textové odpovědi lze vytvořit pomocí aplikace Zkratky a poté je použít jako šablony pro rychlé a jednoduché psaní textových zpráv. Stačí spustit aplikaci Shortcuts, vytvořit novou zkratku, zahrnout akci „Text“ a poté přizpůsobit zprávu, kterou chcete odeslat. Pokud zástupce uložíte, můžete pomocí widgetu Shortcuts nebo samotné aplikace rychle odesílat předem napsané šablony textových zpráv.

Jak si mohu přizpůsobit automatický text?

V iPhonu použijte k přizpůsobení automatického textu tyto pokyny: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení. 2. Přejetím prstem dolů vyberte možnost „Obecné“. 3. Poté vyberte „Klávesnice“ klepnutím na položku. 4. V předvolbách klávesnice vyberte možnost „Text Replacement“. Zde si můžete prohlédnout seznam existujících nahrazení textu.

5. Klepnutím na znak „+“ v pravém horním rohu přidáte novou. 6. Do části „Phrase“ (Fráze) zadejte slovo nebo frázi, kterou chcete použít jako zkratku. 7. Do části „Shortcut“ (Zkratka) zadejte zkratku nebo výraz, který chcete použít pro aktivaci automatického textu. 8. Kliknutím na tlačítko „Uložit“ uložte personalizovanou textovou náhradu.

Po dokončení těchto kroků bude iPhone nahrazovat příslušnou frázi, kdykoli zadáte nastavenou zkratku. Použití této funkce pro opravu častých chyb nebo často používaných slov může být užitečné.

Mohu nastavit automatickou odpověď na textovou zprávu?

Na iPhonu můžete nastavit automatickou odpověď na textovou zprávu. Na příchozí zprávy můžete automaticky odpovídat během řízení díky funkci „Nerušit při řízení“. Chcete-li tuto možnost aktivovat, přejděte do Nastavení > Nerušit > Aktivovat „Nerušit při řízení“. Odtud si můžete automatickou odpověď na textovou zprávu přizpůsobit výběrem možnosti „Auto-Reply To“.