Jak přehrávat bílý šum na iPhonu. Průvodce uklidňujícími zvuky

Jak prepnout Tichý rezim na iPhone?
Přepnutí iPhonu do tichého režimu Chcete‑li na iPhonu zapnout tichý režim , nastavte přepínač Zvonění/ticho tak, aby byla vidět jeho oranžová strana. Chcete‑li tichý režim vypnout, vraťte přepínač zpět. Když je tichý režim vypnutý, iPhone přehrává všechny zvuky.
Další informace najdete na support.apple.com

Těžko se vám usíná kvůli hluku zvenčí? Nebo se vám jen líbí uklidňující účinky bílého šumu v každodenním životě? Pokud ano, jistě vás potěší, že váš iPhone může fungovat stejně dobře jako generátor bílého šumu. V tomto článku vám vysvětlíme, jak přehrávat bílý šum na iPhonu, a odpovíme na některé relevantní dotazy týkající se používání aplikace bílého šumu během noci a přehrávání šumu na pozadí. Jak lze v telefonu spustit přehrávání bílého šumu?

Existuje několik způsobů, jak iPhone přimět k přehrávání bílého šumu. Jednou z možností je použití specializované aplikace pro bílý šum, která je k dispozici ke stažení v App Store. K dispozici je mnoho dobře hodnocených aplikací, například „White Noise Lite“ a „Relax Melodies: Zvuky na spaní.“ Z různých alternativ, které tyto aplikace nabízejí, si můžete vybrat typ bílého šumu, který vám nejlépe vyhovuje, například déšť, vlny nebo dokonce zvuk ventilátoru. Stačí si stáhnout aplikaci, spustit ji, vybrat zvolený zvuk, snížit hlasitost a nechat se uklidňujícím bílým šumem ukolébat ke spánku.

Jak přimět iPhone, aby přehrával šum na pozadí?

Kromě aplikací pro bílý šum existuje mnoho aplikací, které nabízejí okolní zvuky nebo šum na pozadí. Tyto aplikace často poskytují větší výběr zvuků, například zvuky okolního lesa, zvuky města nebo dokonce přírodní zvuky, jako je cvrlikání ptáků. Do této kategorie patří několik známých aplikací, například Noisli a Sleep Pillow Sounds. Pomocí těchto programů můžete kombinovat různé zvuky, měnit jejich úroveň a ukládat je jako předvolby a vytvářet tak vlastní jedinečné zvukové krajiny. V iPhonu si tedy můžete jednoduše vygenerovat vlastní šum na pozadí, ať už chcete zvuk hučícího ohně, nebo tiché hučení kavárny.

Jak nejlépe spustit aplikaci bílého šumu na celou noc?

Mnoho aplikací pro bílý šum obsahuje možnost časovače, který umožňuje určit dobu, po kterou má bílý šum hrát. Pokud však chcete nechat aplikaci pro bílý šum běžet celou noc, můžete využít výchozí aplikaci Hodiny v iPhonu. Otevřete aplikaci Hodiny, v nabídce vyberte možnost „Časovač“, zadejte příslušnou dobu (například 8 hodin) a poté vyberte možnost „Po skončení časovače“. Až se dostanete na konec seznamu, vyberte možnost „Zastavit přehrávání“. Tím zaručíte, že aplikace bílý šum přestane hrát po uplynutí časovače, což vám umožní klidný spánek po celou noc.

Je možné používat bílý šum v zařízeních iPhone?

Ano, pro iPhone je k dispozici řada aplikací, které lze použít k vytvoření bílého šumu. Ačkoli iPhone není vybaven vestavěnou funkcí pro tvorbu bílého šumu, v obchodě App Store je k dispozici několik aplikací pro tvorbu bílého šumu, které mohou váš telefon proměnit v přenosný přístroj pro tvorbu bílého šumu. Tyto aplikace nabízejí více možností než jen různé zvuky bílého šumu, včetně možnosti kombinovat zvuky, nastavovat časovače spánku a dokonce vytvářet vlastní zvukové krajiny. Váš iPhone vám tak může poskytnout uklidňující zvuky podle vašich představ, ať už chcete základní variantu bílého šumu, nebo více přizpůsobenou.

Postup přehrávání bílého šumu v iPhonu je, stručně řečeno, jednoduchý. Stáhněte si aplikaci pro bílý šum nebo šum na pozadí, vyberte si svůj oblíbený zvuk, změňte hlasitost a užívejte si uklidňující účinky. Váš iPhone vám může pomoci dobře se vyspat nebo vytvořit klidné prostředí, ať jste kdekoli, díky své schopnosti vytvářet vlastní zvukové krajiny a možnosti nastavit časovač spánku. Prozkoumejte tedy svět aplikací pro bílý šum a nechte uklidňující zvuky odplavit vaše denní starosti.

FAQ
Umí Siri přehrávat bílý šum?

Siri v iPhonu skutečně umí přehrávat bílý šum. Stačí říct: „Hey Siri, play white noise“ a vyvolat Siri. Siri pak přehraje uklidňující skladbu bílého šumu, která vám pomůže s relaxací nebo spánkem.

Přehrává iPhone bílý šum?

iPhone umí přehrávat bílý šum, takže ano, je to pravda. Můžete využít různé aplikace pro přehrávání bílého šumu z obchodu App Store nebo si dokonce vytvořit vlastní seznam skladeb s bílým šumem pomocí vestavěné aplikace Hudba. Kromě toho můžete na iPhonu přehrávat nahrávky bílého šumu prostřednictvím webových stránek a streamovacích služeb, které je nabízejí.

Umí iPhone vytvářet bílý šum?

Ano, bílý šum lze přehrávat na iPhonu. V iPhonu lze bílý šum přehrávat různými způsoby. Jednou z možností je pořídit si aplikaci pro přehrávání bílého šumu z obchodu App Store, například „White Noise Lite“ nebo „Relax Melodies: „Melodie na spaní“ nebo „Melodie na spaní“. Tyto aplikace obsahují několik různých alternativ bílého šumu, například zvuky deště, vln nebo ventilátorů. Další možností je využití streamovacích služeb s playlisty bílého šumu, jako je Apple Music nebo Spotify. Nahrávky bílého šumu si můžete přehrát také prostřednictvím prohlížeče iPhonu nebo aplikace YouTube tak, že je vyhledáte na webových stránkách nebo platformách, jako je YouTube.