Speciální nabídka Planet Fitness. Jak často běží a další

Mnoho lidí, kteří se chtějí připojit k nějakému klubu, si často vybírá Planet fitness kvůli jeho pověsti, že nabízí levné a inkluzivní cvičební programy. Jak často však Planet Fitness nabízí nabídky a promo akce, je typickým dotazem. V tomto článku se touto problematikou budeme podrobně zabývat a zodpovíme i další relevantní otázky.

Začněme odpovědí na klíčový dotaz. V průběhu roku společnost Planet Fitness často nabízí nabídky a propagační akce. Poskytované úspory a délka akce se mohou měnit v závislosti na nabídce. Nejlepšími způsoby, jak být o těchto akcích informován, jsou oficiální webové stránky Planet Fitness nebo kontaktování přímo klubu ve vašem okolí. Budou vám schopni poskytnout nejpřesnější a nejaktuálnější informace o všech probíhajících speciálních nabídkách.

Dalším dotazem je, zda smíte členství v Planet Fitness využít dvakrát během jednoho dne. Ano, to je odpověď. Členové Planet Fitness mohou během dne využívat posilovnu libovolně často. Jednou z hlavních výhod členství v Planet Fitness je svoboda cvičit, kdykoli to vyhovuje vašemu rozvrhu.

Pravidla pro pozvání stejného hosta do Planet Fitness se liší v závislosti na typu členství. Se základním členstvím Planet Fitness smíte pozvat návštěvu bez poplatku jednou denně. Stejnou návštěvu je nicméně povoleno přivést pouze jednou za 24 hodin. Pokud máte členství Black Card, smíte si do posilovny při každé návštěvě přivést jinou návštěvu.

Nyní si řekneme, proč společnost Planet Fitness účtuje poplatky na měsíční a roční bázi. Váš přístup k nabízeným zařízením, včetně posilovny, je zahrnut v ceně měsíčního členství. Po dobu, kdy je vaše členství aktivní, můžete navštěvovat posilovnu, kdykoli se rozhodnete. Roční poplatek je naproti tomu jednorázový náklad, který jde na administrativní výdaje a na údržbu a zlepšování zařízení a vybavení posilovny.

A nakonec, vyplatí se měsíční návštěva Planet Fitness? Řešení vychází z vašich preferencí a individuálních fitness cílů. Měsíční členství může být skvělou volbou, pokud potřebujete rychlou nápravu nebo si chcete posilovnu jen vyzkoušet, než se zavážete k delšímu členství. Můžete využívat zařízení, používat vybavení a využít několik fitness lekcí, které jsou k dispozici. K dosažení zamýšlených cílů může být zapotřebí delší závazek členství, ale mějte na paměti, že fitness výsledky se projeví až po čase.

Závěrem lze říci, že Planet Fitness často pořádá speciální a propagační akce a nejlepší způsob, jak zůstat o těchto nabídkách informován, je navštívit jejich webové stránky nebo se spojit s místním klubem. V závislosti na typu vašeho členství můžete členství v Planet Fitness využít vícekrát během jednoho dne a pozvat k němu hosta. Roční a měsíční poplatky mají různé funkce a podporují údržbu vybavení posilovny. V závislosti na vašich individuálních fitness cílech a vkusu se můžete rozhodnout, zda se vám měsíční členství v Planet Fitness vyplatí.

FAQ
Může jít můj host s černou kartou beze mě?

Ano, jako člen s černou kartou společnosti Planet Fitness si s sebou můžete vzít hosta, kdykoli budete navštěvovat posilovnu. Do zařízení však musíte vstoupit se svým hostem.

Mohu si do Planet Fitness přivést hosta s členstvím v hodnotě 10 USD?

S 10dolarovým členstvím Planet Fitness si můžete přivést hosta. Návštěva se k vám může zdarma připojit během vašich fitness lekcí. Je důležité mít na paměti, že návštěvník musí být starší 18 let nebo, pokud je přítomen rodič nebo opatrovník, 13 let.

Mohu si do Planet Fitness každý den přivést kamaráda?

Při každé návštěvě Planet Fitness si s sebou do posilovny můžete vzít kamaráda. Členové si mohou přivést kamaráda zdarma v rámci programu „Přiveď kamaráda“. Je to skvělá příležitost, jak si zacvičit s kamarádem a vzájemně se povzbudit ve svém fitness úsilí.