Jak vytvořit skupinový chat na Snapchatu

Jak se jmenovat na Snapu?
Otevřete Snapchat a vyberte svůj profil / bitmoji ikonu v levém horním rohu obrazovky přejdete do svého profilu. Vybrat zařízení v pravém horním rohu přejdete do svého nastavení. Zobrazí se první dvě nastavení účtu Jméno následuje Uživatelské jméno. Vybrat Jméno.
Další informace najdete na soubory.info

Snapchat je známá sociální síť, kde uživatelé mohou sdílet zprávy, filmy a obrázky, které po zobrazení zmizí. Vytváření skupinových konverzací, které umožňuje mluvit s několika lidmi najednou, je jednou z mnoha možností, které Snapchat nabízí. Návod, jak krok za krokem vytvořit skupinovou konverzaci na Snapchatu, najdete dále ve čtení.

V roce 2022 se při vytváření skupinové konverzace na Snapchatu řiďte těmito pokyny: 1. Spusťte aplikaci Snapchat: V chytrém telefonu otevřete aplikaci Snapchat. Ujistěte se, že je nainstalována její nejnovější verze. Přejetím prstu doprava vstupte na hlavní obrazovce do obrazovky konverzace, kterou chcete provést.

2. Zde můžete posílat zprávy svým kamarádům a přijímat od nich zprávy. 3. Klepněte na ikonu chatu:

V pravém horním rohu obrazovky chatu se zobrazí ikona řečové bubliny. Chcete-li vstoupit do sekce chatu, klepněte na ni. Nový chat zahájíte klepnutím na ikonu nového chatu, což je čtverec s tužkou uvnitř, v oblasti chatu. Poté budete moci zahájit nový chat. 5. Vyberte několik přátel: Chcete-li zahájit skupinový chat, musíte vybrat několik přátel, které chcete do chatu zahrnout. Je třeba klepnout na přátele, jejichž jména chcete do skupiny přidat. Vyberte si až 31 přátel. Po výběru všech přátel, které chcete zahrnout, stiskněte tlačítko chatu v pravém dolním rohu obrazovky a zahajte skupinovou konverzaci. S vybranými přáteli bude vytvořen skupinový chat. Skupinový chat lze přizpůsobit tím, že mu dáte jméno, vyberete skupinovou fotografii nebo po vytvoření přidáte popis skupiny. Za tímto účelem klepněte na název skupiny v horní části obrazovky chatu a vyberte možnost „Nastavení skupiny“.

Jak vytvořit skupinovou konverzaci na Snapchatu v roce 2023 bude popsáno dále. Postup je srovnatelný s dříve probíraným, ale s několika drobnými úpravami: 1. Spusťte aplikaci Snapchat: V chytrém telefonu otevřete aplikaci Snapchat a zkontrolujte, zda je v ní spuštěna nejnovější verze. 2. Chcete-li se dostat na obrazovku konverzace, přejeďte prstem doprava: Chcete-li z hlavní obrazovky vstoupit na obrazovku chatu, přejeďte prstem doprava.

3. Klepněte na tlačítko chatu: Chcete-li vstoupit do sekce chatu, klepněte na symbol řečové bubliny v pravém horním rohu obrazovky chatu. Spusťte nový chat: 4:

4. Klepněte na ikonu nové konverzace, čtverec s tužkou uvnitř.

5. Vyberte několik přátel: Klepněte na jména přátel, které chcete pozvat do skupinového chatu. Skupinovou konverzaci vytvoříte klepnutím na tlačítko chatu v pravém dolním rohu obrazovky.

6. Po vytvoření skupinového chatu jej můžete upravit stisknutím názvu skupiny v horní části obrazovky chatu a výběrem možnosti „Nastavení skupiny“.

7. Upravte skupinový chat.

Snadnou metodou, jak zůstat v kontaktu s několika kamarády najednou na Snapchatu, je vytvoření skupiny. Skupinové chaty na Snapchatu umožňují jednoduše dělat vše od plánování akcí přes zveřejňování informací až po prostou skupinovou konverzaci. Proto postupujte podle výše uvedených pokynů a začněte skupinové chaty na Snapchatu ihned využívat.

FAQ
Jak vytvořit skupinový chat a pojmenovat ho?

Chcete-li na Snapchatu založit skupinovou konverzaci a pojmenovat ji, postupujte podle následujících kroků: Otevřete aplikaci Snapchat v telefonu nebo tabletu a přihlaste se ke svému účtu. 2. Přejetím prstem doprava z obrazovky fotoaparátu vstupte do oblasti chatu. 3. Klepnutím na symbol v pravém horním rohu obrazovky vyberte možnost „New Chat“ (Nový chat). Připomíná tužku a list papíru. 4. Rozhodněte, které kamarády pozvete do skupinového chatu. Můžete si vybrat z aktuálního seznamu kamarádů ze Snapchatu nebo provést ruční vyhledání jejich jmen. 5. Po rozhodnutí, které přátele zahrnout, se dotkněte ikony „Chat“ v pravém dolním rohu obrazovky. Nyní se nacházíte ve skupinovém chatu.

6. Klepněte na název skupiny v horní části obrazovky chatu a skupinu pojmenujte. Ve výchozím nastavení se zobrazí seznam jmen přátel, které jste přidali. 7. Po zadání vhodného názvu skupinového chatu jej uložte klepnutím na tlačítko „Hotovo“.

Nyní jsem hotový! Úspěšně jste pojmenovali a spustili skupinovou konverzaci na Snapchatu. Nyní můžete zahájit konverzaci s přáteli skupiny, kterou jste si vybrali.

Můžete na Snapchatu stále vytvářet skupinové konverzace?

Ano, skupinové konverzace na Snapchatu jsou stále k dispozici. Pomocí skupinových chatů můžete posílat zprávy, obrázky a videa několika lidem najednou. Chcete-li zahájit skupinový chat, otevřete aplikaci Snapchat a přejetím prstem doprava přejděte na obrazovku chatu. Poté klepnutím na tlačítko nového chatu v pravém horním rohu vyberte osoby, které chcete do skupiny zahrnout. Dejte skupině název a pak začněte mluvit!

Je Snapchat v roce 2023 stále populární?

V roce 2023 bude Snapchat stále hojně používán. Snapchat si udržel svou relevanci a udržel si značnou základnu uživatelů i přes neustále se měnící prostředí sociálních médií. Uživatelé jsou k němu stále přitahováni a nadále ho používají díky jeho charakteristickým funkcím, mezi které patří mizející zprávy a filtry rozšířené reality. Aby si Snapchat udržel konkurenceschopnost v oboru, také neustále upravuje a přidává nové funkce. Jeho popularita může souviset se schopností oslovit mladou generaci a nabídnout prostor pro expresivní a komunikační kreativitu.

Jak používáte skupiny na Snapchatu?

Při používání skupin na Snapchatu je třeba dodržovat tyto postupy: 1. Spusťte aplikaci Snapchat ve svém chytrém telefonu a přihlaste se ke svému účtu. Přejetím prstem doprava z obrazovky fotoaparátu otevřete kartu Chat. 3. V nabídce v pravém dolním rohu obrazovky vyberte možnost „New Chat“ (Nový chat). 4. Klepněte na jména přátel, které chcete pozvat do skupinového chatu. Do skupinového chatu lze vybrat až 31 kamarádů. 5. Po výběru všech osob, které chcete přidat, klepněte na tlačítko „Chat“ v pravém dolním rohu obrazovky. 6. Nyní můžete začít posílat skupinové zprávy, obrázky, videa a další typy multimédií. Klepnutím na název skupiny v horní části obrazovky chatu můžete skupinový chat také pojmenovat. To vám může usnadnit rozpoznání a klasifikaci různých skupinových chatů. Členové skupiny mohou číst zprávy v chatu a odpovídat na ně. Kromě toho můžete sledovat, kdy někdo píše nebo čte zprávu.

9. Ve skupinovém chatu můžete také používat různé funkce aplikace Snapchat, například nálepky Bitmoji, filtry, čočky a další. 10. Chcete-li později do skupiny přidat další přátele, stiskněte název skupiny v horní části obrazovky chatu, klepněte na ikonu „Přidat členy“ a poté vyberte přátele, které chcete do skupiny zahrnout.

Mějte na paměti, že skupinové chaty na Snapchatu jsou skvělou metodou, jak se spojit a mluvit s několika kamarády najednou.